no zmen partnera takeho ktory vie ako oralne uspokojit zenu lizat este neznamena ze sa urobis aj to treba vediet
mě ho mnželka nechce kouřit,že se jí to hnusí a já jí lízat múžu jak jí donutím aby to dělala ráda
Jsem na tom stejně, žena mne také nechce kouřit a tak jsem si pořídil milenku...
Proč ji nutit, zakaž jí to. Zakázané ovoce.....
ale to já nechci chci to se vším
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
som asi ina ked ma to stasne berie to fajcenie vasich krasovcov ..bez toho si to ani neviem predstavit)
Rada by som vedela ,aky mate nazor na hlboky oral s prehltnutim semena..neviem prečo mna to strasne berie a vôbec neviem či to baby maju radi..som asi iná
Musis jsi najit muza,ktery ho ma velkeho,a pri tom,jak Ti ju bude hlasite libat,atd.A ty mu ho kourit,tak Ti u toho prohladi nozenky,a druhou rukou jsi bude honcovat kulicky,tak se udelas.
myslíš?.)))))ze, je to tak? skúsim:-)))
neviem kde je problem :-))fakt ja som dost odvážny tvor:-)možno zle na mna idu ...ja neviem:-)))
Ahoj ;) buď ráda, že máš x orgasmů při sexu.. já mám opačný problém.. při sexu nic, ale jen při lízání(ovšem jen když narazím na šikovnýho chlapa) se udělám..
a právě nevím zda je to špatným výběrem partnerů, ale většinou ani tou pusou se to u mně žádnýmu nepodaří...
a právě nevím zda je to špatným výběrem partnerů, ale většinou ani tou pusou se to u mně žádnýmu nepodaří...
fu tak,to si my teraz vyrazila dych:-)ja som pusou ešte nebola ..asi sa bojim mokreho orgazmu...raz som ho mala ...ale klasicky:-)asi blok:-)držim palčeky
proč píšeš mokrý orgasmus? :) copak když to dělá chlap babě pusou, tak musí být mokrý? (tím myslím squirt)
vždycky si pod pojmem mokrý představím, že baba stříká.. a to má přece jen jedna z mála bab.. já ho bohužel ještě nezažila :D
vždycky si pod pojmem mokrý představím, že baba stříká.. a to má přece jen jedna z mála bab.. já ho bohužel ještě nezažila :D
ja som ho uz mala :-)a preto to vsetko asi blokujem ...tak je zakopany pes ako sa vravi:-)
aháá, tak to přece nemáš špatný, ne? :)
uvidime:-))potom dam vediet ..začnem nejak sa na to pripravovat:-)))
:-)))nie som az taka skusena nemala som mnoho sexualnych partnerov:-)
skusim:-)))pousilujem sa:-)))
dakujem :-)))))))
mile od vas:-))ja som nejak vždy velmi vlhka...a asi ...to potláčam cele:-)
To je OK. Rob len to z čoho máš pôžitok. Ak ti na tom tak záleží tak ho nechaj nech sa pohrá a potom preber iniciatívu...
Bude to v poriadku a časom ten blok prejde.
Alebo nie si klitoriálne vzrušivá... A potom je to už úplne jedno, keď sa dokážeš urobiť iným spôsobom.
Bude to v poriadku a časom ten blok prejde.
Alebo nie si klitoriálne vzrušivá... A potom je to už úplne jedno, keď sa dokážeš urobiť iným spôsobom.
mysím ,že som klitorialne vzrušiva teda viem to ..ja nie som konzervatívna v sexe dost dobre poznam svoje telo ..len pri tom orali sa neviem nejak uvolnit alebo co ...a rada by som to zažila :-)))
tak to sme dvaja..len ja by som to rada zažila:-)

MALO USPOKOJIVY ORALNY SEX