Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
tak zajdete do wellnes lublanska, oteviraji v 15
Moc zkušenosti teda nemám, ale samostatnéj chlap na sw je teda průser. Co jsem zatím viděl, tak se zařadíš do tlupy dalších 10ti a budete pobíhat po klubu, kde by mohl být nějaký pár a pak si honit. Nezlob se a neber to osobně, ale taková asi bude realita. V páru tam budeš mít alespoň ten protějšek. Když zaplatíš tak ti dá nějaká profi ku.. v sedačkách, ale cenu nevím. Viiděl jsem tak dost chlapu co se tam mazlili a mazlili, až padla asi cena a chlap vystřelil a bylo po lásce. Samostatný chlap s velkýma cilema na sw, nevím... přeji ti hodně štěstí, ať nejsi zklamaný. Budou tam jiní borci arabi a dvoumetroví rusáci, ti mají soldy a umí v tom chodit . Dej vědět jak jsi dopadl....
Pokud vypadáš hodně dobře, tak šanci máš. Já jsem zklamanej neodcházel, spíš byl trochu zklamanej ten chlápek, protože jsem mu jeho paničku až moc dobře uspokojil a možná bohužel taky rozvrátil jeden delší vztah.:D
Současná doba příliš těmto libůstkám nepřeje, ale až zas bude vše v normálu, jestli kdy vůbec, vyraž na turné po vyhlášených klubech. Pokoumej s těmi, kteří již mají zkušenosti, ale nakonec tu vlastní ti nikdo nepreda. Tu musíš získat sám. Poznáš co ti vyhovuje nejvíce. Na komenty typu "běž sem nebo támhle" se vykašli, a už vůbec neřeš lemply, co se tu hádají. Bez nich by to tu bylo, řekněme čínští. Protože lidé kteří jsou skutečnými swingers svět neznáši vlastním egem a podobným bordelem. Tak užívej ať máš nač vzpomínat.
NA ROUSKY TI SERE BILEJ TESAK :
Já bych zde neuváděl kam zajít poprvé na swingers...každý klub je jiný, někdo má rád zábavu a živo, jiný klídek a relax. Doporučuji si vygooglovat swingers kluby v ČR a pak je postupně vyzkoušet.Já to také tak udělal. Dnes střídám kluby podle nálady. Ještě že je kam chodit. Lidé važte si toho!
Chceš jít poprvé jako muž. Předtím jsi chodil jako žena?
Pokud jsi chodil jako pár dobře víš jak kde to funguje.
Pokud jsi chodil jako pár dobře víš jak kde to funguje.
Vyloženě sólo chlap pokud nevypadá jako já
obvykle nemá moc úspěch a odchází zklamaný. Hodnotím teda Fantasy, ne pajzly typu... nebudu jmenovat.
V Práglu je teď u metroušků in jezdit v bačkorách po eskalátorech...??
A co ti v tom brání?

Poprvé na swingers 2020
Je lepší si nechat poradit. Než být za ...