Také, aby boli schválené adminom.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Hlavně ať to nenazve, jen tak, nebo nuda.
Děvče, tady je to tak, že buď čurak a nebo nic.👎 Pěkný chlap tu u adminů a adminek nemá šanci😢
Ono zalezi na adminovi/admince
Má ale asi pravdu ten kluk...
Dyk někde jsem tu viděl galerku týpka v bazénu. Měl plavky a doutník. Pepyk mu vidět nebyl, jen nadváha
Dyk někde jsem tu viděl galerku týpka v bazénu. Měl plavky a doutník. Pepyk mu vidět nebyl, jen nadváha
Jestli mas alespon trochu predstavivosti, pak neni treba radit. Jestli ne, ani rady nepomohou. Dulezite je nesoustredit se na Lajky. Fotit tak, aby se to libilo hlavne tobe.
dnes je vsecho o marketingu...
no tady to je tak trochu BlackOut co se tyče mužskeho aktu, pokud ti nejde vidět šulin, tak ti ji nemusi schvalit a to je ten kamen urazu galerek s čurakem v ruce, přeměřovani metrem, pěny na holeni, foceno nad hajzlem, nebo ten stupidni selfies odraz v zrcadle, tak toho tu je mraky, takže moc na vyběr nemaš
Hlavně sem nedavej zminěne temata
Hlavně sem nedavej zminěne temata
Souhlas. Chtěl jsem sem vložit fotky bez čuraka, jen v erotickem pradle. Byly mi zamitnuty. Proto mne vzdy dojmou komentáře některých žen a nebo parů některych mužu, že jsou to co ukazují.
Co je v tvém případě erotické prádlo?
Prece takove ty tanga kde mas na predku slona s plandavyma usima a chobotem vycpanym
Jezkovy zraky 😄..... Přesně. Tak to ne 😄

Potřebuji galerku -jaké fotky?
Co by v galerce nemělo chybět? muž/žena
chybí mi moje galerka - potřebuji nafotit... ALE
Jaké fotky si mám pořídit? Jaké by tam rozhodně neměly být a jaké rozhodně ano?
Je to jiné u mužů, než u žen...co? : o )
Kde je ta rovnováha mezi sexy fotkou a slizákem u mužů? - neměla by v galerce chybět i "jeho" fotka (když stojí za vidění : o ))))?
Zajímá mě váš názor.
PS soukromě - Kdo fotí ať napíše - budu rád za profi pomoc.