Obřízka ANO/NE

Otázka pro všechny

Ahoj,

jelikož jsem obřezaný od 18ti let tzn. 3 roky tak by mně zajímalo jak to máte Vy s obřízkou. Jestli jsste pro a nebo proti a proč. Já jsem velice spokojený i přesto, že jsem měl po operaci problémy kvůli prasklým stehům.
Budu strašně rád když se vyjádří jak ženy tak i muži. Proto se prosím zdržte vulgarizmů.

Děkuji Vám všem, Max.
Ano, obřezaný jsem dobrovolně a neměnil bych.
Já jsem spokojený, partnerka taktéž. Takže jednoznačně ano.

Mel jsem ten samy pooperační problém a nakonec v pohodě, pero vypadá dobře, hlavně v miste kde mi to prasklo mam extrém citlivé a vzrušivé .
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Lékař? Jaké výhody myslíš? A Tvoje odbornost?
Obřízka je velmi vhodná a v civilizovaných zemích vzdělaní lidé by ji měli prosazovat
Tak pokud myslíš vážně ten blud ,že náboženství na toto nemá vliv ,tak to se z toho západu máme na co těšit .
,,Hlava,, jinak funguje dobře ?
Slimáci a Židáci se obřezávají převážně z náboženských důvodů, v anglofonních zemích se zase dělala hlavně ve snaze zabránit masturbaci. Hygiena ve většinou používána jen jako zástěrka.
Na hygienu se můžou odvolávat akorát dobytci, kteří si neumí umýt péro. Pokud je to ze závažných zdravotních důvodů, tak lze těžko něco namítat.
Rika kdo? Muslim? O jake civilizaci to mluvis kdyz jste několik století za nami?
A vymaz si ty cizi fotky
Obřízka je v současnosti na západě asi tak normální jako třeba lobotomie. Těch 70% v USA bude asi sedět, ale podíl obřezaných tam neustále klesá.
To má blbý, že na ten šnytlík vyrazil s kudlou a ne s kundou... když se vysmekne kunda, to se nechá napravit mnohem snáz. *22*
Obřízku nemám, ale neodsuzuji ji. Je to věc zvyku. Za ženu- co vím, tak prý je ochuzena o to přetahování kůžičky přes žalud a při orálu nemůže jezdit jazykem mezi žaludem a kůžičkou, což je pro nás chlapy pěkný rajc.
Nikdy bych se nenechal takhle zmrzačit 😡😡
Vždyť ta kůžička je tam skvělá.
Vůbec si neumím představit, nemít jí tam.
Bych si připadal jak Žid 😳🤣
Co je špatně na židech?Ze by sis tak připadal?
Předkožka je dobrá za předpokladu, že je zdravotně v pořádku a funguje jak má. Třeba já jsem měl odjakživa předkožku užší a hodně dlouhou. Sexu úplně nebránila, ale sex nebyl úplně pohodný a míval jsem často záněty. Teď po úplné obřízce je sex výrazně lepší a veškeré zdravotní komplikace zmizely.
Budu muset jít na obřízku, že mi vadí dost zkrácená uzdička. Není pak třeba i penis víc náchylný na větší chlad, když nemá předkožku?
Rozumíš tomu ? Máš vlastní zkušenosti nebo víš o někom kdo měl takový problém? Díky
Já jsem se nechal obřezat asi před deseti lety a problémy s chladem jsem rozhodně nezaznamenal, takže se nemusíš bát :-)
Ahoj. Obřezanej jsem od 4 let ze zdravotních důvodů. Nikdy jsem s tim problém neměl. Masturbovat jde bez problémů, sex tsky. Jen jsem ppznal pár lidi, kteři to berou jako zmrzačení chlapa, hnus. Kolikrát po těch jejich otázkách a názorech na obřízku mě bylo nepříjemno.
Přesně tak, tohle zevšeobecňování je zcestný.

Obřízka má smysl v případě zdravotních, či funkčních problémů. Přece jenom je to nevratný zásah do těla na extra citlivém místě, který má svoje rizika a může mít i negativní dopady.
Ahoj tak já musel obřízku podstoupit až ve svých 39letech a to že zdravotních důvodů. (po návštěvě jednoho nejmenovaného Libereckeho aquaparku) jsem se nemohl zbavit zánětů předložky která neustále praskala a zužovala se tak že pak nebylo možné přetáhnout. Podotýkám že jsem nic nezanedbal a k tomuto stavu jsem se dopracoval i přes téměř okamžitou návštěvu lékaře. Takže pak už byla jen jediná možnost a tou byla cirkumcize (obřízka) . Zákrok mi byl proveden před 7 měsíci v Olomouci ve FN a můžu říct že přístup personálu byl fakt skvělý a pooperační léčba probíhala taky dobře. Už po měsíci jsem měl první pohlavní styk s přítelkyní. No první byl takový jiný řekl bych že penis asi ani nebyl můj. Skoro nic jsem necítil ale týden po týdnu se to zlepsovalo a dnes můžu říct s klidným svědomím že lepší pocity mám po obrizce než před ní. Ale asi je to jen můj pocit. S tim že bych měl lepší výdrž to asi nebude tak horké přijde mi to asi stejné. Ale já i má přítelkyně máme že sexu lepší prožitek než před obřízkou a to dokážeme posoudit vzhledem k tomu že jsme partneři už 8 let. První co si pamatuji když jsem po operaci zasunul tak přítelkyně prohlásila wau... Prý ho cítí intenzivněji než před zákrokem. Údajně ji více dráždí. Takže za mě po obrizce je to lepší.
*92*tf
Takže voloupanej pomeranč je větší než nevoloupanej? *19*
Mám ji od pěti let ze zdravotních důvodů. A na "funkci" to vliv nemá. Je mi 50 a stojí mi porad dobře
Já jsem podstoupil obřízku před půl rokem ze zdravotních důvodů. Jsem velice spokojen a zpět bych rozhodně neměnil. Sex, masturbace, hygiena i vzhled mi přijdou jako mnohem lepší.

Osobně, jsem zastánce obřízky pouze ze zdravotních důvodů. Ten zákrok nemusí být vždy až tak snadný jak se může někdy zdát a má svoje rizika. Navíc jde o nevratnou záležitost, která má zásadní vliv na prožitky ze sexu a masturbace.
Kdysi na služební cestě v Izraeli jsem sbalil jednu místní. Když jsem se svlékl, zděšeně řekla: "Nemá obřízku". Údajně prý muži s obřízkou ho mají méně citlivý a déle vydrží. Zůstala se mnou celé dva měsíce. Tak nevím.
Jsem obrezany od 6 let a nemohu porovnavat pred a po v sexu. Pravdou je, ze nekolik partnerek si toho ani nevsimlo. Zadna z nich to nehledala, naopak preferovala oralni sex s obrezanym penisem a libi se jim vice i esteticky. Nevsiml jsem si, ze bych mel v 45 nejakou necitlivost, nekdy jsem na to ta ta hotovej. Co se tyce udrzby, naprosto bez problemu. Za me super
Já ji mám ze zdravotních důvodů a nepozoruju žádný velký rozdíl.
Ja jsem proti..kdo si to jako plnoletý nechá udělat je to jeho věc....ale mstít se tak dětem, protože jejich rodiče a prarodiče taky někdo tak nábožensky, nebo pro jaký důvod zneužil...je řekl bych hodně vedle... prostě ženy za obřezávání litujeme a muže legálně proti jejich vůli mrzačíme...zásadně proti...lepší by bylo se o svůj penis v dětství naučit starat...
Holý žalud vám vyleze, když si předkožku ohrnete až dolů. K tomu není třeba nechat se pižlat.
Obřízka vznikla historicky proto, že v teplých pouštních zemích nebylo dost vody na to si po každém chcaní nebo alespoň 1-2 denně to péro opláchnout (myslím STÁHNOUT předkožku a opláchnout žalud!!). My jsme vodu doma měli a mě to naučili. Nedovedu si představit že by při handjobu či šukání se ta předkožka krásně nepřevalovala přes žalud *71**71**71*
Já ji mám tři roky ze zdravotních důvodů a podle mě je to lepší s obřízkou. Pokud jde oto převalování tak z pocitů manželky co říkala je to po obřízce lepší. Cítí větší penis když je furt stejnej *3**3**3*
Větší třecí plocha bez převalování.
predkozku si pri sukani muzes pridrzet dole a sukat jak obrezanej, co ale udela obrezanej, aby mohl sukat s predkozkou? no waaaaay *3*
Neumím si představit, nemít rolák 😄
Matka příroda ví co dělá, není blbá.
Se mi líbí, jak nám obřezaný vnucují jak je vlastně super nemít předkožku 😂
Pohádku, které věří jen oni sami....
To je zase moudro. Matka příroda vymyslela předkožku, aby byl žalud citlivější a ty ses udělal rychlejc. Pro matku přírodu je totiž cílem sexu reprodukce, a to, že je sex zábavný a příjemný, je jen reklama. Takže pokud nešukáš mezi útěkem před nasraným sokem a před hladovým vlkem, fakt předkožku nepotřebuješ.
Jako je třeba respektovat zdravotní důvody (fimóza která nejde dilatovat apod.). Taky už nemám žlučník*3* Ale nechat se připravit o předkožku jako novorozenec nebo jen tak z plezíru to teda fakt no way
Mám obřízku od 7 let kvůli fimoze jsem velmi spokojen a všem se to líbí
Na kriminál to určitě není však ti chudáci neobřezaní co mají zánět předkožky nebo různé mykózy by hned obřezat chtěli mě přijde neohleduplne když do žen zásadité neobrezanejma ptáka různé bakterie však studie lékařské dokazují že ženy neobrezanych partnerů mají mnohem častěji vaginální problemy
Bruce byl šílený případ. Už jenom když si představím být na jeho místě tak mám husinu.
jsem uncut a nejsem ani zastancem obřizky, teda pokud se nejedna o nějake zdravotni duvody. Famy o tom že neobřezany penis je nečisty prameni od lidi kteři, nebo spiš jejich rodiče je nenaučili jak se o penis starat v koupelně.