Já preferuji nevyholené kundičky. Líbí se mi a jsou sexy v prádle i bez. Jak píšeš ty - je to rajcovní! Rád takovou draždím a souložím.
My oba preferujeme oholeno. S chlupama se nám to nelíbí
Tak mě osobně ty chlupy vzrušují, už když partnerce rozepnu zip a jedu rukou pod kalhotky a na chlupy rukou narazím, tak mi začíná tvrdnout...

rovněž pohled na chlupy nebo na alespoň na čerokéze mě vzrušuje...úplné vyholení (nebo nedej bože trvalou depilaci!!!) vnímám jako ochuzení mě o něco
No, hlavně je to ochuzení o tu flóru a faunu, která tam mohla nalézt svůj domov...
Tak tohle je stejně hloupý argument jako to, že neobřezaný penis je špinavý. Moje partnerky vědí co je to vana nebo sprcha.
Naopak: při holení dost často dochází k zánětům infekci vlasových (chlupových
) foliklů.
Naopak: při holení dost často dochází k zánětům infekci vlasových (chlupových
To je stejně tak hloupý argument jako, že vlasy a nehty není třeba stříhat, vousy holit atd. ...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Zadej si do vyhledávače "longest nails in the world", a z těch nechutných obrázků se ti bude dělat špatně od žaludku... Navíc, každému musí být po jejich zhlédnutí okamžitě jasné, že jejich majitel/ka toho s nimi moc dělat nemůže ani prdel si s takovou pazourou pořádně nevytře, páč by si rozdrásal/a hemeroidy - takže ano, jsou to špindíry!
Tak jako vlasy je třeba stříhat ale ne si vylepat palici dohola tak stejně je třeba ochlupení občas třeba upravit ale ne vyholit.Je každého věc co mu vyhovuje ale s hygienou to nemá nic společného.
Vlasy opravdu není třeba stříhat: nejlepší jsou brunetky s vlasy po pás
Čim víc chlupů, tim víc adidas.
Divoce narostlej a nijak nezkrocenej bobr je přitažlivej asi jako plnovous bezdomáče.
Já za sebe se nerada úplně holím, pokud jsem se úplně holila, bylo to vždy na přání muže.
Přesně tak , taky bych to tak viděl
Ale kreace jsou na druhou stranu zajímavější, než ruská beranice nebo naopak vyholená pláň, ze které někdy čouhají dva slimáci, jindy urostlý klitoris, a jindy je pouze zbrázděna decentní svislou rýhou. Můžete mít čárku, trojůhelníček, lichoběžník, nebo knír a la Albrecht z Valdštejna nebo a la Charlie Chaplin, popř. Leninovu bradku, nedbale elegantní strniště atd... fantazii a nápaditosti se meze nekladou. A navíc, porost je obnovitelný zdroj, takže se nemusíe vázat na jeden vzor a můžete okolí svých spodních úst měnit dle libosti.
Nejlepsi je vzor ala Hercule Poirot v podani Kennetha 
+ ještě vytetované ..., n'est-ce pas?
(editado)
Neholit se vůbec je ještě jednodušší
a je to tak přirozené.
asi jde o to že se citi čistějši, možna i mladší i když některe mladši jsou starši
mě je to celkem jedno pokud to neni až zas nějaky extrem a hlavně ať ma oholene nohy a podpaždi
Zajímavé, co se týká podpaží a nohou, tolerance jde do háje
Dost dobře nechápu, že si někdo holí nohy a podpaží, ale rozkrok už ne. Buď všechno nebo nic z toho 
Je to asi jako když si Richard myje půlku hlavy šamponem XXX a druhou půlku hlavy si nemyje vůbec nebo myje běžným šamponem (nebo nějak tak - pamatujete na tu stupidní reklamu proti lupům?).
(editado)
Přesně tak! Ta reklama byla hlavně parodovaná v České sodě, najdeš pod názvem "Tomáš si myje jen půl hlavy".
A čistíš taky jenom řezáky a špičáky, protože na stoličky už ti nikdo pořádně nehledí, tak ty necháváš svému osudu...??
Tak šukej potmě...
Použiji vaše slova, jen je trochu pozměním: prostě proto - chlupy trčící z kalhotek nejsou hezké. Nejsou hezké, ani když se kalhotky sundají. Možný důvod může být, že v porostu se skrývají nějaké nehezké kožní projevy, proto je třeba je zakrýt do houští.
Jestli vám a vašim partnerům připadá pohled na zakrytou kundu lepší než na zakrytou ... hmmm, "zajímavý" pohled na věc.
Pokud vám na kundu nikdo nekouká - jako že není na co, proč, že partnery to houští nevzrušuje? Asi není rozdíl v tom, jestli se někdo hrabe v kundích chlupech nebo na hlavě ve kštici. Porost jako porost :-)
Nejen vy, zkuste si čichnout k oholeným a neoholeným intimních partií nejen žen, ale i u mužů, třeba po 5 hodinách od poslední hygieny. Bude v tom rozdíl, to snad rozporovat nebudete. Nepíšu, že po těch 5 hodinách jdu do sexu s nemytou; většina civilizovaných lidí se před sexem sprchuje, koupe, ale někdo by to mohl překroutit do podoby, že sexuji s nemytými ženami.
Jak píše PetrMonika: No, hlavně je to ochuzení o tu flóru a faunu, která tam mohla nalézt svůj domov...
Jestli vám a vašim partnerům připadá pohled na zakrytou kundu lepší než na zakrytou ... hmmm, "zajímavý" pohled na věc.
SPRÁVNĚ MÁ BÝT: Jestli vám a vašim partnerům připadá pohled na zakrytou kundu lepší než na NEZAKRYTOU ... hmmm, "zajímavý" pohled na věc.
Omlouvám se za nepřesnost, ale text už nešel upravit.
Jistě by stálo za to, aby vývojáři upravili chování programu tak, aby autoři příspěvků nebo i inzerátů mohli libovolně (i několikrát) dle svého uvážení text editovat. Možná, že VIP členové tuto možnost mají - nejsem poskytovatelem erotických služeb, takže VIP nemám :-) To již ale patří do jiného vlákna.
SPRÁVNĚ MÁ BÝT: Jestli vám a vašim partnerům připadá pohled na zakrytou kundu lepší než na NEZAKRYTOU ... hmmm, "zajímavý" pohled na věc.
Omlouvám se za nepřesnost, ale text už nešel upravit.
Jistě by stálo za to, aby vývojáři upravili chování programu tak, aby autoři příspěvků nebo i inzerátů mohli libovolně (i několikrát) dle svého uvážení text editovat. Možná, že VIP členové tuto možnost mají - nejsem poskytovatelem erotických služeb, takže VIP nemám :-) To již ale patří do jiného vlákna.
Ahojky
Chtěl bych ji vidět tu tvoji chlupatici!Miluji chlupate kundičky i podpaži ale to bohužel nemaš jak jsi psala.L
Chtěl bych ji vidět tu tvoji chlupatici!Miluji chlupate kundičky i podpaži ale to bohužel nemaš jak jsi psala.L
Mno pamatuju si Tvé fotky a nemyslím že máš hnusný klín...
To by si mohla oholit i hlavu a obočí .
ano, chlupaté nohy jsou od rozkroku naopak asexuální
přesně tak. k...a se šuká stejně donře chlupatá i oholená. i když, mezi námi, já raději ty chlupaté

Víc chlupatých k*und
Čím to je, že se ženy tolik holí?