Chcem na silvestra usporiadat nahu sex party na svojom byte v BA. Hlaste sa do spravy. Len single a s pozitivnym vztahom k nahote. S kazdou zaujemkynou a kazdym zaujemcom sa najprv stretnem nazivo, aby som si potvrdil ucast osobne a nestalo sa ze nepride napokon. Podla poctu potvrdenych zien, pustim rovnaky pocet muzov (je jasne, ze tych sa prihlasi omnoho viac). Vek max. do 39 rokov
Nejaké typy na tento rok Silvester?
Ako a kde budete travit Silvestra 2021?

Koniec gramatickeho okienka. 

Veru, škoda riešiť Keksíka
Konečne to niekto pochopil😁😁😁😁😁
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Silvester tento rok bude pizamovy 😛😛😛
Pizamovy....s i....Pane boze! Gramatika niektorých amatérov je tu na zaplakanie!Radšej nedávaj príspevok!
Keby ste sa tu viacerí viac zaujímali o to načo je táto stránka určená a neriešili gramatiku tak by ste aj rýchlejšie spoznali ľudí ktorí sú možno viac v pohode a normálny ako ty co gramatiku ovládajú a sú dokonalí vo všetkých smeroch🙊🙊🙊😁😁
....................................................
(editado)
(editado)
Nikto nehovorí,že gramatiku je tu na 1 mieste,ale prepáč,vybrané slová a slovo ako pyzamo,bicykel je naozaj frekventované....A nedostatok vedomostí z gramatiky tiež napovedá o muzovej intelektuálnej vyspelosti...ked ti je jedno, ze si lahnes s husou,ktorá napíše "zlatynko",tak to je tvoja vec.......
Asi si chlapec myslí, že keď napíše žene Dobrí deň, myláčik, zomnou a podobne hneď bude z neho hotová, lebo on má predsa iné prednosti ako gramatiku 😂😂😂😂
Podľa teba je potrebné písať 5r aby si sa ty rozkyvalo na kavu keď si tu kvôli písaniu tak ti záleží na gramatike keď chceš aj niečo zažiť tak blbosti neriesis😉
Ja som toho zažila viac než dosť, ale keby mi hneď dotyčný napísal štýlom a gramatikou ako ty, tak by som sa neobťažovala ani odpísať
Ale to len všetko hovorí o tvojej inteligencii pravopis nieje najdôležitejšia vec na svete ale niektorí jedinci to tak ber hlavná vec ze vie pravopis to ze je k... To už by ta netrápilo 🤦♂️🤦♂️🤦♂️vek máš ale rozum nie pekne ta mamka vychovala keď ani zo slušnosti nevieš odpisat😁🙈🙈😉
A čo hovorí o tvojej inteligencii, keď neovládaš pravopis svojho materinského jazyka? Mamka ma učila, že čo z peknej misky, keď je prázdna.... A navyše takému arogantnému volovi by bola škoda odpisovať
Ako vieš se môj materinský jazyk jé slovenčina Keďže odpisuje stále tak musíš byť viac blbá ako trafená hus 😉 to ze si skratka to bi pri písaní nevadilo to ze k tomu blbá to je tvoj problém ale skus si brusit svoje ego na niekom inom 😉😁
Nieje to tak celkom pravda nenapocvie ti to veľa jedine ze si naivná a si myslíš ze kto ovláda gramatiku je dobrí a normálny človek inteligencia sa neudava podľa počtu chýb pri písaní alebo neznalosti vyjadrovať sa inteligenciu prejavujes inak niekto je inteligentný na gramaticky správne písanie a tým to končí ale keby si mu dala rozobrať napríklad auto už ho poskladať nevie nevie si ani pomôcť pri bežných činnostiach ako napríklad jazdenie na aute keďže nevie pochopiť ako sa jazdí a vsetke veci z tým súvisiace ale to by bolo v pohode lebo vie gramatiku kopec ludi vie gramatiku a pustíš ich do mesta a nevedia sa zorientovať kde sú alebo sa vynájsť ako sa dostať z bodu A do bodu B to je tiež prejav inteligencie že nevedia používať svoj mozok na základný inštinkt orientácie a zlachcenia si práce atď ved tomu ani sama neveríš že to je pravda keby to tak bolo ze každý kto vie gramatiku a vyjadrovať sa by mal dostať dyplom a nemusí potom ani študovať na vysokej škole lebo prejavil svoju inteligenciu a tým pádom viac nepotrebuje keďže inteligent vie všetko 😉a vecina inteligentných vysokoškolákov si nevie doma ani ziarovku vymeniť alebo zámok v dverách tak v takých prípadoch sa prejavuje ich inteligencia v takom prípade budem radcej za negramotneho sedlaka lebo takéto veci som už robil v 10r zo zavretimi ocami😉🙈😁🤦♂️
Výborne napísané :) Inteligencia je súbor rozumových schopností – schopnosť riešiť problémy za okolností sprevádzaných neurčitosťou.
😂 😂 😂 😂 Hneď prvá veta z Wikipedie ale nemusíš sem dávať znenie poučky aj tak vecina ľudí tvoju vetu nepochopu😂😂😂😂🤦♂️
Práve pre ľudí co nepochopia tvoje vysvetlenie a nevedie pouzivat google, tak som im to ulahcila ;)
A pripomenula že si to môžu nájsť na nete😂😂 ved si ich mohla nechať v tom ved aj tak nemajú doma co robiť.😁😁
Čítam si tu príspevky, tiež ma zaujalo Vaše gramatické okienko :)
Zdieľam názor keksíka00. Samozrejme, že aj mne kole oči, keď vidím niektoré y/i alebo s/z, no nesúdim. Poznám mnoho ľudí (žien aj mužov) co s tym maju problem a napriek tomu je ich inteligencia vysoka. Určite je príjemnejšie čitať riadky pravopisne správne, ale tato stranka by mala materoticky podton, preto sa netreba navazat do ludi, co to az tak nesleduju.
Zdieľam názor keksíka00. Samozrejme, že aj mne kole oči, keď vidím niektoré y/i alebo s/z, no nesúdim. Poznám mnoho ľudí (žien aj mužov) co s tym maju problem a napriek tomu je ich inteligencia vysoka. Určite je príjemnejšie čitať riadky pravopisne správne, ale tato stranka by mala materoticky podton, preto sa netreba navazat do ludi, co to az tak nesleduju.
A co tak založic temu pravopisu a slovenskoho jazka 

Evidentne si nepochopil o čom píšeme a je úplne zbytočné niečo Ti vysvetľovať. Aj tak to nepochopíš a budeš si opakovať len to svoje
Dobré aspoň sa zhodneme že sme sa nepochopili navzajom😉😁
Nepamätám si,kedy si mi ty pisal😀😀😀
Tak to neviem ani ja ale som na mladsie😉😁😁😁😁😁
Pre Teba je možno gramatika banalita, ale pre mňa je to podstatná vec. Chlap, ktorý ju neovláda, nemá u mňa žiadnu šancu, a keby bol zo zlata
Ako len taky pod dotaz ako sexuje chlap keď ovláda gramatiku a ako keď ju neovláda aký je v tom rozdiel🙈🙈🙈😁😁😁
Neviem Ti odpoveď. S takým chlapom by som nešukala
Jasné keksik,..ty si chlap a muž na pravom mieste,..v podstate typu,..JA ťa pomylujem s tvrdým,lebo len tak to viem,..a predsa s mäkým sa to ani nedá,...
Aspoň sa tu nehrám na to co niesom😉 ľudí netreba súdiť podľa pravopisu ale podľa osobných skusenosti😉😉
“Keksík”,...zjavne nepochopil,..a s tým súvisí aj tá gramatika,...samozrejme!po ničom inom netúžíme,.....😂😂😂😂,...len spoznať ,.......keksíka!🤪🤪🤪🤪🤪🤭😄🤫
Charlston ne menoval som ta konkrétne ale nevadí myslene to bolo všeobecne ale ako si vysie uviedol gramatika ma stým súvis čím viac studovanym tým menej normalny🙈🙈😁😁😉 a keď tak netúžis po zoznameni tak šup šup do potravín možno sa tam zoznámi aj z covidkom😁😁😁🙈
keksik,....ty si tiež asi “pokus”z dielne matice slovenskej,...pravidla slovenského pravopisu je oblasť tvojmu mozgu na hony vzdialená a neznáma,...no čo už🤪🤪🤪🤪. .....aj s týmto treba žiť,..Co už s Váma?!..nepotešil ste mně,.ani JÁ vás nepotěším,...píšu Vám nedostatečnou!!!,...po našom ,..guľu ..
Ako sa to vravi trafená hus zagagala😁Ja si viem aspoň chybu uznať ale a nevystatujem sa tu niečím co mi je na. 2 veci ale tomu ty rozumieť nebudeš keďže si myslíš ze pravopis je na svete všetko keďže vecina ľudí čo upozorňuje na gramatické chyby sú na mysleny bez charakterny uboziaci co nevedia zaujať ničím iným len bezchybnou gramatikou😉🙊🙊na. Ktorú sa vam obyčajný zdravý gazdovský rozum môže zvysoka v.... 🙊🙈
No nehnevaj sa, ale by som sa hanbil napísať žene správu s toľkými chybami.... A ešte sa tu rozkrikovať
Vidíš a ja to mam na salame 😉ale je to na niečo dobre aspoň sa tým vytriedia ženy z ktorím by to aj tak nestalo ani za groš keďže riešia banality nakoľko podstata slová tam je to také ako keby východniari písali zo zapadniarmi zapadniari rozprávajú meko a na východe zase tvrdo jedny aj druhý význam slova pochopia 😉a kto sa snaží kvôli pravopisu vysmievať alebo urazat takých to ľudí má asi iq hojdacieho koníka 😉
Vidno, že to máš na saláme, len sa nečuduj, keď ženy nechcú takého vola, mimo iného ja tiež by som nechcel ani do postele tupú hus... Moja priateľka ovláda gramatiku a nemáme v posteli nudu, skôr naopak... A k tomu čo si písal ďalej ovládam všetko čo mám a k tomu viem opraviť, vymeniť, vyrobiť toľko vecí, že by si pozeral...
Ozval sa kasanova co pretiahol vsetke ženy na amateroch lebo vie jeho priateľka gramatiku 😁😁🙈 tak k tomu co vieš alebo nevieš je už len tvoj problem😉len sa čudujem keď si taky zručný že ešte nerobíš hodinového manžela 🙈🙈😁
Možno som pretiahol viac žien, ako ty poznáš.... A hodinového manžela môžeš ísť robiť ty, ale radšej ber telefonické objednávky, aby si nemusel odpisovať...
Nefandi si až tak samo chvála smrdi😁😁🙈🙈ja nemusím ísť robiť hodinového ja sám manžel na plný uvezok🙈😁
Ide niekto na chatu a potrebuje spoločnosť, poprípade roboí nejakú akciu? Východ SR
Fajn nápad v najväčšom rozmachu pandémie ísť na chatu s cudzími ľuďmi a najlepšie zapichať si s nimi
Lebo všetci úžívatelia si tu iba masturbujú, alebo majú sex iba s rodinnými príslušníkmi vo svojej bubline, že ? :)
Je to normálna vec ze sa ide na. Chatu ak. Sú všetci čo idú na chatu rozumovo normálny a sú si istý ze niesu pozityvny tak prečo by nemohli zrealizovať stretko a užiť si to ze je pandémia a. Núdzový stav ešte neznamená ze sa treba zavrieť doma a sedieť každý člen domácnosti v jednej izbe ako všetci vydime opatrenia sú nezákonné neúčinné a nikto zato ešte nepodal demisiu ani nebol niak stíhaný a to ze vzbudzujú strach v ľuďoch to je tiež trocha na hrane zákona 😉si zober tak ze prečo nedávajú počet ludi kolky sú chorí na chrípku koľko zomrie. Na chrípku rakovinu starobu hlad iné choroby tie čísla. Sú ďaleko vysie ako na. Covid strašia ľudí a zbytočne politici nám. Tlačia cez médiá musíte dodržiavať opatrenia nosiť ruská oni nosia ruská len pred kamerov inak dávajú dole cestujú na dovolenky odstúpi v rokovacie sále nedodržujú ako aj na tlačovke všetko pozatvaraj lebo strašná pandémia je ale v potravinových reťazcoch ké sú preplnené parkoviska žiadne odstúpi v nákupní h centrách a najme pri pokladniach sa ne dodržujú desinfekcie pri vstupe chýbajú to už je v poriadku že v jednom nákupnom centre je 300 ľudí bez odstupu alebo liziarskych strediskách tie môžu byť otvorené lebo jedno vlastní Kolar tam sa covid neodvážil prísť nakazovat ľudí len v reštauráciách alebo v predajniach zo stavebným materiálom tam už uraduje jeden kvet tam sa nakazí každý to ze stat vedome zlikvidoval kopec drobných podnikateľov slobodne matky prišli o príjem majú dlhý atď estelen pár dní dozadu matka dvoch detí to psychicky nezvládla a vyskočila z okna a je to len dôsledok zlých opatrení to je tiež v poriadku hlavná vec ze na slovensku niekto môže všetko a druhy nemôže nič ľudia by sa mali uvedomiť len tak som si pre počítal cez 11400 ľudí testovaních z toho 3040 poz. V liečených 2660 a zomrelo 82 keď to odpočíta denný nárast nieje 3040 ale len necelich 300 ľudí prečo nedajú koľko presne je z tých pozitívne testovaních chori h a koľko sú bez príznakov atd z vlastnej skúsenosti kolega bol testovaný antygenovim testom bol pozit. Hneď šiel do karant. A na maródke po 8 dňoch chcel ísť na PCR test obvodná ho zdr ala že mal prísť včera to je na 7 deň ukončiť marodku a ze môže ísť do práce a 90 dní nesmie ísť na test lebo mu aj tak vyjde že je pozit. Príznaky nemal žiadne takže kto šíri nákazu a preco nespravili tak ze si poz. 90dni karantena po 90 dňoch budeš mat 2 testy neg môžeš ísť do práce. Ak nie tak ďalších 90 dní v karanténe a na PN aby ľudia mali z čoho žiť keby to tak bolo od začiatku 1 vlny tak dnes nemáme také čísla ako mame a
čím viac sa bude testovať tým viac bude nakazenych predtým sa netestovalo nakazený neboli každý to prekonal ako obyčajnú chrípku ci si vážne všetci myslíte že ti prepuklo pred rokom 🤦♂️keď záznamu o co ide sú tuším už od roku 2012 a už sa aj skvor onom rozprávalo a dokonca aj v rozprávke simaonovci ktorá bola natáčana v roku 2000 už sa obiavila choroba covid19 ako aj už od roku 2000 sa obiavi Li spraví že príde choroba na ktorú nebudú zaberať žiadne lieky a ze príde k redukcii ľudí tak kto chce nech sedí doma a čaká na zubatu😁a aby som nezabudol to doma site rusko alebo sal cez ústa a nos je na 2 veci keďže je to len kus handri ktorá nemá žiaden filtračný účinok a je len ako módny trend keby to tak vazne chceli zastaviť tak by neotvoril po vlne hranice namiesto rusok by sme nosili respirátor ktorí tomu zodpovedá v 1 vlne zakázali respirátor teraz pozitívny môže ísť na nákup v respiratore🤦♂️tak isto mali uzavrieť jednotlivé nemocnice len pre ťažké prípady z covidom a pre ľahká vytvoriť poľné nemocnice načo platíme armádu z našich daní aby sa hrali na vojacikou a brali plat aj tak ne ochránia Slovensko v prípade vojnového konfliktu a po ďalšie lekári mali mat na sebe skafandre a nie tieto smiešne návleky co ja používam bežné pri kosení trávnika takisto ako nezmyselné nariadenie vlády chrániť seniorov vyhradený čas pre ich je blbosť malo by to možno účinok keby sa o 8 zavrel obchod do 9 robila dezinfekcia žiaricmi atď a o 11 zase dezinfekcia do 12 ale z tým ze mimo tých časov by seniori nemohli ísť nakupovať a ty co pracujú by mali mať potvrdenie od zamestnávateľa že vo vyhradenom čase sú v práci preukáže sa tým a môže si ísť nakúpiť všetko je tu postavené na hlavu tak nech sa nikto nečudujem ze vecina ľudí opatrenia a nariadenia vlády nerespektuje😉
čím viac sa bude testovať tým viac bude nakazenych predtým sa netestovalo nakazený neboli každý to prekonal ako obyčajnú chrípku ci si vážne všetci myslíte že ti prepuklo pred rokom 🤦♂️keď záznamu o co ide sú tuším už od roku 2012 a už sa aj skvor onom rozprávalo a dokonca aj v rozprávke simaonovci ktorá bola natáčana v roku 2000 už sa obiavila choroba covid19 ako aj už od roku 2000 sa obiavi Li spraví že príde choroba na ktorú nebudú zaberať žiadne lieky a ze príde k redukcii ľudí tak kto chce nech sedí doma a čaká na zubatu😁a aby som nezabudol to doma site rusko alebo sal cez ústa a nos je na 2 veci keďže je to len kus handri ktorá nemá žiaden filtračný účinok a je len ako módny trend keby to tak vazne chceli zastaviť tak by neotvoril po vlne hranice namiesto rusok by sme nosili respirátor ktorí tomu zodpovedá v 1 vlne zakázali respirátor teraz pozitívny môže ísť na nákup v respiratore🤦♂️tak isto mali uzavrieť jednotlivé nemocnice len pre ťažké prípady z covidom a pre ľahká vytvoriť poľné nemocnice načo platíme armádu z našich daní aby sa hrali na vojacikou a brali plat aj tak ne ochránia Slovensko v prípade vojnového konfliktu a po ďalšie lekári mali mat na sebe skafandre a nie tieto smiešne návleky co ja používam bežné pri kosení trávnika takisto ako nezmyselné nariadenie vlády chrániť seniorov vyhradený čas pre ich je blbosť malo by to možno účinok keby sa o 8 zavrel obchod do 9 robila dezinfekcia žiaricmi atď a o 11 zase dezinfekcia do 12 ale z tým ze mimo tých časov by seniori nemohli ísť nakupovať a ty co pracujú by mali mať potvrdenie od zamestnávateľa že vo vyhradenom čase sú v práci preukáže sa tým a môže si ísť nakúpiť všetko je tu postavené na hlavu tak nech sa nikto nečudujem ze vecina ľudí opatrenia a nariadenia vlády nerespektuje😉
To tvoje blúznenie je postavené na hlavu.
Len tak pre zaujímavosť prečo štát nezazmluvni zdravotnícky personál alebo nenávisi kapacitu nemocníc aby mohli prijať ďalšie sestričky. Lekárov atď aspoň na čas pokiaľ je tu covidko mam kopec známich co sú lekári sestrí opatrovateľky a nemajú volne miesto v zdravotníctve lebo vraj nemajú v nemocniciach tak sú nútený pracovať v zahraničí táto aj predošlá vláda robila chybu za chybou a namiesto toho aby použili zdravý sedliacky rozum tak by nebolo toľko poz. Ako je teraz a vláda by mala. Ísť príkladom pre ľudí ale to co starajú je proti zdravému rozumu príkladom nikomu nejdu vodu kazu víno pijú. Asi tak v skratke😉
Ty musíš byť nejaký vtipálek, lebo toto z normálnej hlavy nevyjde.... Mimo toho, že v príspevku na ktorý odpovedáš sa hovorilo o cudzích ľuďoch si tu vysypal všetky konšpiračné teórie naprieč celým internetom a keď tomu všetkému veríš máš asi vážny problém.... Hlavne, že pandémia naučila výrazy neúčinné a nezákonné opatrenie, len si zabudol napísať aj nulitné... A nauč sa prosím gramatiku, najmä ak chceš prispievať do verejného fóra, lebo toto sa pomaly nedá čítať
A ja som si myslel ze niekto bude mať zábavku a prepise to cele gramaticky správne 😂😂Tak načo si to čítala? 😂😂😂
Ahojte nejaka akcia v KE ? Rad sa pridám :)))) správa
Všetkým prajem hlavne ZDRAVIE,...a potom rozum,...a zaslepencom typu,...o nič tu nejde a všetko je nezákonné,.....a budú potom lapať po vzduchu na “pľúcnom”,....spomeňte si na Veselého silvestra,...možno to bol váš posledný,...!!!,...asi vám nestačia čísla denných úmrtí,...

Plány na silvestra?
Sám doma