Anální šperk - nezapadne?

Obava o zapadnutí análního šperku do zadku

Já si myslím, že každý předmět, který šel dovnitř, musí jít vytlačit ven. Zasouvám si předměty, které ani žádnou patku nemají, a vždy je vytlačím. Říkám tomu porod, a to je ta pravá krása - práce s análem. Zasouvám např. válečky z polystyrénu o průměru až 12 cm, chtěl bych až 15 cm. Po zajetí nezmatkovat. Anál je na vytlačování přizpůsoben, co šlo dovnitř, musí jít ven. Mám praxi 25 let.
Dominik
Jestli to není nějaký super obr tak jak šel dovnitř, tak půjde ven. 4,5 cm se podle mě ven dostane v pohodě.Ale záleží na každém, vždycky si jej můžeš dát do gumy aby mohla zůstat trčet ven kdyby zapadnul, ať je za co vytáhnout...
Není to zase až tak dávno...ale měla sem takové malý plug...po akci sem si řekla, že ho nechám kde je..a zkusím se s ním vyspat... ráno vstanu a plug nikde..prvně mě napadlo, že vypadlo..hledám a nikde,...a napadlo mě míň pravděpodobnější myšlenka, že je uvnitř..a bylo... možné to tedy je... výhodou pro trénovanou osobu že stejně jak šel tam...šel i ven...a byl to plug tvarem bezpečný a vhodný...pozor tedy na to co tam máš v plánu dát