Korona - sauna

Milovníci sauny

Máte k dispozícii cez tieto ťažké časy nejakú saunu/walness? Chodíte niekam? Odporúčanie a rady?
Caute, mate niekto typ a info o aktualnej moznosti privatneho saunovania v BA?
Celkom sú zábavné tie dislajky, ktoré tu máme takmer všetci. Osobne v tom nevidím nič zle, ak sa človek vysauní sám alebo aj so svojou polovičkou. Za posledné týždne pravidelne absolvovaná privátna sauna. Pred aj po všetko vydezinfikované, vyvetrané. Vírus sa šíri iba expozíciou a nie transcendentalne 🤫🤫🤫
Plne s tebou súhlasím... Ako sa vraví kto sa boji nech nechodí do lesa... 😏👍
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
ahojte ak by ste vedeli nejaku saunu v okoli Popradu dik
V Spišskej Sobote - je to časť Popradu, je tam pekný penzión a k tomu privátne wellnes.
Kedze je vsetko zatvorene aj privatne, tak sme odkazani len na ludi, ktori maju virivku alebo saunu doma
Rovnako, ak máte niekto info o nejakej privátnej saune, alebo sami viete pozvať do tej vašej, v alebo v okolí KE, sem s kontaktom %)
Vďaka!
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
ahoj, máš nejakú ? :) napíš DM
Veľa podnikov je otvorených len nie oficiálne.. naoriklad ja mám k dispozícii saunu. Keby sa nájde niekto z okolia tak neni problém sa dohodnúť
Kde sa tá sauna nachádza? Asi bude mimo BA.
Aj v BA sa dalo dohodnúť na prenájom plaváreň aj so saunou pre uzatvoeenú skupinu do 6 osôb.
Sauna sa nachádza vTrencianskom kraji... pekná velka a čistá :) pripravená na používanie
Prečo si ma blokol? 🙂...........................................