Plac pri sexe

Plac za ex

Mam novu patnerku a zazivam zaujimavy problem. Ked sa jej blizi orgazmus spomenie si na svojho byvaleho a zacne plakat. Boli spolu 5 rokov a nechal ju tyzden pred svadbou a je to este pomerne cerstve. Podla vsetkeho je subka, kedze ma rada ked jej pri sexe nadavam, ze je stetka, kurva, atd. V realnom zivote jej ex nechyba, iba pri sexe. Vraj s nim bol najlepsi aky kedy mala. Nejaky rady ako na nu?
Katastrofa, nemá čo plakať za bývalim..ak plače ľúbi ho
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tomu sa teda povie vyjadrovanie zreleho muza???,klobuk dole teda
Každý jedinec pozná dokonale svoje pocity, túžby..ja osobne,ak by som mal "nezahojené rany" nebol by som schopný začať nový vzťah. Niekomu naopak vyhovuje novým vzťahom zabudnúť... Pozitívum v tom vidím, že sme rôzny a tým vo všeobecnosti, pestrejší život je.Poradiť Ti neviem ani by som si netrúfol.Viem ako by som sa rozhodol ja...V každom prípade Vám obom prajem šťastný život či už spoločný alebo jednotlivo.A to aj všetkým VÁM sa tu vyjadrujucim, pretože tu nikto nikoho neuráža a nedehonestuje, čo je bohužiaľ veľmi ojedinelé na tomto portáli a tiež dôvod, pre ktorý som sa pripojil do komunikácie slušných ľudí.Všetko dobré do nového roku 2022 prajem.
Je zvláštne čítať celé vlákno po mesiacoch znova. Máš pravdu asi nejakým zázrakom sa tu stretli empatickí ľudia, čo je na AM v poslednom čase naozaj akoby "zázrak".

Všetko dobré do roka 2022 všetkým návštevníkom portálu, skúsme byť k sebe v novom roku aspoň kúsok empatickejší !!!
Tak ja ju asi aj chapem, ona sa nepreniesla este cez svojho ex a sex jej ho velmi pripomina a ked tvrdi, ze to bolo s nim uplne super, tak na to nedokaze zabudnut. Dalsia vec co ju poznacila je, ze on sa vykaslal na nu a nie ona na neho, takze to o to boli este viac. Mal by si sa s nou o tom porozpravat, aj ked to je pre teba tazke, ale ak ju mas naozaj rad, tak jej mozes pomoct prekonat tu bolest, ak sa ti otvori. Inak jedine nechat tomu cas, ale to aj tak nie je istota, ze sa to zlepsi. Komunikacia o vsetkom je preto najdolezitejsia.
KKS počúvať pri sexe ako bol ex lepší v sexe. Neviem či by som toto dal. Uvedomuje si ako ti ubližuje?
Rozchod je zmenou zaužívaného stavu, v akom sa obaja partneri doteraz nachádzali, a veľkým šokom. A to aj v prípade, ak sa dal očakávať a je logickým vyústením krízy či problémov. Nečudo preto, že človek sa ľutuje, plače a cíti sa nielen psychicky, ale aj fyzicky zle. Preto by si možno mohol byť oporou a netlačiť na pílu.
Ešte nie je úplne vysporiadaná s tým predtým a už vhupla do ďalšieho vzťahu. Daj tomu ešte čas, aj keď rozumiem, že je to náročné. Možností je veľa.. každopádne.. mala by to začať riešiť. Určite ju do ničoho netlač, skôr by som trošku zvoľnila a nech o tom rozpráva.. ak aj nie s tebou tak s niekým, komu dôveruje alebo aj psychológ. Veď vieš.. čas je najlepší lekár a keďže to nie je stará záležitosť, ešte to nejakú chvíľu potrvá..
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tipek bol mamickin maznacik, povolanie syn a nikdy sa jej pred matkou nezastal. Ona je nekutocne zrucna, vyraba umelecke veci a tym sa zivi. Mimo to robota kolo domu, nasekat drevo, obrobit zahradu a tak neni problem. Potom si obliecie spolocenske saty a otoci sa za nou pol mesta. Jeho matka si z nej chcela spravit svoju sluzku. Posledna kvapka bola ked jej dala ako neveste za ulohu aby ozdobila svadobny sal. Pohadali sa, ze nevesta ma presa ine veci na staroti a nie zdobit sal. Chlap sa zase zastal mamicky, tak mu dala na vyber ci ju alebo matku. vybral si mamicku. Nad tym psychologom som uz tiez rozmyslal. Ak ju to coskoro neprejde bude to posledne stadium.
ja len poznamku. daj si obrovsky pozor na partnerku, ktora ohovara/nadava/kyda na byvaleho. bola to jej volba, ona si takeho vybrala. to, ak teraz na byvaleho nadava vypoveda viac o nej ako o nom. pretoze vzdy je jednoduchsie chybu hodit na byvaleho, ako priznat si vlastne zlyhanie. moze sa stat, ze casom budes nahradeny a byvaly zlotor budes prave ty. ako sa clovek sprava k byvalemu, bude sa nakoniec aj ku tebe. plati to obojstranne, teda aj na ohovaracskych chlapov.
Ona na neho praveze nenadava. Ani ja nemozem. Tie informacie som z nej vytiahol casom a po kuskoch. Nechcela mi to ani povedat, ale chcel som vediet prave na com som. Ze ju jeho mama nemala rada to jej verim. Je velmi razna a priama. nema problem ti povedat svoj nazor aj ked vie, ze sa ti nebude pacit. A to vela ludi neprekusi. Ja som si na to tiez musel zvykat. A mamickin maznacik? Sak asi kazdy takeho pozname.
Nebude este (po rozpade vztahu) mentalne uplne ok a rozhodne nie je pripravena na novy vztah. Ale ktovie, po par rokoch sukackoveho placu ju to mozno prejde...otazne, ci budes mat ty na to nervy pocuvat aky bol ex super v sexe.
Par rokov sukackoveho placu? :D no to snad nie dpc *385*
Fakt place kvoli byvalemu a nie od vzrusenia?
Bohuzial.. Len stuhne strci ma so seba dole so slovami. Ja na neho nedokazem prestat mysliet. Potom sa otoci na bok a zacne plakat.
Tak to je v pici. To moze prestat byt po case znesitelne.
Veď vravím, že to závisí od mentality muža. Mne sa tá "investícia" oplatila, prežil som po úvodných pár trochu ťažších mesiacoch neuveriteľne krásne roky s ňou. Alebo to vypáli tak ako píšeš, vznikne z toho jedno neznesiteľné psycho peklo a keď to naberie ten trend, treba ju hodiť cez palubu. (editado)
Nezávidím. Podľa toho čo píšeš, nie je ešte vysporiadaná sama so sebou a najmä s rozpadom dlhotrvajúceho vzťahu. Ak si optimista ver tomu, ze sex s tebou nemá len ako biologickú potrebu. Ak si realista, daj tomu ešte nejaký čas a uvidíš, kam to speje. Ak si pesimista, zamysli sa nad perspektívami. Prepáč, ak som bol úprimný. Držím ti palec!
Ja som realista, ale uz ma to pretava bavit.. Problem je v tom, ze mimo tohto spolu vychadzame super, mame rovnake zaluby, rovnake zmyslanie, Co je pre mna ako horala dolezite aby to chapala... A v nepolednom rade je nekutocne sexi :D
Mám istú skúsenosť, prežil som niečo podobné ešte ako pri svojej prvej vysokoškolskej skutočnej láske. Ja som ju zbožňoval, mali sme rovnaké záľuby, fantastický sex, ale občas keď to prišlo na ňu, prežívala totálnu depku z tragickej smrti expriateľa. My sme to spolu prekonali, ale trvalo to možno mesiace. Chodili sme spolu sedem rokov. Doteraz sme priatelia a stále cítime k sebe aj niečo viac, aj keď sme už obaja dávno zadaní. Tak hlavu hore, si predsa chlap, tá baba určite stojí za to!