AnRen je tiež krásna. Jedna z tých najkrajších amatériek.
Pre mňa taka obyčajná. ktorá sa na nič nehrá napr:
amateri.com/sk/ludia/2533642/morhan
amateri.com/sk/ludia/2445978/Lotospar2
amateri.com/sk/ludia/2533642/morhan
amateri.com/sk/ludia/2445978/Lotospar2
Jednoznačne mojaaaaa.............
Jednoznačne za mna daffodil tie dvorce sú masaker
U mňa vedie, nedostupná emotive girl.
Bubu36 je pekná žena treba pozrieť ta má veľkú galerku
Mne sa velmi paci tato kocka:
amateri.com/sk/ludia/2267703/Passione a asi 1248 dalsich amateriek tu.
amateri.com/sk/ludia/2267703/Passione a asi 1248 dalsich amateriek tu.
Predsa legendarna Lottri. Sice uz z portalu zmizla, ale stale najdete nejake fanusikovske "pocty".
Raz si v kaviarni nahodne prisadla k vedlajsiemu stolu a bol som regulerne star-struck.
Raz si v kaviarni nahodne prisadla k vedlajsiemu stolu a bol som regulerne star-struck.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
vyzera vyborne :) len to asi nebude Slovenka skutocna...
Je Slovenka a niekedy bola aj tu na amatéroch len škoda už nieje 😔. A áno vyzerá úžasne
Myslíš že je fakt zo Slovenska ? Vyzerá výborne, ktovie či je reálna šanca ju niekde stretnúť
Mas na mysli Alenku? AliPeki? ….
Jasne - kto by nepoznal Ali :)
ja by som kludne navrhoval DanilaFZ
amateri.com/sk/ludia/142719/DanilaFZ
a navyse mozem aj pridat vlastne skusenosti s touto damou, sice uz mozno cca 20 rokov stare ale nezabudmutelne zazitky
amateri.com/sk/ludia/142719/DanilaFZ
a navyse mozem aj pridat vlastne skusenosti s touto damou, sice uz mozno cca 20 rokov stare ale nezabudmutelne zazitky
amateri.com/sk/ludia/2112635/maturefruit
ZA MNA JEDINE Tako sexi žena ❤️❤️❤️
ZA MNA JEDINE Tako sexi žena ❤️❤️❤️
Bol som vyprovokovaný, tak dám konkrétny hlas aj ja. Neviem s tebou nesúhlasiť. Maturefruit nielen že má neskutočný sexepíl a dokonalé telo, ale jej galérie sú vždy do detailov premyslené. Ukáže len to, čo v tej chvíli chce ukázať a spôsobom, ktorý má úplne od kontrolou. Pre mňa určite najkrajšia v galériách.
MagicLE .............................
No tak teda by som zvolil aj ja do top amaterov😋😋😋
Nie NIe :-) Moja žena a ešte aj robí super svoje fotky :-) neviem kde sa to v nej vzalo... Som na ňu pyšný :-D
Áno, môže byť 👍 si naozaj krásna 😍
Krásna možno áno. Ale stretol sa s ňou niekto osobne a užil si?
Tak nie každý si sem dá fotky aby sa s niekým stretol 🤷🏼♂️. Možno sa chce ukázať, trochu provokovať, zožať obdiv a potešiť mužské, alebo aj ženské oko 😉
Otázka znela čo si myslíte, ktorá je najkrajšia? Tak v prvom rade si myslím, že krása ženy je komplex fyzických a psychických daností tej ktorej dámy a nie šikovnosť fotografa a úroveň jeho technického vybavenia......či? No a v druhom rade je krása striktne subjektívnou záležitosťou, takže nejaké zovšeobecnenia v tomto smere sú zbytočné. Preto som nastolil otázku tak, že kto si čo myslí o tej ktorej dáme a nie hodnotenie fotografií. Nič viac, len volajme veci pravými menami. Ak chceme hodnoťme “krásu” , kompozíciu, technickú vyspelosť galérií, alebo sa bavme o kráse konkrétnych žien vyplývajúcej z našich reálnych skúseností.
Diskusia v tomto vlákne ma príjemne prekvapila. Hoci podľa nadpisu by tu človek očakával zoznam galérií krásnych dám, alebo pretláčanie sa, že kto má pravdu, našiel som množstvo zaujímavých príspevkov. Dúfam, že ich videl aj admin🤯. Keby boli rôzne "hlasovadlá" v rôznych kategóriách, možno by takéto novinky príjemne oživili nudu, ktorá tu občas zavláda. Mňa by potešila napr. možnosť označiť najkrajšiu fotku v galérii. Ideálne ako navrhuje príspevok 👍nad mojím, subjektívne hodnotenie krásy tela, technická dokonalosti záberu, estetika a kompozícia ... možnosti je celkom dosť 😜😜😜
Dobre napísané

Ďakujem. Aj ty máš fajn fotky.
Pôvodná otazka bola o kráse. Odpoviem ti za neho. Nestretol sa so mnou nikto, čo sa mužov týka
Ako píšeš, bolo to o kráse a nie stretávani 👍. A že si krásna, je nepopierateľný fakt ☝️. A že si sa nestretla so žiadnym mužom, je len a len naša smola. 🙄. Nejedného muža by si spravila šťastným 🥰
Určite si jedna z najkrajších to sa musí nechať ;-))
Ako sa hovori z postele by som ta nevyhnal 😇
Nuž do All stars teamu "Amateur créme de la créme" by si u mňa určite patrila. Len škoda že už máš fotografa
Nepytali sa zenu s najmensou sebaeflexiou
Hej hej hej ukludnime sa 😂 najkrajšia žena je predsa studenkova 😂😂😂
Na Zdenku sa nechytám, to naozaj
Na českej verzii fóra je rovnaká téma, tam sa všeličo dozviete.
Som si myslel...
No to áno, preto som nezakladal na SK fóre toto.
.....a čo tak najlepšia Amatérka v posteli? Ale reálne ženy, nie fantazírovanie.
Jednoznačne toto stvorenie je najkrajšie tu na amikoch
amateri.com/sk/ludia/2194949/Adrianadrian
amateri.com/sk/ludia/2194949/Adrianadrian
tiez hlasujem za Adrianu :-)

Najkrajšia žena na amatéroch
Ktorá to je?