Čo je tučné? Ak si pod tým predstavím ľudí z programu TLC Môj 270kg život, je to príliš. Ak je to niekto ako Ashley Graham, ok, môžme sa baviť, že je pre niekoho tučná, pre niekoho pri sebe trocha. Pre niekoho bola tučná aj Monica Bellucci. Každý má iný vkus, tak ťažko hovoriť.
Za mňa (ženy ma teraz zožerú možno) ale tehotenstvo nie je dôvod pribrať 30kg. Podobné sa týka aj mužov. Proste vyvážená strava, trocha športu a človek môže vyzerať normálne. Nemusí vyzerať ako model/ka, ale ak sa váha začína rovnať výške, už to značí problém.
Za mňa (ženy ma teraz zožerú možno) ale tehotenstvo nie je dôvod pribrať 30kg. Podobné sa týka aj mužov. Proste vyvážená strava, trocha športu a človek môže vyzerať normálne. Nemusí vyzerať ako model/ka, ale ak sa váha začína rovnať výške, už to značí problém.
Monika Bellucci je pekná žena, určite nie je tučná. Taká akurát
Ashley Graham má výhodu, že má ženskú postavu, väčšie prsia a boky. Aj to spraví veľa
Ashley Graham má výhodu, že má ženskú postavu, väčšie prsia a boky. Aj to spraví veľa
Ashley Graham už je za hranicou zdravej váhy na výšku má 176cm a váži nejak 90-95kg aspoň podľa dostupných údajov. Ona váži viac, ako bežný hráč rugby pri tej výške, hokejisti, boxeri, kulturisti, vzpierači a podobne a to sú všetko trénovaný ľudia. Nejdem riešiť BMI, keďže nie je presné, a nezohľadňuje všetko, ale podľa rôznych výskumov pri výške 176cm by mala vážiť niekde medzi 60-70kg, ak nie je športovec. Váha 90-95kg sa považuje za zdravú pri cca 2m vysokom neaktívnom športovcovi mužského pohlavia. Mám 185cm vážim 95kg a to chodím cvičiť mal by som schudnúť tak na 85kg.
OMG :-) Tak to jej najskôr vypočítaš BMI, až potom sa rozhodneš, či sa ti páči???? A mimochodom, to normovanie ľudí je celkom od veci - niekto je zdravý a spokojný aj s 20 kg nadváhy a niekto má ideálnu váhu a veľké zdravotné problémy.
Tu nejde o rátanie BMI. Samozrejme každému sa páči niečo iné. Ale človek by mal v prvom rade dbať na svoje zdravie. Ak žena s výškou 160cm váži 100kg, pre niekoho to môže byť sexi ale asi väčšina ľudí sa zhodne, že zdravé to zrovna 2x nie je. To isté platí aj pre mužov.
V prípade dlhodobého vzťahu už tam môžu byť problémy, ako: "zlato? Prečo už nikam nechodíme?" A keďže druhá polovička má kondičku žiadnu, tak za prechádzku po roku nepovažujem, že prejdeme 500m pešo a potom sedíme na lavičke, návšteva nákupného centra. Keď človek potom navrhne bicykel, turistiku a podobnr, daná osobs odmietne, lebo nevládze, cíti sa unavená atď. Potom začnú prichádzať otázky, ktoré sa nemajú dávať, ak na ňu daná osoba nechce pravdivú odpoveď, napr. "zlato, nie som tučná?" a podobne. Potom je z toho nervozita, hádky a podobne.
V prípade dlhodobého vzťahu už tam môžu byť problémy, ako: "zlato? Prečo už nikam nechodíme?" A keďže druhá polovička má kondičku žiadnu, tak za prechádzku po roku nepovažujem, že prejdeme 500m pešo a potom sedíme na lavičke, návšteva nákupného centra. Keď človek potom navrhne bicykel, turistiku a podobnr, daná osobs odmietne, lebo nevládze, cíti sa unavená atď. Potom začnú prichádzať otázky, ktoré sa nemajú dávať, ak na ňu daná osoba nechce pravdivú odpoveď, napr. "zlato, nie som tučná?" a podobne. Potom je z toho nervozita, hádky a podobne.
Tak ja mám 94 kg,ale kondičku mám dobrú,prejdem do práce denne 7 km,s prehladom predbehnem aj 40 kg chudojebku
Chudojebku...odfuklo mi boxerky 😂😂
Pár kíl naviac , ak sú na tých sprävnych miestach na žene nevadí. Samozrejme nie veľryby na 100kg. Takéto ženy si musia uvedomiť, že ich bude chcieť iba “úchylák” , fetišista na sadlo.
Podľa mňa je na žene najdôležitejšia charizma. Není nič viac sexi ako sebavedomá žena ktorá vie čo chce a to môže mať 50 kg alebo 120 kg.
S tým sa dá 100% súhlasiť ak hľadáš kamarátku na pokec. Ale čo ak by si chcel ísť s kamarátkou na turistiku, alebo na bike, in line a pod? A už nehovorím o iných praktických záležitostiach aj v intímnej oblasti. Takže za mňa opakujem : nejaká tá “nedokonalosť”, kilečko naviac je ok, ale morbídna obezita pri priemerne vysokej žene nad 100kg už nieeee!!!
Milovať sa so ženou krv a mlieko je zážitok pre bohov 🌹
Ja vieeeem 

a to nie som Boh
Žena čo je krv a mlieko, ako sa hovorí, za mňa áno 
A čo by si spravil keby manželka napr. po deťoch pribrala? Rozvedieš sa?
- hm...
- to je strasne individualne.... a je tam viacej faktorov
- vseobecne zena s miernou nadvahou mi nevadi, tie su celkom sexi, ale tucne/morbine obezne tak to nie, to ma nevzrusuje.
- to je strasne individualne.... a je tam viacej faktorov
- vseobecne zena s miernou nadvahou mi nevadi, tie su celkom sexi, ale tucne/morbine obezne tak to nie, to ma nevzrusuje.
Je mi z teba totálne na grc...
Takýto fekalny vyplach z chorej hlavy som uz davno nikde nečítal...
Úprimne, je mi ta ľúto :)
Takýto fekalny vyplach z chorej hlavy som uz davno nikde nečítal...
Úprimne, je mi ta ľúto :)
Vyjadril svoj názor a nikoho neuráža, ta, neviem prečo ho nazývaš chorým. Keď niekto obezitu neakceptuje tak nie je nepriatel.
Neuraza? Paneboze.. Precitaj si tie hovna co písal a napasuj ich na svoju matku napríklad.
Je stále ok? (editado)
Je stále ok? (editado)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
To bol príklad ty blb :-)
Chápeš co to znamená? Povedal ze tam nie nič urazlive.
Nastavil som mu zrkadlo aby to pochopil naozaj aj blb. Ty nie si Ani ten blb si špeciál prípad.
Panebože, prečo sú amatéri.sk plne mentalov 😂
Ja som zadaný, vybral som si. Nemusím tu zobrať o pozornosť ci pohonkavat na ženách.
A som White knight? Dik, som skôr fanúšik batmana ale aj White je super.si zlatý ďakujem.
(editado)
Chápeš co to znamená? Povedal ze tam nie nič urazlive.
Nastavil som mu zrkadlo aby to pochopil naozaj aj blb. Ty nie si Ani ten blb si špeciál prípad.
Panebože, prečo sú amatéri.sk plne mentalov 😂
Ja som zadaný, vybral som si. Nemusím tu zobrať o pozornosť ci pohonkavat na ženách.
A som White knight? Dik, som skôr fanúšik batmana ale aj White je super.si zlatý ďakujem.
(editado)
Tučný nie som, a gramatiku neovládaš! Tak radšej by som nekomentoval nič. Niektorí ľudia za to nemôžu, veľa ľudí je takých kvôli zdravotným problémom. A nie každý tučný človek smrdí človeče. A okrem toho ti tuční ľudia, sú často krát lepšími ľudmi ako ti krásni, bez nadváhy. Som oproti tebe sopliak, ale ako vidím tvoje roky ti na inteligencii nepridali. To čo si napísal je povrchné, a nechutne. Tebe sa tie ‘tučne prasata’ako si napísal, páčiť nemusia... je mnoho ľudí, ktorí uprednostňujú baculky.
Tohoto sprostého trnaváka si nevšimajte on má na to aj papier ,vravím keď bol v jahodnej bol tam na smiech proste je to kokot ktorý žije v smradlavej garzonke a chce byť chlap somarik krpatý

Sex s tucnou
Áno či nie?