Přítelkyně mi to rozkousla při kouření. Musel jsem jít na operaci, moc už nefunguje dlouho to trvá než se vystříkám, tak to musím dorazit vyhonění...
Taky se mi stalo za 8 dni se zahojilo první 3 až tri dny to na malé stipalo
Jen si nedovedu představit, že se ti to mohlo stát při běžném sexu nebo při obvyklé masturbaci. Mně se to stalo, když jsem zbavoval panenství svou přítelkyni, bylo dost nesnadné se do ní dostat. Ale povedlo se, i když jsme pak krváceli oba, ona pochopitelně mnohem víc.
Toto se mi taky stalo sice je to dávno tak přesně nevím jak dlouho se to hojilo ale cca měsíc a to i přes pravidelný denní sex i vícekrát. Při sexu stačilo vždy použít lubrikant ten poraněnou uzdičku chladil, než bolest přešla
Já bych k doktorovi radši zašel.
Zahojí se ti to. Ale se sexem nebo s masturbací opatrně (nebo úplně vynechat, pokud to vydržíš), dokud to nebude úplně zahojené.
Díky za přínosnou a smysluplnou odpověď a nevíš jaká je doba hojení ? Někde jsem četl že až 4-5 týdnu .
Když je uzdička natržená a chceš ji mít jako dřív, musíš si ji nechat přišít ještě když není zahojená. Měl by na to stačit jeden steh, záleží na délce natržení. Pokud ti nevadí malé natržení, nech to být. Já si zařídil její úplné naříznutí, hojení bylo v pohodě (používal jsem Dermazulen, mast našich babiček), trvalo asi 10 dní, během kterého jsem si občas s opatrností dopřál i sex, a jsem maximálně spokojený. Předkožka mi jde stahovat mnohem dál, než původně, i pro hygienu to je lepší, a při sexu taktéž. Na rozdíl od obřízky se touto úpravou nepřijde o významnou erotogenní zónu, kterou představuje předkožka, naopak, předkožka není přidržována k žaludu uzdičkou, tudíž se pod žaludem jakoby rozvine a více zpřístupní dráždění při sexu.
U obřízky dost záleží na použité metodě. Některé jsou šetrnější víc k zachování erotogenních zón a některé míň.
Taky to budu muset nechat co to udělá , protože jsem dlouhodobě mimo EU takže by to nebylo tak jednoduché řešit.
Jo Jo mimo EU se mi to stalo také , při oralku + rovnátka .. a nikdo to nezašil , rovnou obřízka jak je to na východě běžné .. a teď pohoda
doba hojeni je u každeho jina, ja měl podobny problem a stačilo mi 10 dnu bez sexu a masturbace samozřejmě jsem použival hojici mast Betaisodona nevim pod jakym nazvem to je v českych lekarnach je to takova tmava mast podobna povidlum (myšleno barva a hustota)
Dobře díky zkusím jinak předpokládám že s medikaci si začal až třeba 1-2 dny po až se to trochu uklidnilo přece jen to mam čerstvé a mam strach aby se znova nezpustila krev.
no hned na druhy den když jsem po sexu zjistil že se mi utrhla uzdička, ale to byl ten nejmenši problem, ten větši problem byl ten že jsem na uzdičce měl naušnici a tu jsem bohužel nikde nenašel
ne nejsem Rocco
byla jen jedna na te party ale vubec nevim ktera
za to mohl ten RoterHammer
(deci rumu 54%, deci červeneho, deci coly) dobře se to pije jen to ma z ničeho nic bleskovy efekt a byl jsem zlomeny jak indiansky šip
(deci rumu 54%, deci červeneho, deci coly) dobře se to pije jen to ma z ničeho nic bleskovy efekt a byl jsem zlomeny jak indiansky šip

Natržená/Utržená Uzdička
Uzdička