Overenie uzivatelov

Ver. uzivatelov/obsahu - obchadzanie systemu

Ahoj, mam zopar otazok ako funguje overenie profilu/obsahu, hlavne u profilov overenych fotkou.

1. nastane zrusenie overenia overeneho profilu, ked zmeni 'pohlavie'? Napr. modry nick -> cerveny nick, parovy/skupinovy nick -> zensky nick.
2. ako dlho je platne overenie profilu? Ak si parovy nick urobil verifikaciu napr. pred 10 rokmi (za predpokladu, ze tu bola takato moznost) je uzivatel nuteni sa znovu preverifikovat? Alebo mu status overeneho profilu ostava na furt?
3. aky vyznam ma overenie telefonnym cislom? Kde sa docitam rozdiel medzi overenim fotkou, tel. cislom a zelenou fajkou (Profil i obsah byly ověřeny) u profilu.
4. otazka mimo, ako zistim, ze profil je poskytovatel erotickych sluzieb? Ma na profilu niekde tiez priznak, fajku? Hovorim o profiloch, ktore nemaju cennik v popisku, ani recenzie v albach, pripadne maju alba/videa vypnute, etc.
Dakujem za reakcie. Hlavne za tie, ktore sa drzia tematu :). K oficialnym pravidlam som sa nedostal, nepreklikal.
4. V takomto prípade fajku nemá, ale robí. *4*
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ty blpko, jestli se mi nerozjede kavou poprskany tablet, tak ti natrhnu cokovoko *3* *3* *3*
Spatne jsi to pochopila, iPad jede, takze ti anal nenatrhnu. Coz samozrejme neznamena ze ti ho neojedu *3*