Podle alb bych usoudil, že se podařilo vášeň rozmíchat.
Jak se vám to podařilo?
Jak se vám to podařilo?
Přede mnou se již manželka ani nesvleče jsme jako cizí lidé natož abychom měli spolu ještě sex, jsme spolu 30 let mě již bylo 51 a zvažuji kamarádku asi to není morální ale myslím si že nejsem zas až tak starý takže to po dlouhém zvažování chci řešit i takto.
Ahoj.Doufam že se vám to už zlepšilo.Mam to doma úplně stejně a nedokaži pochopit proč když se spolu nehadame,proč spolu i nespime.Je to psycho a řek bych že je to začátek konce manželství.když ženska pravidelněji mrdá neřeší pak ve vztahu úplný pičoviny a chlap není protivnej.Moje tohle nechápe a já se prohlížím po milence a nebo čekám kdy to nedám pošlu ji do prdele a odstěhují se pryč.
Máš to doma stejně?
Když jsem si přečetl první příspěvek a viděl ty fotky, tak mi vyšlo, že si autor dělá z lidí srandu.
Mám doma ženu, pro kterou sex taky nic moc neznamená. A zajímavý je, že i když bych ji v příspěvku rozhodně neposlal tak drsně, tak takovýhle fotky bych nikdy neměl šanci pořídit!
Když jsem si přečetl první příspěvek a viděl ty fotky, tak mi vyšlo, že si autor dělá z lidí srandu.
Mám doma ženu, pro kterou sex taky nic moc neznamená. A zajímavý je, že i když bych ji v příspěvku rozhodně neposlal tak drsně, tak takovýhle fotky bych nikdy neměl šanci pořídit!
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Jak zavádějí?
Jako, že může být žena zároveň
"nemá žádnou potřebu mít sex a nemá ani potřebu uspokojit tu mou. Zkrátka kdyby sex neexistoval tak by ji to vyhovovalo"
a zároveň se nechá vyfotit při sexu v různých polohách s hračkou i spoustaná?
Pro mě je to hodně divný a musel by ji k tomu nějak donutit.
Jako, že může být žena zároveň
"nemá žádnou potřebu mít sex a nemá ani potřebu uspokojit tu mou. Zkrátka kdyby sex neexistoval tak by ji to vyhovovalo"
a zároveň se nechá vyfotit při sexu v různých polohách s hračkou i spoustaná?
Pro mě je to hodně divný a musel by ji k tomu nějak donutit.
Kopni ji do prdele a najdi si nový řezivo!
Obávám se, že pokud máte tak rozdílný přístup k sexu, vztah půjde do kytek. Já to tak znám z opačné strany. Manžel na to moc nebyl a já si vždycky připadala až moc náruživá, ale vypomáhala jsem si sama. Postupně mě nebavilo, proč veškerá iniciativa je je na mě, přidali se jiné věci, manžel se mi postupně zprotivil, cit žádný, sex ustal. Kvůli dětem jsem si říkala, že to není to nejdůležitější.. Jak u koho asi. Po půl roce jsem si ze zoufalství našla milence, pak dalšího, ale postupně jsem si uvědomila, že jen ten samotný sex mi nestačí, že mi chybí i mazlení, cit, že chci vše v jednom. Pak jsem po pár letech padla na muže, kterého nejen miluju, ale vyhovujem si i sexuálně. Po pár měsíců oznámila manželovi, že vztah jen kvůli dětem nemá cenu, bez citu, bez sexu. Strašně jsem se bála to udělat, ale ted nelituji, spadl mi ze srdce kámen. Žijem jen jednou. Nechci být frustrovaná do konce života.
Já mam teda hlavně problém v tom, že aktuálně mi žena řekne, že mě miluje, ale prostě potřebu sexu vnímá jinak... To je pak podle mě hrozně těžký.
Já bych sex přirovnal asi k penězům. Každý říká, že peníze nejsou všechno, ale bez nich se žít nedá. A u sexu ve vztahu je to stejné. Každý bude tvrdit, že vztah není jen o sexu, ale prostě bez něj ten vztah nefunguje...
Spíš jestli vám ostatním nefunguje nebo nefungoval vztah celkové a k tomu byl ten nedostatek sexu jen hřebíček do rakve nebo bylo všechno okolo taky... Žití v nehramonickem vztahu?
Já bych sex přirovnal asi k penězům. Každý říká, že peníze nejsou všechno, ale bez nich se žít nedá. A u sexu ve vztahu je to stejné. Každý bude tvrdit, že vztah není jen o sexu, ale prostě bez něj ten vztah nefunguje...
Spíš jestli vám ostatním nefunguje nebo nefungoval vztah celkové a k tomu byl ten nedostatek sexu jen hřebíček do rakve nebo bylo všechno okolo taky... Žití v nehramonickem vztahu?
Když nefunguje ve vztahu sex , nefunguje nic jak by mělo... Komunikace a sex jsou pilíři ve vztahu, nejsou nic nebude OK. Pak je to vztah ze setrvačnosti, zvyku atp.
Já tě chápu.
Ženu taky miluju a hrozně mě přitahuje, ale z její strany... Je to chladné. A bohužel to tak nebývalo. Měli jsme krásný milostný vztah i po narození syna, to možná ještě lepší. Jenže posledních pár let to... Už nefunguje. Z počátku jsem si to nepřiznával, ale loni mi řekla, že si připadá, že žijeme vedle sebe, ale každý sám. Loni byla krize, sex jsme měli asi 3x za celý rok (jak jsem to vydržel nevím) a vztah se otřesl v základech. Po největší krizi jsme ale zjistili, že se pořád milujeme, ale sex pořád nefuguje. Nebo funguje, když už k tomu dojde, ale to je tak teď tak jednou za měsíc a vždy se musím hodně snažit, udělat krásnou masáž s erotickým zakončením...ona nikdy nepřijde. Říká, že to nepotřebuje tak často, přitom ma v šuplíku vibrátory, které používá...to mě ... prostě nejde dohromady. Navrhl jsem, ať je zkusíme používat spolu, ať zkusíme něco nového, že chci znát její touhy...ale nikam to zatím nevede. Říká, že se bude snažit, ale chápu, že se to nedá nutit.
Je mi 32, jsme spolu 14let, ale nepřipadá mi fér, že já musím být ten, co se musí tomuhle přizpůsobit... Líbí se mi myšlenka nevázaného sexu, ale nevím, jak si to srovnat v hlavě. Když kromě sexu je všechno v pořádku. (editado)
Ženu taky miluju a hrozně mě přitahuje, ale z její strany... Je to chladné. A bohužel to tak nebývalo. Měli jsme krásný milostný vztah i po narození syna, to možná ještě lepší. Jenže posledních pár let to... Už nefunguje. Z počátku jsem si to nepřiznával, ale loni mi řekla, že si připadá, že žijeme vedle sebe, ale každý sám. Loni byla krize, sex jsme měli asi 3x za celý rok (jak jsem to vydržel nevím) a vztah se otřesl v základech. Po největší krizi jsme ale zjistili, že se pořád milujeme, ale sex pořád nefuguje. Nebo funguje, když už k tomu dojde, ale to je tak teď tak jednou za měsíc a vždy se musím hodně snažit, udělat krásnou masáž s erotickým zakončením...ona nikdy nepřijde. Říká, že to nepotřebuje tak často, přitom ma v šuplíku vibrátory, které používá...to mě ... prostě nejde dohromady. Navrhl jsem, ať je zkusíme používat spolu, ať zkusíme něco nového, že chci znát její touhy...ale nikam to zatím nevede. Říká, že se bude snažit, ale chápu, že se to nedá nutit.
Je mi 32, jsme spolu 14let, ale nepřipadá mi fér, že já musím být ten, co se musí tomuhle přizpůsobit... Líbí se mi myšlenka nevázaného sexu, ale nevím, jak si to srovnat v hlavě. Když kromě sexu je všechno v pořádku. (editado)
Vůbec ti do toho nebudu kecat, ale šuká ti to jinde..
Hmm, tak to je zajímavé téma :-)
Ať si každý říká co chce , sex je jedním ze základních kamenů dobrého vztahu, nějaký kecy o tom, že jsou i jiné věci ... To určitě jsou , ale zároveň spoustu vztahů se dostává do problémů právě skrze sex , nevěra (ta má vždy nějaký důvod, tedy pokud vynecháme nějaké rádoby nadsamce, co si musí stále něco dokazovat ), nenaplněné touhy, nesoulad v sexu atd. Nejde přeci jen o ten samotný akt , ale o intimitu, když s někým žiješ, tak je to vlastně maximální intimní spojení, což si myslím potřebuje každý z nás. Já osobně obdivuji model, když se někdo dostane do této fáze, tak si upřímně společně promluví a třeba se najde východisko , jakože povolená milenka a podobně. Na druhou stranu je občas dosti zavádějící , když je to soužití bez sexu takové nějaké zištné, jakože ekonomicky a tak podobně ....
Ať si každý říká co chce , sex je jedním ze základních kamenů dobrého vztahu, nějaký kecy o tom, že jsou i jiné věci ... To určitě jsou , ale zároveň spoustu vztahů se dostává do problémů právě skrze sex , nevěra (ta má vždy nějaký důvod, tedy pokud vynecháme nějaké rádoby nadsamce, co si musí stále něco dokazovat ), nenaplněné touhy, nesoulad v sexu atd. Nejde přeci jen o ten samotný akt , ale o intimitu, když s někým žiješ, tak je to vlastně maximální intimní spojení, což si myslím potřebuje každý z nás. Já osobně obdivuji model, když se někdo dostane do této fáze, tak si upřímně společně promluví a třeba se najde východisko , jakože povolená milenka a podobně. Na druhou stranu je občas dosti zavádějící , když je to soužití bez sexu takové nějaké zištné, jakože ekonomicky a tak podobně ....
To je přesné.Nejhorší je že když si řeknu tak to přetrpí ale musím si říct.Jenže když tam tak leží a ani nehne se tak se už nemůžu k ničemu odhodlat.Zkoušel jsem si o tom promluvit ptal se co mám zlepšit nebo změnit ale nejlepší je to prý tak jak to děláme.Milenka i profesionálka byly odmítnuty. Je to přece moje vina - stačí když si řeknu a mám to.Zajímavý byl nedávno film Chlap na střídačku
https://www.csfd.cz/film/726249-chlap-na-stridacku/prehled/
manžel 3 roky bez sexu ale když si našel milenku tak se z ženy stala sexuální mašina. Občas mi to připadá že se ženský jen přetvařují aby nás dostaly a jakmile mají manžela a děti konec přetvářky a chování dle Sexuální příručky z roku 1894
https://www.femina.cz/sexualni-prirucka-z-roku-1894/
Ještě že tu je tyhle naše stránky kde vidíme že opravdu existují ženy které mají rády sex a nejen ten fádní v manželské ložnici ale s fantazií a všude.
https://www.csfd.cz/film/726249-chlap-na-stridacku/prehled/
manžel 3 roky bez sexu ale když si našel milenku tak se z ženy stala sexuální mašina. Občas mi to připadá že se ženský jen přetvařují aby nás dostaly a jakmile mají manžela a děti konec přetvářky a chování dle Sexuální příručky z roku 1894
https://www.femina.cz/sexualni-prirucka-z-roku-1894/
Ještě že tu je tyhle naše stránky kde vidíme že opravdu existují ženy které mají rády sex a nejen ten fádní v manželské ložnici ale s fantazií a všude.
Zkušenost mám podobnou. První roky sex skoro denně, pak přišly děti a teď už nemáme sex skoro vůbec. A když, tak si jen lehne na záda a snaž se nebo se alespoň nějak udělej, ať můžu spát. Řešení jsem ani po mnoha letech nenašel. Prostě když žena nechce, nic s tím neuděláš. Zkoušel jsem všechno. Frustrace přichází, zhoršuje se. Ruku v ruce se horší celý vztah.
Čau tato je začátek konce. Jinak to nepůjde a nebo si sehnat milenku
Buď rád, že sis užil na začátku a máš na co vzpomínat. A také víš, že v tvojí je něco co bylo zažehnuto a třeba se Ti ještě povede zažehnout. Ja s mojí neměl sex nikdy takhle často. Prvni sex po pul roce a pak jednou za mesic az dva. Máme to takto již od začátku vztahu, v tom je ta hlavní odlišnost. Hlavu vzhůru :-) bojim se ze hezke vzpomínky na poradny sex budu mit jen s bývalou ...
No na druhou stranu ty jsi věděl, jaké to s ní v posteli je, už když jsi s ní začínal. Ono když si vybereš partnerku, máš pocit, jak je náruživá a pak najednou po dvou letech šlus a deset let to stojí za starou bačkoru, tak to prostě nečekáš a těžko se s tím smiřuješ. Ale myslím, že jsme oba dva pěkně v pytli
Vlastně máš pravdu, vyjde to nastejno. Podezírá Tě tvá někdy z nevěry? A u vás to přišlo po dítěti? Klidně napiš soukromou zprávu ;-)
Ano, u nás to přišlo po dítěti. Skoro ze dne na den se z nadržený kočky stala skoro frigidní ženská. Bohužel se to nikdy nevrátilo do předchozího stavu. Z nevěry mě asi nepodezírá, ona by byla asi i ochotná se domluvit na otevřeném vztahu, ale znamenalo by to, že bychom spolu už asi nespali, protože to by pak už prý nezvádla. A třeba pro mě je ta společná intimita a sex ve vztahu hodně důležitý, nejsem si jist, jestli by ten vztah přežil. A máme spolu děti, pro ně by byl rozvod katastrofa. Tak se to pořád snažím nějak slepit..
....dobre vam tak trupetove....nic jineho si nezaslouzite....😄😄😄😄😄😄
trumpetove...........................
Já jsem s ní velice šťastný a ano, klady převyšují tento problém. Ani mě nenapadlo ji kvůli tomu opustit. Zajímá mě spíše zkušenost ostatních s tímto problémem.děkuji
Nebo to prostě neumíš. Nebo potřebuje něco jiného (sama jsem na můj perverz přišla až ve 30) a sama ještě neví co.
Ti kamaradi a kolegove, co si uzivaji s partnerkama maji doma uplne vse v poradku? :) Treba jestli jim partnerky taky paradne uvari, vyperou, uklidi, nelikviduji spolecne finance, nebo jim daji hodiny pokoj? :D
Sex neni zakladni potreba nutna k zivotu daneho jedince.
Sex neni zakladni potreba nutna k zivotu daneho jedince.
A právě z tohoto důvodu jsme stále spolu... zajímají mě jen podobné zkušenosti :-)
Otevřel jsem tvůj profil a hle koukám, že si to vyřešil. 
To jsou fotografie mé ženy
pár fotek z Wellness mám, to ovšem problém neřeší

Manželé bez sexu
Asexualita