Esoterika
- Žvýkačka, resp. způsob jakým dokážou některé ženy žvýkat = žvýká s otevřenou pusou a ideálně u toho mluví.
- Vulgární slovník.
- Hlas, speciálně tón mezi mezi pokémonem a Barbie.
- když o někom mluví z patra, nezáleží jestli o bezdomovci nebo kolegyni.
Naopak co mě okamžitě zaujme je vystupování v neformální společnosti.
Třeba když se štíhlá holka cpe hamburgerem nebo pečeným buřtem, má před sebou pivo, říhne si u toho a začne se smát se slovy omlouvám se. Nesmí tu situaci zakončit prdem, to je již přes čáru :D
- Vulgární slovník.
- Hlas, speciálně tón mezi mezi pokémonem a Barbie.
- když o někom mluví z patra, nezáleží jestli o bezdomovci nebo kolegyni.
Naopak co mě okamžitě zaujme je vystupování v neformální společnosti.
Třeba když se štíhlá holka cpe hamburgerem nebo pečeným buřtem, má před sebou pivo, říhne si u toho a začne se smát se slovy omlouvám se. Nesmí tu situaci zakončit prdem, to je již přes čáru :D
Hlavně to jaké jsou to herečky. V jednom kuse se stěžují na své manžely, že jsou to kurevníci , despotové a egocentrici. Ale zároveň setrvávají ve vztahu a dělají nadále služky. Je to samozřejmě trochu složitější , ale ve své podstatě jde o to , že mě iritují svou neschopností se o sebe postarat, a tak se sebou nechají vláčet, což bych ještě bral kdyby takzvaně držely hubu , ale ony ne, chodí po kamarádkách a v jednom kuse o tom žvaní a stěžují se. Posledně jedna kamarádka odzbrojila druhou: a proč nám to Jarmilo říkáš , vždyť tě nikdo nenutí s ním být ...:-)
Téma,tak akorát pro hlupáky...................
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Vyholená kunda. Vyholená kunda.
Hysteria, opitost, malo otvorenej mysle, malomestiactvo.
Nepředvídatelnost a nestabilita :-) Vím, střílím do vlastních řad ....
Že nevědí co chtějí, nedají pokoj dokud nedosáhnou všeho co si myslí že chtějí a když už mají všechno co si myslí že chtějí.. tak nevědí co s tím..😁
Škaredé boty a prsty na nohách 😉
Kdyz je jejich váha větší než výška.
Zatím nejlepší příspěvek, tleskám!
Proč si neskončil tu abecedu u ,, ž ,, jako třeba žrout zbytečného času
(editado)
Nebo kdyby to mělo vypínač jak stará telka ,podle nové radej ne jsou pořád pod proudem a to by mohlo byt nebezpečné
Když nežere prášky a já nemůžu vklidu stříkat dovnitř.
Zlatokopky
Bež dělat z lopatou a nepoznáš žádnou
Co mi vadí na ženách? No hlavně muži
Když se štítí orálního sexu a semene.
Když si myslí že jsou tak božské že jim chlap za to bude platit - je to normální? sex bez jakýchkoliv sympatií jenom za peníze nebo jistého druhu prospěchu? copak tohle chce chlap po nich? kdo je na tom morálně a emočně líp - pro každého na zvážení.
Na ženách mi nejvíc vadí jejich Znalec.

Co vám nejvíc vadí na ženách?
...