Kam na nudaplaz v Praze

Nudaplaž

Ahoj chodi jeste nekdo v Praze na Seberak? Parkrat jsem byl ale je tam stale stejne postarsi osazenstvo....kam chodi lidi v rozmezi 25-45 na nudaplaz? Chci zacit chodit s kamaradkou ale narovinu mi rekla ze mezi stary dedky chodit nebude. Nema problem se ukazat ale aspon pred nekym v nasem nebo podobne veku. Moc dekuju za radu pripadne zpravy DIKY
Kam idealne v Praze na nudaplaz, kde se da zajit nekam bokem, kde treba neco probiha?
Ještě se dá pocernicky rybník ale věková kategorie také starší ale dá se tam bejt v trávě někde v klidu .. Lhota nejlepší lázně tousen také dobrý
rybník v Dolním Počernicích? nebo v Horních Počernicích rybník Eliška?
Parkrat jsem byl ve svepravicich, po ranu tam nikdo neni tak tam jde bejt i nahatej
Ahoj, obcas jezdim do Svepravic v hornich, ale na Adama jsem tam jenom rano. Hledam holku ktera by chodila rano se mnou
Za mne take Hostivar nebo Lhota.
Hostivařská přehrada je to tam pěkný
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Včera sem byl na Hostivaři a bylo cca 300 lidí. Samo že převažují starší, ale bylo i spousta mladších, ve věku 20-30 let.
Ten nízký stav vody má být údajně ještě 2 roky. Včera to neskutečně pálilo 🙄
Co mi překvapilo, jindy aktivní plavčík nutící muže svléknout, včera na kompletně oblečené ženy nereagoval ( nechápu proč teda lezou na nuda pláž) 😳
Ne že bych trval na jejich vysvlečení, ale nechápu proč sem tedy lezou.
Za to když si včera kluk s holkou vedle nás přinesl od kiosku na deku pivo v pulitru, už u něj byl. Sklo se nemá odnášet. Ale textiláci mu nevadí. A pamatuji jak loni kluky opakovaně primnel se svléknout, nebo areál opustit.
Letos dost polevil 😄