Aquapark Senec vecerne

Aquaprk Senec vecerne

Ahojte, boli ste niekto tento piatok alebo sobotu na vecernom kupani a saunovani v Aquaparku Senec? Ako bolo???
Ahojte, chystá sa dnes v piatok alebo zajtra v sobotu nejaká žena alebo pár, ktorá by uvítala nahú spoločnosť? Nič viac :)
ja som tam bol v piatok na bezplavkovom a bola tam nuda, ziadny zazitok :(
To neni swingers párty. Dobre si prečítaj na ich stránke čo tam píšu. Je to o oddychu, relaxe a romatike s partnerkou.
( romantika neni gang-bang ) . *23* (editado)
Chysta sa dnes niekto ? Mizem zobrat z BA a pozvat :) resp rad tam pohonim niekomu. Sprava
Chystá sa snes niekto z vás, nejaký párik, na večerné?
Vecerny Wellness v Senci je hlavne pre pary. Par- dvojica- romantika- vecer- wellness.

Pary si vystacia sami. Nepotrebuju pritomnost zufalca co si nieje schopny ani najst partnerku.
Ste tam navyse, hlavne ked tam nejdete kvoli wellnessu, ale ocumovat. Napriklad ked sa vtierate parom do sprch, ze vam nieje trapnuo :D :D :D :D (editado)
Ak to bola reakcia na mňa tak ja som tam bol vždy len s manželkou a rovnako to bolo aj teraz.
Co tam cakas, koncert? Alebo party hardcore rovno?
Samohon čakal že sa asi pridá🤣🤣
Ako to vyzera v tom aquaparku cez tyzden ? Chceli by sme mozno vo stvrtok vecer.
Cez týždeň je aquapark plavkový. Len sai wellness je bezplavková zóna. Oddýchnuť a zrelaxovať sa tam dá aj tak ale osobne mám račej wellness večer. Samotný wellness má v týždni vchod vedľa hlavného vchodu.
Chceme ist len do toho wellness, aspon tam bude menej ludi
Cez vikend sa opat zacina sezona nocnych welnessov v Senci. Chysta sa niekto?
Ahojte, dnes sa chystáte niekto? Pár, alebo samostatná dáma na pokec/zoznámenie? (editado)
Dnes, ostrieka mi niekto zadok ? Popripade da sa niekto pohonit vo virivke ?
Možno v piatok pojdem pozrieť. Viac mi vyhovuje Saunia ale pojdem pozrieť po dlhšom čase znova Senec
Ahojte, chystá sa tam niekto večer v piatok, alebo v sobotu?
Ja sa chystám ak sa niekto so mnou zvezie budem rad. Vo dvojici je to lepšie.
Kto bol včera v Senci na nočnom kupani
Radi spoznávame fajn ľudí, pár s nami na večerné niekedy? Pošta.
S priateľkou sme boli v sobotu 14.10. Určite sa ešte chystáme v blízkej dobe.
Fuj ty kks, s takou hadicou to musi byť na obtiaž
My to vidime na november/december.
Ja som bol dnes vecer, a vravim si, ze slabota. V saune 90% v plachtach, ziadne sauna kultura poriadna ako ma byt. V bazene si to na tych bublinkovych lehatkach uzil jeden parik. Pani bola mega sexi !
My sme boli tiež, pomer mužov-žien tak 70:30 a niektorí z nich boli skutočne otravní, tak sa nemôžeš diviť, že bolo 90% v plachtách.
Naše spoločné skúsenosti s wellnessmi v Bratislave. Ako píšete tiež pomer muži - ženy 70:30 ak nie aj 80:20 . Rovnako všetci zahalený v plachtach hlavne ženy až po bradu a to dokonca aj v parnej saune, kde sa chodí bez plachty 🤔🤔 z tej slabšej desiatky žien ktoré boli aj nedávno v saunii v Auparku nemala problém s nahotou až jedna
Bol este niekto? My sme este neboli, ale uz dlhsie zvazujeme :)
Bol to super Silvester ani sme nemysleli že bude taká dobrá atmosféra
Ktorý pár ide tohto roku zas na silvestra? My rozhodne ideme minuli rok bolo super.
Chystá sa tam niekto zajtra (piatok 8.10. ) ?
Zajtra ideme radi sa zoznamime s parom.
Super, že ste ten inzerát napísali LEN do 3 tém vo fóre *114*
Ktorá žienka sa pridá teraz sobotu na nočné kupanie
*1**1**1*
Tá ktorú teraz v sobotu do obeda vezmeš do zlatníctva *52*
Ja sa tam dlho chystám, ale stále som sa neodhodlal, stále čítam že tam je super, tak najvyšší čas tam ísť :) ide mi hlavne o to nech tam sú v pohode ľudia... :)
Ahoj....boli sme piatok....bolo super......😊😊😊😊😊
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Určite sa plati my chodievame pravidelne ak čas dovoli
Super relax
Navstevnost bola aka ,ked znova zdrazeli?ked sme zacali chodit v 2018 tak cena 20 €,teraz 35....nejde nam o cenu,ale o navstevnost,posledne co sme boli v oktobri minuleho roka,nez to kvoli korone zavreli,tak navstevnost nic,moc
Neuveriteľné 35 euro.. Tu sa musí žiť asi dobre ked takéto ceny dávajú. To je podľa mna zlodejina
tsss... 2x35E aj sa moju staru mi pride vela. Za tie peniaze mam inde viacej zabavy. (editado)
No bolo pomenej ľudí.. čo nám vôbec neprekáža.. asi z dôvodu zdraženia toho vstupného..ale trošku to tam počas zatvorenia poprerábali
Oo konkretne?Restauracia hore nad bazenom bola otvorena?