Glory hole tesco Lamac

Gh

Ahojte, nekdo na urovni na fajku cez glory hole v tesco Lamac? Pis spravu
Dneska niekto na fajku cez gloryhole? Poprosim pis spravu iba zdravy. Nemam velke skusenosti chcem si to vyskusat.
Ani jeden není normálny tu sami idiot tu už sa neoplatí ani písať vy covido kokoti
V živote by som ti rit ne lizal VC jebal by som sa ti na ňu ani by som nešiel bavím sa tu iba ako 90% ľudí kto tu chodí na stretávky je kamikadze alebo ozaj retard bracho
Len sa choďte nakaziť 😂😂😂😂 chováda proste
Keď si myslíš : kto bez gumy fajčí kokoty a lize piče nakazený bude skôr či neskôr s lízanie riti je pravdepodobnosť 0 co si ma zablokoval chcel som ti to napísať cosy zbabeli?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ja som teraz tu v lamaci komu vyfajcim nech ide do strednej kabinky
No nerad, ale musim prispiet aj na toto vlakno a upozornit na riadneho k...ta, stareho, zakomplexovaného, na ktoreho som dnes narazil v rámci potreby na wc v Tesco Lamac. Volna kabinka bola posledna, samozrejme este aj bez zachodovej dosky, ale ked musis tak musis, obližit s hajzlakom sa da aj ona. Samozrejme vedla hlavy diera, no lakava to ponuka, ale .... strcil som do nej papier, vedla di strednej isiel stary pan a vytiahol papier z diery a honil tam svojho zakrstleho, stareho vtaka, tak som tam strcil zas papier. Odisiel. Za chvilu sa zas vratil a zopakovalo sa to iste, len s tym ze ked som tam zas strcil papier tak ho vytiahol druhy krat a nastriekal na mna nejaky paprikovy sprej. Ten stary zmrd ma stastie, ze mi nestrekol do ksichtu, ale mi znicil iba sveter buzerant stary. Kym som sa dal dokopy a utrel uz zmyzol.
Takze pan nebol spokojny s odmietnutim.
Ty stary zmrd, dufam ze ti tam niekto odfaklí toho vtáka a uz sa v živote neurobíš.
Tak chlapci som za strandu aj úlety, aj možno vyskúšať dieru, ale pozor koho odmietnete.
Keby sa trafil do ocí, tak to riešim s políciou, ale ja sa tam vrátim a pozdravím ho
Tyto starý nechutný dedovia sú v poslednom čase úplne všade aj v BB na glory je rovnaký problém nasťahuje sa tam senilny dedo a dáš mu jasne najavo že nemáš záujem no on si nedá povedať a strká do diery prst a raz sa mi pošťastilo že aj vtáka ...tak so jebol po tej priečke a zreval Pál do piče dedo úchylny tak zdrhol ale nabuduce nejebnem po stene....a ak to tu číta tak myslím to smrteľne vážne
Toto bolo ale už cez čiaru. Keby mi to strekol do očí, tak ešte ani teraz nevidím. A to som mu nijako ani náznakom neublížil, nepozeral vedľa. Asi som bu brzdil miesto na davy čo na neho čakali.
Sa nečudujem, že je v 21. storočí vojna, keď sú na svete takýto zakomplexovaní debili a urobia takúto vec pre nič za nič.
Mam pre teba tip: pockaj si ho, potom nech cez tu dieru prestci kkt a polej mu zalud ALPOU. Neviem, ci si uz o tom pocul, ale je to neuveritelne bolestive. Staci jedina kvapka a debilko vyjebe gebulou plafon! A hlavne nepomoze ani to zmyt vodou.
A mozes to aj natocit na mobil.
Ale musis si byt stopercentne isty, ze je to on!
Niekto mi vravel,že je znovu diera v Palace. Skočím tam
Diera je zablendovana nejakou doskou a
Zajtra....alebo pod Apollom... píš správu
A kde tam pod apollom?
Hcem fajčiť
No takú umelú vagínu aj ja by som prijal v gloryhole.. Aj hned
čaute .., kto by dal pofajať nech napiše spravu dohodneme sa
Bude dnes niekdo v tesco lamac medzi 16:00 az 17:00 Budem v Ba rad by som skusil.
Ahoj dnes niekto naTesco lamač chcem do krku
Budu tam 17:00-17:30
Kto dnes do obeda ide? Pôjdem sa pozriet na dieru
Minulý týždeň som bol na wc a v diere bola strčená umelá vagína, no nevyuži to. Už to tam zažil niekto?
Alebo je to pan, co ju ochotne z druhej strany zvlhčoval? Lebo bolo to dobre
Dnes okolo 18:00 v tesco lamac? Pis zpravu
Nekdo v pondelok na zabavu cez glory hole v tescu? Pis spravu
Dnes jeste nekdo tesco Lamac na fajku cez glory hole. Pis do spravy
Kto sa mi napichol včera na vtáka? Ch asi okolo 17-18r
Zajtra niekto na fajku? Medzi 14.00 - 16.00?
14hod môže byť.... vzájomná je najlepšia
chalani ktory da pofajat pište spravu
Dnes od cca 15:45 budem v kabinke cakat, fajcit, cucat semeno a ak je zaujem, podsuniem kondom a aj podrzim.. kludne pis inbox.
Funguje grolyhole v tesco lamac? Chcem ísť pozrieť.
A ja keď som na tom wc, tak sú tam len bezďáci…
Je to pravda, že túto dieru objavili starší páni, ktorí si tam sadnú a okupujú kabínku aj dve hodiny a čakajú na odvážlivca, ktorý ho tam prestrčí. Chápem, že aj ja raz budem starý a budem chcieť vzrušenie, ale tak vidím, že nechce nikto nič, tak idem preč, ale ty sa aj posrať môžeš a do kabínky sa nedostaneš. Takže na vzrúšo nebolo ani miesto.
Presne tento problém je aj v BB ...zakemouje tam dedo a sedí tam aj 2 hodiny a vidíš mladých chalanov čo by tam aj šli niečo pozazivat ale nejdú keď je tam volakto takýto ...ja som to už pár krát nevydržal a chlapa som zlial studenou vodou ...jednoducho treba na nich tvrdo keď sú sebecký
Ja mám Gloryhole doma a žiadny nechutný, špinavý, ani starý ku mne nechodia. Občas sa stane, že príde nejaký hetero si vyprázdniť gule, inak mám iba dvoch stálych.
Hm tak to je fajn,, hlavne pre tych dvoch stálych,, take sukromne,, kde predsa len je to take viac sukromne a diskretne a hlavne vieš kto tam pirde, komu o tom povieš,,,,
vEDEL BY SOM TAM OKOLO 15:00 BUDE TAM NIEGDO?
Pojdem tam dnes pozriet tak okolo 13-14 a ked niekto ho tam strci tak ho vyskusam pohonit.chcem vyskusat ten pocit drzat v ruke ineho😁
Očividne funguje.. som sa bol vyšťat dnes a počul som mlaskanie kokotov... Kabínky boli obsadené, ale počuť stonanie a cmukanie... celkom rajcovné musím povedať ;)*114*
Dnes nekdo okolo 17:00 ? Fajka . Pis do spravy
(editado)
Dnes niekdo ? po 17h ? ked tam poprosím do správy
Nekdo zajtra na fajku na wc cez diru? Pis do zpravy
Nekdo dnes na fajku na wc cez diru? Pis do zpravy
Hej,je tam diera. Už sa dá. Wc v nákupnej pasáži
niekto na fajku ?????? dohodneme sa
Dnes niekto 15-16 Lamač gloryhole?
Aj tam niekedy niekto zažil ženu? Bude tam dnes niekto okolo 18.40?
To chybujem ze tam bola zena niekedy😁😁
Kde v tesco Lamač je grolyhole? Je tam veľká diera?
Na wc. Dira je velka uplne v pohode
Len je to také moc otvorené.. Trocha a stále ma tam minule upratovali
Každý kto je na úrovni pojde určite na fajku cez glory hole do tesca *24*
Už je diera väčšia? Keď som bol kuknúť bola ešte malá na vtáka
Niekto teraz na fajku ? Zdravý, čistotný ideálne väčší vták, ale nie je podmienka
Bol som sa na ňu pozrieť a myslím, že väčší vták sa do nej nevojde ;-)