Baví mě lízat holkám boty

lízání bot holkám

Rád venku čistím holkám boty jazykem a platím jim za to. Zajímal by mě názor zdejších žen na tuto zábavu. *18*
nepoznal jsem, jestli se chlubíš, nebo si stěžuješ... mě baví, ale opravdu baví lízat ženám něco úplně jiného...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ty musíš ten rádoby vtip opakovat s každým novým nickem?
To o tobě vyjelo na internetu.Jen jsem to sem celé nekopíroval doslovně,neboť tam jsou i osobní ůdaje jako věk,bydliště apod.Tak jsme to napsal svými slovy.
Tak vzhledem k tomu,že tam byla i tvá fotka a informace o účinkování v Prostřeno,je asi omyl vyloučen.Ono to soutěžní vaření se také neodehrávalo zrovna na Karlštejně.A jestli jsi byt vlastnil nebo byl pronajatý je jedno.
No jo,jsi mazaný.Na tebe si jen tak někdo nepřijde.Hotový 007.
No vtip jsi do života nedostal,chytrý také zrovna dvakrát nejsi,vzhled...no to vidí každý sám.Ještě že máš představivost-tak alespoň prožiješ ty tvé sexuální zážitky.
To už jsi tu psal.A opakovaný vtip přestává býti vtipem (ne že tento by byl nějak povedený,ostatně jako vždy u tebe).
Jsou lidi kteří k tomu jsou určení no ne každému se může zadařit tak někdo toho podřadného psa dělat musí
Ptám se,protože mám pocit že si vymýšlíš.A protože jsi tu v jiném vlákně určitě psal o jiné práci.Už to nebudu dohledávat (možná to admini smazali,oni s tou cenzurou docela řádí),ale paměť mi ještě trochu slouží.
Clovicku, mas v zalibach silonky, coz si taky muzeme predstavit ze je po vecerech zvykas, nebo si z nich delas caj, ale kde to jde, tak se navazis do nekoho, kdo ma podobne nezvyklou zalibu? Zvlastni 😉
Někdo si cpe silonky do prdele a dělá silonkovou napchávačku...
Tak pokud te to bavi a naplnuje, tak v tom smele pokracuj 😉🙃
Překvapuje mě, kolik je na tomhle webu puritánů :). Sama jsem již takto zasílala pánům troje tenisky, jedny si zákazník dokonce sám vybral, proplatil, já je onosila, zaslala zpátky a on mi na oplátku zaslal fotky z čištění. Dokonce zrovna teď jedny kecky nosím pro stejného zákazníka, má druhou objednávku, takže je asi spokojen :). Nevidím v tom žádný problém, je to fetiš jako každý jiný - někdo se rád nechává nakopávat do koulí, někdo rád čistí boty :). Směle do toho a pokračuj v tom, co tě baví a dělá šťastným! :)
Když tě to bere, hurá do toho. Já raději labužnicky pželíznu dámské roznoží. Příjde mi to tak nějak osobnější. "Kdo nelíže, patří za mříže!!!"
Ahoj, mě to nebere, ale zároveň to ani neodsuzuji. Každý má nějakou uchylku a není důvod se vysmivat. Co se může zdát někomu nechutné, pro druhého to může být rajcovni. Jsem tu přes 10 let a poznala jsem spoustu lidí se zvláštními uchylkami. Pokud se nejedná o zvířata, děti a nebo tím není někdo ohrožovan, tak proč ne.
Slecno mate pravdu , ja jsem ujety na Damske nozky bose ciste
Já rád zase čuchám botky. Celkem mě baví kolik rádoby vtipálků na tvůj dotaz odpovídá bez jakékoliv přidané hodnoty. Taky by mě zajímal relevantní názor na tento fetiš. Bohužel na internetu jsem na takovéhle dotazy už zanevřel.
To zní zajímavě... Ahoj mám ráda perverzní krátký.. 💋💋
A to aj v zime, ked su od pestrofarebneho snehu s primesou posypovej soli?