Ktadež fotek

Nick JH-MILF

“ Myslel jsem že se lidé podívají ale že bude nějaký ubožák stahovat fota a pak je rozposilat mezi kamarády to mně nikdy nenapadlo .”

Musím si pevně držet stehna abych se nepochcal smíchem. Jelikož nejsem sprosťak nebudu to nazývat “blbost” ale “naivita”.

slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/naivita

Zdar Richard
Tak nic nezverejnujte a pak nebudete plakat.
Nicméně to berte pozitivně. Něčím toho pána zřejmě zaujala, když si fotky stáhl a ukazuje je dál ;-) kazda mince má dvě strany 😀
Dříve jsme tu měli galerky a také se nám stalo, že je nějaký honič stáhl a na jiném webu vydával za své. Pokud si fota někdo stáhne pro své honící potřeby, nic proti tomu, ale posílat je dál, to už je za hranou. Zvláště, když fota byli i s obličejem. *19*
Dobrý den .Toto se mi tu stalo také že nějaký ubožák si stáhl moje fotky a posílal je po mesengeru.Jinde takové fotky nemám
Mám také takovou zkušenost a byl to velký problém.
Hele nic proti ale o kousek vedle jsi psala že je posíláš sama a dobrovolně ,takže zrovna u tebe nechápu to proč si zde vyléváš srdečko*9*
Když sem dáte fotky s obličejem nebo jinak snadno identifikované, tak musíte počítat s tím, že se k nim někdo z vašeho okolí dostane a pak už se to šíří jako lavina.
Klidně mohl místo stažených fotek posílat jen odkaz na váš profil, ostuda by byla stejná a bylo by to naprosto nepostižitelné.
Měl bys možná potom jakousi možnost po prozrazení fotky smazat, ale to neznamená, že už nejsou dostupné - minimálně náhledy těch vašich galerií jsou v archivu k nalezení dosud. (editado)
Když tu tak čtu a koukám na tvé reakce ,tak tak nějak to Na mě působí jako pěkná,, firemní rodinná pohádka ,,
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
spíše by mne zajímalo, jak se bude posuzovat pravost a originalita. Chtěl bych být vyšetřovatelem *22*. Ono se přeci musí zjistit, komu vlastě fotky patří. Takže se hrozné pobaví celé oddělení PČR kde se toto bude prověřovat. *3**3**3*
Fotky si přivlastňují sami Amateri , když fotografie opatřují jen svým vodoznakem a ne vodoznakem s nickem uživatele jako je to na jiných webech .Označení uživatele na fotkách by řešilo alespoň část problémů s přivlastňováním fotek .Přemýšlím že opatřím své fotky vlastním vodoznakem .
Jako je to blbý, ale když sem někdo dá fotky nebo vlastně kamkoli jinam na net, tak musí někde v zadu v hlavě vědět, že je může kdokoli stáhnout a kdekoli použít. Proto je třeba myslet co se zveřejňuje a třeba obličej tu nedávat. Ale samozřejmě to že někdo fotky vezme a jakkoli použije je hnus a ubohost. Jen říkám, že je třeba žít s tím, že když někam fotky dám tak ta možnost bohužel je.