V áčkách, nehoněné, po důchodci ...
Já si občas někde zastavím a když někdo jde tak čekám, jestli mě uvidí :)). Ale přijde mi, že ženy na to moc nejsou.
Dlouho jsem si přát si ho honit před cizí holkou na veřejnost. Ale jsem extrémně opatrný a plachý, takže je to těžké. Buď jsem na místě kde je klid a mám čas si ho postavit, nebo je to rušné místo a tam jsem nervozní a nejde to. Ale teď se mi to podařilo. Je to místo, kde se dá zaparkovat pod mostem. Pod tím mostem vede chodník do periferie s baráky. Když šikovně zaparkuju, vidím chodce třeba 5 minut předem něž ke mě dojdou. Hezky nahodím v teple a v klidu v autě. A tentokráte šel po ulici kluk a holka. Vyšel jsem z auta ven a obešel domky tak (asi za 30 sec), že jsem je potkal v malé uličce. Mám v bundě díru u přední kapsy, takže mám ruce v kapse a můžu honit aniž by to někdo viděl. Když byli ode mně cca 5 m, tak jsem ho vytáhl. Holka nejdřív koukala na mě, nechápala proč na ní tak civím. Pak mrkla dolů a došlo jí to. Ze studu se usmála. Kluk si toho nevšiml, dokud mu to holka neřekla, protože pak se otáčel. Já mezitím zmizel.
Cca po 3 týdnech jsem byl na tom místě zase. Čekal jsem asi hodinu a pak viděl tu holku znova. Šla sama. Opět jsem oběhl blok. Jakmile mě viděla, bylo vidět že si říká "ježiš, to je zas on". Ztuhla v obličeji a přidala do kroku. Já ta stál a dál honil. Když se podruhé otočila a dívala se zda za ní nejdu, tak jsem stříkal. Ta představa že ví že si ho tam ještě honím, to byl orgasmus! Rychle jsem ho vyklepal a odešel pryč. Akorát vylezla ven nějaká bába na cigáro, vteřinu po tom co jsem se zapnul. No teď tam dlouho nepůjdu, bojím se policajtů, ale zážitek to byl super.
Cca po 3 týdnech jsem byl na tom místě zase. Čekal jsem asi hodinu a pak viděl tu holku znova. Šla sama. Opět jsem oběhl blok. Jakmile mě viděla, bylo vidět že si říká "ježiš, to je zas on". Ztuhla v obličeji a přidala do kroku. Já ta stál a dál honil. Když se podruhé otočila a dívala se zda za ní nejdu, tak jsem stříkal. Ta představa že ví že si ho tam ještě honím, to byl orgasmus! Rychle jsem ho vyklepal a odešel pryč. Akorát vylezla ven nějaká bába na cigáro, vteřinu po tom co jsem se zapnul. No teď tam dlouho nepůjdu, bojím se policajtů, ale zážitek to byl super.
Škoda že jsem tam nešla já 🤗.
Nakopala bych tě do vajec, úchyle jeden.
Nakopala bych tě do vajec, úchyle jeden.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Když pojedeš prostředkem silnice (dálnice), šanci na predjeti podstatně snížis..
Dnes bych pohonil přidá se nějaká která má cht
Kde honite na pardubicku?
a co na liberecku ?je tam taky nějaké odpočivadlo
Dnes se budu honit kolem oběda u hajenky před Břeclavi. Staršímu muži rád podrzim, dyzvtsk vzkaz.
Co zkusit nějakou akci na Mladoboleslavsku???
Jojo, taky tak... Ne za jízdy, ale jinak kdekoli.
Pár už jich vidělo, většina jen prošla, některá se zastavila a dívala.-
Ale žádná nepomohla :-(
Pár už jich vidělo, většina jen prošla, některá se zastavila a dívala.-
Ale žádná nepomohla :-(
V autě je to super. Občas to taky dělám . Je to hodně příjemná změna.
Hustopece a okoli jezdite někdo z okoli?
Ahoj dnes na večer jedeme do pavlovic a při zpáteční cestě se chceme někde zastavit a pohonit a zasukat s mojí baculkou máš nějaké dobré místa
Tak to by moje ženská koukala hned. Ani bych nemusel nic domlouvat, kdyby si nahodou všimla tak bude koukat dokud to pujde.
honím dost pravidelně -v zimě v autě a v létě na dece na louce za hornbachem..tak se třeba někdy potkáme..
Na druhé straně silnice u slepého ramene Labe?
Přes zimu honim v autě docela hodně, mám spoustu přistižení od holek i starších žen. Dávám si pozor aby mě neviděli děti. Mám tmavé skla a hodně se stává že se holky začnou upravovat. Samozřejmě si pochvilce všimnou pohybu uvnitř auta a koukají co se tam děje. Některé hned odejdou e jsou i holky které se koukají jak si ho honim. Většinou stojím na frekventovaném místě a tak se nebojí.
Pokud by se našla holka která se ráda podívá tak sem pro. Bez jakéhokoliv kontaktu můžeš mít sebou i partnera aby ses nebála Teplice Ústí Most
Ja te chci a tve nabizejici sluzby 🤪😋😉😊
Vy si budete rozumět. ……. :-)
Kdyba kde? Nekde venku??????? Budes u toho naha?
jo taky to tak mám, akorát jsem neměl štěstí na divačky ...jestli je tu dívka nebo pár z ostravska může napsat ....
nejen v autě... taky mě ta představa dost bere, akorát ženy co by se nazalekly jaksi nejsou...kdyby to tu nějaká četla, ať se nám ozve !
No a co kdybyste se vy dva šmírovali vzájemně u honění? 🤔 Nemuseli byste už nikoho hledat

Honění v autě
Honíte si někdo v autě?