Orgasmus

Ženy ..:P

Kolikrát jste se dokázaly po sobě současně udělat ? .. mě se to jednou po noční párty podařilo 7x .. samozřejmě ruční práce , citlivost brutální .. 😁. A maličko podpořeno 🤣
Ja som partnerke ratal do 47 potom som uz nepocital nieje to pre nu vycerpavajuce jednoducho z jedneho prechadza do druheho. Nepotrebujem aby pri tom jacala som stastny ze si to uziva a ze je jej so mnou dobre. Ale nebolo to tak vzdy prislo to casom a hlavne sa musia partneri lubit a musia sa vediet tomu druhemu odovzdat. Je to krasne.
S manzelkou obcas 3x za vecer, ale je to makacka...
Pri analu se jednou podarilo 20x ale nemohla jsem pak dva dny chodit.
Multiorgasmická...kolem 20, někdy více, méně....ale četla jsem že rekordmanka jich měla něco přes 120...to už bych asi byla po smrti 🤦
Zajímavé téma :-)
Tak já, v mládí 3X, možná 4X ale nechci lhát.
Když jsem míval milenku, tak od příjezdu na hotel (pátek večer) a odjezd (neděle po obědě) jsem byl 5, max 6x a z toho poslední výstřik, jsem musel, už ručně a byli to "zbytky ze dna":-). Ale vždy jsem chtěl odjíždět úplně prázdný, chtěl jsem jí dát vše, co v sobě mám.
V době manželství, jsem ženu moc často neuspokojil, nešlo nám to. Po rozvodu, jsem v sobě objevil zručnost prstů, to když se mi trémou nepostavil :-) No a přítelkyně mi řekla, druhý den, že při sedmém orgasmu, to přestala počítat a že její bývalý, ji to udělal 1X. A já se ptám, že za večer? A ona, že ne, že 1X za sedm let manželství. Tak na tom byla skoro stejně, jako má bývalá manželka.
Takže z toho plyne, že pokud chcete krásný sex/milování, musíte mít k sobě vhodného partnera.