Zitra dopolko nekdo do Saunie v Ov Fut? Budu mit naramek na ruce.. barvu urcite poznate/uvidite
Koukám, že fórum ještě žíje.. chodívám jak do sauny, tak i na otužko, skoro každé ránko. Vždy si najdu něco mezi Ostravou a Opavou, a klidně se ke mě může kdokoli přidat
Chystam se zitra k veceru na capkarnu do pary. Kdyby chtela jit nejaka slecna ci dama muzem do wellness.. Mam rad nahotu a trochu toho vzruseni...
Půjde dnes někdo po 13 hod. Do wellnes na capkarnu?
Dneska vecer nekdo do sauny v Ostrave?
Kdo by šel v sobotu 12.3. do sauie v Ostravě?
Zitra dopolko do Saunie? Nekdo kdo se chce seznamit a pokecat u baru, atd
?
Hledám ženu na zítřek do sauny v Ostravě

kdo se chce přidat ať napíše ..
Rád chodím do Saunie nebo Clarion v Osdravě
RelaxDays hlavně ráno tam je luxus klid, od února uz od 10h🤩
RelaxDays chci take vyzkouset, bohuzel mi to ted nevychazi. Slysel jsem uz od vice lidi, ze je to tam fajn. Ono je to tak, ze dopoledne, nebo pozdeji vecer je tam min lidi..
Ja chodím pravidelně do relax , jako láká mi koukavat pipiny ,tělo ale bojím se budu vypadat jak uchyl😀 jinak pokecal bych ale když jsem hluchý 😤
Prida se nekdo zitra dopolko v Saunii?
Záleží koho a co tam chceš potkat, pokud jen klábosení, tak to asi není problém nikde navázat nezávazný rozhovor. Chodívám Čapkárna, pára nebo wellness, líbila semi taky 365 ka v porubě, ale tam jem už dlouho nebyl
Jsem zvedav, jestli zitra dopoledne nekoho v Saunii potkam
Dnes jdem s přítelkyní do Fridricha, kdo se přidá? zazlobíme?
Vypujcil jsem si s dovolenim od nicku -Info-profil-:
GUMOVÉ NÁRAMKY- 5 barev
Červená - lidé hledající ženu
Modrá - hledání muže
Fialová - hledání párů
Bílá - ti kteří se seznámí rádi s každým
Žlutá - gay a lesbičky
GUMOVÉ NÁRAMKY- 5 barev
Červená - lidé hledající ženu
Modrá - hledání muže
Fialová - hledání párů
Bílá - ti kteří se seznámí rádi s každým
Žlutá - gay a lesbičky
Saunie nebo relax days,chodím s kamarádem,ale mám za to,že v sauně se mlčí a relaxuje Mám ráda saunove ceremoniály.Capkarna má fajn saunovy svět,líbí se mi víc,než sauna.A vířivka je vždy jen pro jednoho čisté napuštěná,což se mi líbí
preferuji menši sauny a tam se nemusí jen mlčet...
Znas najeke male, ktere bys doporucil?
Supr, diky za tipy. JJ jak rikas, v saune se relaxuje, ale mezi saunenim je prostor u sklenky vody poklabosit.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ano to mas pravdu, ze nekdo chce relaxovat a ne seznamovat. Ja jen, ze pokud bude prilezitost, rad se s nekym seznamim, pokecam a muzem chodit pravidelne. V Saunii se mi to libi, je to velke a kazdy si tam najde to sve :)
Dik, to je dobry tip. Slysel jsem, ze jeste neni spatna Capkarna. Tam tipuji, ze to bude soucasti bazenu.
Capkarna má extra saunu mimo bazén, i páru má tuším jinde. Já ale nejraději Bohumin-Bospor, už asi 15 let

Sauny v Ostrave a okoli
Zkusenosti?