eleferno.cz a hledat a ptat se :-)
eleferno už je mrtvé... bohužel...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
nemas jakmile se namo i vypne se a nic neudělá 🤟
Ahoj, přesně E-stim 2B vlastním už řadu let. Pokud byste chtěli vyměnit zkušenosti / poradit, klidně napiš.
ahoj s timhle ne ale pouzivam jednotku co ma v nabídce lidl.
jo fakt.lidl :). je to na elektro masaze svalu. ale ma to neskutečný množství programu. a funguje to luxusne. orgasmy jsou s tim paradni.
vic.info kdyztak do vzkazu.
Switch.
jo fakt.lidl :). je to na elektro masaze svalu. ale ma to neskutečný množství programu. a funguje to luxusne. orgasmy jsou s tim paradni.
vic.info kdyztak do vzkazu.
Switch.
Ahoj mohl by jsi se prosím rozepsat co umí ta mašinka z lídlu (předpokládám, že jde o sanitas SEM 44) -zajímá mě zejména síla, různé efekty TENS/EMS/elektromasáž... Podobně jako tazatelka používáme s přítelkyní "něco z aliexpresu" (asi z těch kvalitnějsích - 2 samostatné kanály, docela slušná intenzita...) ale nevyhovuje nám ta omezená nabídka progrramů - je jich tam 9 - pro sex reálně využitelné jsou max 3 + hodně mi tam chybí možnost ovlivnit frekvenci, + specificky mně (masochista...) vadí že ač je maximální intenzita poměrně slušná na vyvolání bolesti to prostě nestačí... Díky za info
(editado)
Jo, SEM 44 je dobrá, je silnější než ty hračky z Ali. Ale ty programy nejsou nic moc.Já si postavil mašinku z bluetooth přehravače, zesilovače se symetrickým napájením 4x LiOn 3,6V a z telefonu do toho cpu data. Speciální "anální" muziku, nebo z aplikace "frekvenční generátor". Je to lepší dávat si do análu nižší napětí s větším "plněním", sinus je dobrý, ale obdélník vystřelí díky harmonickým, než sice vyšší napětí, ale velmi krátké impulsy z toho SEM44. Díky symetrickému napájení toho zesilovače nedojde k elektrolýze, ale i 2x 8V dokáže zázraky..... Zatímco SEM44 i na úroveň 50 jsem zvládal bez mrknutí oka, tak tuhle kombinaci "na plno" jsem ani zdaleka nezvládl....
ach jo, tohle je uz mimo moje bastlirske schopnosti... Ale diky. :-)
jj z ali. je.to na nic. take mi to nestaci. spis to pokope a nic z toho. skoro. me tim manzelka udela v pasu cudnosti. celkem pecka nemuze se ti postavit. a stříká:))
co se tyce programu je jich tam cca 50
nastavujes frakcenci cad atd
fakt.pecka
co se tyce programu je jich tam cca 50
nastavujes frakcenci cad atd
fakt.pecka
Ty jo to zní hodně dobře, díky za tip.
... poridili jste si nebo porad hledate? Ja vyzkousel par z Ali a asi az ctvrty mi vyhovoval. Mam relativne plnou vybavu ( uretha tycinka, anal plug, ruzne krouzky...) Ale tech programu je tam relativne malo, chtelo by to trosku upgrade... hlavne at to "masiruje" zvlast penis a zvlast anal
(editado)
Zdravím, přístroj připojený do zásuvky bych nepoužil už z bezpečnostních důvodů.
Základem dráždění TENS jsou krátkodobé stejnosměrné pulzy. Použíl jsem zařízení koupené na CONRADU, ale k tomu jsem vyráběl různé doplňky - hračky.
S pozdravem Ashver
Základem dráždění TENS jsou krátkodobé stejnosměrné pulzy. Použíl jsem zařízení koupené na CONRADU, ale k tomu jsem vyráběl různé doplňky - hračky.
S pozdravem Ashver
stejnosmernym proudem (autobeterie) si elektrolyticky znicis nervovy. A to velmi rychle.
Ten post by se mel fakt smazat, nez se toho nekdo chytne.
Ten post by se mel fakt smazat, nez se toho nekdo chytne.
Fakt miluju, když se někdo na něco slušně a normálně zeptá a někdo, kdo k věci nemá co říct, začne psát duchaplné a rádoby vtipné odpovědi.
pomuzu ti napis

Tady mi přijde poměrně dost podrobných recenzí:
www.sexmachinereviews.
co.uk/2b-e-stim-control-unit-review-from-e-stim-co-uk.html
www.misterbwings.
com/kink-fetish/product-reviews/the-e-stim-2b-connect/
store.e-stim.co.
uk/index.php?main_page=product_reviews&products_id=17&page=all
www.toytorture.
com/e-stim-2b-pro-pack/
www.sexmachinereviews.
co.uk/2b-e-stim-control-unit-review-from-e-stim-co-uk.html