Cumkiss

Bozkavanie po fajke

Kolkym z vas nevadi bozkavane po orale chlapi aj ked ma partnerka este plnu pusu?
Moja priateľka napr. nechce pusu po tom, ako ju vylížem. Nemá rada ani chuť svojej šušky ani semena.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
no, tak čo ti poviem....je to dosť protiklad mňa, čo ja nemám problém s ani ani....
AHOJ, MILUJEM TO !!!
AJ CREAMPIE CLEANUP
Toto bozkávanie sa ni páči so ženou
mne to osobne nevadí, aj keď je muž od mojich štiav
mne sa to paci najma ked partnerka vyfajci ineho muza a potoim m avasnivo bozkava - je to ponizujuce a vzrusujce zaroven !!!
Ja som s tým mal vždy problém.(problém asi nieje to správne slovo, pretože to každá žena brala v pohode)) Takže k téme.. bozkávanie po pauze,cez pauzu ústna voda))) V trojke sa nezvyknem bozkávať vôbec, odôvodnenie je, že by som vlastne vyfajčil jeho cez jej pusu.. Takže áno, som pre niekoho "poškodený"taký proste som,ALE napríklad za fajku sa viem slušne poďakovať 😏
Ja to takto praktizujem so zenou uz davno ked sa jej pri fajke spravim do úst hned ide jedna velka dlha pusa a zaca s tym ona a mne sa to strasne páci
A to je podstatné že sa vám to páči. !!
No moja manželka to nemá rada dokonca ani ket chcem zliezať svoje a ani ket ma vifaja tak sa nechce podeliť trochu ma to mrzí ale čo už
Ano, je to velmi krasne a vzrusujuce, my s tym tiez nemame problem ziadny, chuti to obom
Áno, bud keď ju vystriekam tak to z nej zlizem všetko a potom jej to naspäť vyplujem do úst. Alebo sa jej spravím rovno do úst a semeno si vymiename z úst do úst ešte nejaký cas
úplne v pohode, nie je na tm nič zlé, práve naopak, je to zrušujúce pre obe strany
S priateľkou praktizujeme pravidelne a je to veľmi vzrušujúce :-)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
My ked začnem striekat kusok chyti do ust a bozkavame sa pokial nedostriekam inak to nedam.
U nás pohoda s tymto :) obaja si užívame vzájomne bozky a mix štiav
Môj manžel si to vychutnáva, ale vraví že by to raz chcel skúsit aj s cudzím semenom.. Čo mi poradíte ist do toho ? Neodradí ho to ?
....mám to vyskúšané z pohľadu toho tretieho muža v páre a bolo to fest vzrušujúce pozerať sa na nich, ako sa vášnivo bozkávajú :-)
ja som to uz skusal a najma s cuzdim semenom je to super !!! je to velmi zvrusujuce odporucam !!!
určite,ho to neodradí,bude to chcieť stále,a verím,že Ty tiež.
To je presne ,čo musí dodržať,neurobiť sa skór ako on,ak po tom túži vyskúšať to,potom to už nedá.
Pomozem s tym😁 ak treba *4* a myslim, ze ho to rozhodne neodradi..
Je to super...a navnadi na druhe kolo*4*
Mne to nevadilo je to super sa takto bozkávať
Keď ste obaja poriadne vzrušení, nejaké nepodstatné detaily predsa neriešite ;) Odmietla ťa už partnerka niekedy pobozkať, hneď potom, ako si ju práve orálne uspokojil?
My to takto praktizujeme velmi často. Je to najlepší spôsob ako sa znova vzrusiť a prejsť na ďalšie číselko.