samofajčenie

sebaukojene ústami

Poprosil by som o radu, návod, popis, poprípade link na techniku sebaukojenia fajčením vlastného penisu.Pri onanovaní som to skúšal veľa krát ,ale vždy bezvýsledne, som štíhly ale napriek tomu neviem ako na to. Poradí niekto? Poprípade poprosím o nejaký link kde je to zobrazené. ďakujem
Na toto by niekto mohol spraviť kurz *1* (editado)
Chlapi neblbnite samofajkou zistíte že je to lepšie ako od nás.
To je pre nas zeny tvrdá konkurencia a co potom budene fajčiť my a naše nenásyrné papulky....🤣,

Spravíte si to lepšie ako my vám a sme nahraté a ostaneme bez fajnej fajočky a smotánky 🤣 a viac nám vtákov už nepodržíte. 😢
Kedysi som si ľahol na chrbát a dal nohy za hlavu a dosiahol som špičkou jazyka na žaluď. Neviem ci by som to ešte zvládol po vyvalovani sa doma počas lockodwnov. Asi vyskúšam a dam vedieť.
navodov na nete je neurekom, bez poriadneho treningu a strečingu to ale nejde .. ked som bol mladsi tak som si ho dal do ust aj na stolicke stacilo sa len zohnut, teraz nohy za hlavu *71**49*
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ďakujem,že si si ho vôbec prečítala a ,že ťa inšpiroval.
Pokial nie si extremne flexibilny, radsej neskusaj. Mozes si akurat spravit nieco s chrbticou, typu vyskocena platnicka, etc.
Zrejme keď to nedáš teraz, nedáš to ani potom. Tiež som to nejaký čas skúšal, skúšal a skúšal a cvicil, ale zázrak sa nekonal.
Wikipédia tvrdí:
- 1 zo 100 sa dokže dotknúť jazykom penisu,
- 1 z 500 si ho vie aj fačiť.

Takže tvoje šance nie sú nejako vysoké...

(... ale určite vyššie ako keby som si ju ja chcela vylízať *243*)
Tak to skús a ak ti to nepôjde tak ma kontaktuj. Ja to spravím...🙂
Ja si ho viem vyfajčiť a semeno prehltnem, je to krásny zážitok
Tak ten pohľad by musel byť boží! *171**171* *114*
Aj kočky si ju vedia samé vylízať, ale to už je vyššia gymnastická: https://xhamster.com/videos/self-licking-girls-9285356
Ďakujem za link,,nepomohol,ale potešil...naozaj som vďačný rovnako za každú reakciu aj negatívnu..
tak to nie sú..na jednej strane som aj rád,že nie som taký nemožný len ja..ale zase veľmi rád by som to dokázal už aj len preto..spaluje ma tá predstava
Rýchlejšie riešenie je najs si spriaznenú dusu a robiť si to navzájom *4*
chce to len trening, da sa to zvladnut a nemusis mat ani nadpriemerny penis
Pravda,za mlada to išlo tiež som fajale a celkom v pohode až do konca
No u mňa nehrozí. Iba ak si dám vyoperovať spodné rebrá 🤷🏼‍♀️
Hlavná je telesná stavba, ohybnost a dĺžka penisu. Ideálne je s tým začať ešte v puberte, keď je telo dostatočne ohybné. Ak máš po 50, nikdy si necvičil a vták nie je nadpriemerný, tak šance sú žiaľ mizivé…
no žiaľ v puberte som to neriešil...a teraz ma to dobehlo
Nvm či si mlady či starši atd, ale každeho občas laka v hocijakom veku , niečo vyskušat či už je za tym zvedavost či spestrenie si vzrušenia, honenia , sexualneho živote atd, každy sexualny pokus a zažitok sa rata,, no take sebafajčenie chce fakt asi dobre ohybne telo a určite proporcie telesnej schranky a určitých partii tela,, Snád sa ti to podari k spokojnosti,,*114* budem ti držat palce,,*24*
https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Autofellatio
rozklikal som si ho ..poučilo, inšpirovalo..ďakujem
ďakujem..pozriem..skúsim keď budem mať prvú príležitosť (editado)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.