Milujem zarastenych a chlpatých čím viacej tým lepšie. Mňaaaam.
Tak ja som chlpatý celý.
Osobne si zastrihavam cele telo strojcekom na vlasy, holim iba podpazusie a rozkrok. prirodzene mi chlpy rastu pomerne dost dlhe a osobne mi to vadi z hygienickeho hladiska. Ale holit si cele telo by som asi nezvladol, minimalne potom, ked zacnu vyrastat.. Minimalna dlzka je u mna presne ta hranica, kedy uz chlpky zacinaju pichat, tomu sa chcem vyhnut vzdy, tak trosku dlhsie. Ak si zkracujem chlpy na nohach a hrudi tak nechavam dlhsie. robim to 3-4x do roka tak to pre mna nie je otravne a cistota sa urcite zlepsi. Som aktivny typ cloveka a dlhe ochlpenie mi osobne prekaza kdekolvek na tele
Je to marxizmus áno veľmi často sa stretávam s tým že tento typ mužov si o sebe myslia že sú krásny a dokonalý bohužiaľ prináša to táto doba.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Narxizmus pardon je to
Veľmi záleží ako moc je muž zarastený. Primerane zarastená hruď, brucho, nohy sú v pohode.
Ak má chlap na sebe koberec ako šimpanz je to podľa mňa nechutné. Ale ak sa to jeho partnerke páči ...
A natural vták a podpazušie je už podľa mňa iný level nechutnosti.
Ale ako čítam, niektorým dámam ťahajúcim na 50 to imponuje
Ak má chlap na sebe koberec ako šimpanz je to podľa mňa nechutné. Ale ak sa to jeho partnerke páči ...
A natural vták a podpazušie je už podľa mňa iný level nechutnosti.
Ale ako čítam, niektorým dámam ťahajúcim na 50 to imponuje
A čo je na natural vták a podpazušie nechutné
Muž má byť muž a nie vyvolený ako ženská, na masáž mi chodia muži úplne vyvolený akože aj nohy a hruď. Nepoviem ak sa muž pekné upravy kde treba, ale že už aj nohy a hruď? Čo ja viem, hruď je sexi ak je chlpatá, chlpaté hrude asi vymreli.
Nevymreli. Ešte zatiaľ nie.
Upravený áno, ale oholená hruď, nohy, to za mňa určite nie. Opakujem, za mňa nie
A ešte keď to nie je čerstvo oholené, ako pichá tá hruď, nedá sa ani pritúliť
Za mňa čím viacej hairy tým lepšie, chlap ma byt chlap. Ale to je len môj názor je to na každého úvahe ako sa cíti dobre ci už chlpatý alebo oholeny.
Holenie nôh a hrudníka je doména skôr vrcholových športovcova iných podskupín...Vlasy sú u mužov prevažne genetika a keď je čo, prečo ich nemať upravené. Niekomu sa dlhšie vlasy hodia a neviem si to predstaviť inak. Každopádne je to na rozhodnutí každom z nás. Každému sa páči niečo iné a v tom je to čaro. Osobne si ale myslím a stotožňujem sa, že pazuchou nielen z estetického ale aj hygienického hľadiska musia byť oholené. Prirodzenie závisí aj od želania partnera. Každopádne moderné je upravovať sa aj dole a to buď celé dole alebo nehat koberček. Samozrejme oholiť guľky a okolie a nehat len podstrihnuty a upravený koberček 😂 každému ako sa páči... Ja ukazujeme v saune a upravený koberček a vyholené guľky zatiaľ lákajú pohľady najviac a vyvolávajú túžbu opačného pohlavia najviac 😉
Každá je ina ale za mňa chrbát a hruď nemusia byť chlpate
Chlpaty chrbat a ramena je hnus. O podpazuší dúfam ani netreba písať. Nohy, brucho a hruď majú byť zarastené, ale nie ako orangutan. Aj tam sa dajú chlpy upraviť aby chlap vyzeral mužne, ale ako človek
Aký máš problém s podpazuším? Chlpy majú byť všade, kam patria. Nebavíme sa samozrejme o extrémoch, ale prirodzený porast je mužný a sexy. Za mňa chlap, ktorý podlieha módnym trendom nie je chlap - a toto urputné zbavovanie sa ochlpenia nie je nič iné, len módny trend...
Uplne suhlasim chlap ma byt chlap
"Chlpy majú byť všade, kam patria." .... takže napríklad aj v nose a ušiach ? Páčia sa ti z nosa a uší trčiace chlpy ?
A rada fajčíš poriadne chlpatého vtáka ? Ty budeš nejaká gurmánka
Takže podľa teba je poriadny chlap ten čo je poriadne chlpatý a neupravuje si chlpy nikde. Hm, tvoj vek zodpovedá tvojmu názoru.
Podľa mojich skúseností dnešné ženy do 40r nechcú cmúlať chlpaté vtáky (ani sa im nečudujem) , ani chlapov s chpatým podpazuším a chrbtom ako medveď
Podľa mojich skúseností dnešné ženy do 40r nechcú cmúlať chlpaté vtáky (ani sa im nečudujem) , ani chlapov s chpatým podpazuším a chrbtom ako medveď
Vobec nemas pravdu aj mladym zenam sa pacia zarasteny a ked pocujem ze zarasteny penis sa neda cmulat zasnem ved penis nieje chlpaty ale brucho nad nim a to nikto necmula
Práveže ten vek ma už oprávňuje napísať to, čo som napísala. Sú to všetko len módne trendy. Ešte pár rôčkov a nebudeš sa stačiť diviť, ako tie mladé baby budú vyžadovať, aby to bolo "natural", lebo taká bude móda. Každopádne, niekedy je ochlpenie naozaj nadmerné a v tom s tebou nebudem polemizovať, že to nie je veľmi príjemný pohľad. A pozri si aj názory ostatných žien, nie som sama, ktorej sa primerané ochlpenie u muža páči...
Ale ty píšeš o prirodzenom (teda neupravenom) ochlpení na všetkych miestach kde to rastie.
Neverím, že niekedy budú ženy chcieť aby si muži nechávali chlapté podpazušie a neoholeného vtáka. Je to prežitok a hnus.
A keďže je to podľa teba len móda tak aj ženy by si mali nechávať zarastené podpazušie ? Aj zrastené obočie ako opočlovek ?
Veď to je natural.
Chlap má byť mužný, a zarastený, na hrudi, bruchu nohách ... ale s upraveným zarastením ak je nadmerné. A podľa mňa podpazušie a vták má byť veľmi na krátko alebo vôbec. Chlpaté ramená a chrbát je podľa mňa odpudzujúci.
Ja som zarastený tak ako popisujem a nosím aj strnisko. .... aby si si nemyslela že som nejaký prihriaty úplne ohoiený gayko
Neverím, že niekedy budú ženy chcieť aby si muži nechávali chlapté podpazušie a neoholeného vtáka. Je to prežitok a hnus.
A keďže je to podľa teba len móda tak aj ženy by si mali nechávať zarastené podpazušie ? Aj zrastené obočie ako opočlovek ?
Chlap má byť mužný, a zarastený, na hrudi, bruchu nohách ... ale s upraveným zarastením ak je nadmerné. A podľa mňa podpazušie a vták má byť veľmi na krátko alebo vôbec. Chlpaté ramená a chrbát je podľa mňa odpudzujúci.
Ja som zarastený tak ako popisujem a nosím aj strnisko. .... aby si si nemyslela že som nejaký prihriaty úplne ohoiený gayko
Nemas vobec pravdu 30 rokov dozadu si zeny holi obocie a tetovali dnes si zeny obocie neholia vobec lebo je trendy hrubé obočie. V antike sa ludia holili cely muzi aj zeny ale komplet cely takze ty by si bol povazovany v tej dobe za podradnu rasu. Potom pridlo obdobie holenia obocia asi 150 rokov dozadu ale ze vsetci. Potom sa moda zmenila. A nezabudajme ze holenie intimnych partii je vysostna domena europy takze si nemysli ze aziati. Cernosi alebo latinska amerika sa holia tak ako my si na vrlkom omyle je to skor styl europa severna amerika nie celosvetovo takze prr s tou teiriou celeho sveta
Podľa mňa sa to s tým odchlpovanim preháňa a su to úplne nezmysly.
Tak to je každého chuť 🙂, každý muž ma svoju hygienu. Brucho a hruď je od chute ženy 🙂. A posledná veta úplne súhlasí 🙂
Odpoviem na otazku. Ano, rajcuje ma chlpate muzske telo. Chlpy na hrudi su sexy, aj na nohach, strnisko ci brada a aj nad vtakom chlpy pre mna musia byt. Je to muzne a vzrusujuce pre mna.
Vyhovujúce a zároveň optimálne riešenie nech si každý muž rozhodne sám. Určite bude zvažovať vyváženú kombináciu mužného výzoru, praktickosti, preferencií partnerky a možno (trochu) aj aktuálnych módnych trendov. Každopádne návšteva obrazárne alebo múzea veľa prezradí o neustálom historickom vývoji ideálu mužského tela. To čo teraz vyzerá ako úplný úlet alebo naopak, spoločnosťou všeobecne akceptovaná norma, môže byť o pár rokov presným opakom.
Absolútne nesúhlasím s Tvojim poňatím súvislosti štíhlosti s ochlpením. Myslim že je to každého vec a vkus, prípadne aj ich partnerov. To, že mne sa páči strnisko či brada (odkiaľ si zobral tu súvislosť bradatý=zbytky jedla na brade???), a tiež ma vzrušuje zarastená hruď, neznamená že to je všeobecný ideál. Každému sa páči niečo iné, skôr ide o to aby sa to páčilo obom. Nuchať podpazušia som ako formu výskumu ešte neskúšala, no môj chlap mi vonia tak aj tak.
Podľa mňa ako ženy má byť chlap chlapom. Holenie prišlo ku nám z Ameriky či odniekiaľ kde sa niekto nudil, alebo niekto už nevedel čo od dobroty tak sa začal holiť. Muž má byť "štramák", teda oholená brada, možno dole upravený, nie vyholený, znak mužnosti chlpatá hruď. Praktické je to pre vrcholových cyklistov, nie príležitostných, ktorí idú v sobotu na hrádzu. Áno je to metrošské až priteplené. Neviem koľko máš rokov ani tvoju orientáciu, je to vlastne jedno, odpovedám ti ako žena narodená v osemdesiatych rokoch, ktorá ešte pozná aj normalitu a nie nútené a prevzaté názory z iných krajín, ktoré chcú zabiť všetky naše zvyky a nastoliť nové.
Ďakujem autorke komentáru, že ma onálepkovala za teploša len preto, lebo mi nezarastá hruď. 👍 Úsmevné, nie každý chlap môže za to, že prirodzene nezarastá !!!všade!!!!
Nepochopil...je to myslené na tých, ktorí sa holia ešte aj na prstoch na nohách...nikomu som nedala nálepku teploša len preto, že mu chlpy nenarástli. Úsmevné, ako niekto nevie čítať s porozumením :)
Tak inak... Píšeš tam: ...znak mužnosti chlpatá hruď.... Čiže nálepka, nie som mužný chlap, len preto, že mi nezarastá hruď... Zasa odpoveď a poúčanie ,,čítaj s porozumením"?
Nie si no čo už to je realita a je to pravda 🤣 tak ako je nechutne ak je niekto nevyholeny tu je tá odpoveď za všetko
To nemala byť "nálepka"...pre mňa je to znak mužnosti, písala som svoj názor. Mala som partnera, ktorý mal na hrudi do slova 4 chlpy a nie kvôli tomu sme sa rozišli. Mňa by si ale neohúril...ale možno by si ma očaril očami, vyjadrovaním, svojím vystupovaním...ale už svojím prvým príspevkom si to zabil...
No neviem, či toto holenie vzniklo z nudy. Skôr by som povedal, že sa muži proste prispôsobili dopytu.
Ženy z 80-tych rokov možno ešte stále túžia po zarastených mužoch, no o mladších ročníkoch sa to na 100% povedať nedá. X-krát som počul, že "Prečo si neoholíš hruď? Vyzeráš ako opica...", "Čo to tvoje chlpaté podpazušie? Čo si tam chceš blchy pestovať?", "Ak si ho neoholíš, tak zabudni na orál..." a takýchto príkladov by mohlo byť milión... 
Tiež sa mi nepáči byť "ošklbaný ako kura", ale ako zarastený (hoci upravený) som nikdy moc úspechov u žien nezožal.
Tiež sa mi nepáči byť "ošklbaný ako kura", ale ako zarastený (hoci upravený) som nikdy moc úspechov u žien nezožal.
A ani oholeny bohuzial len si to myslis a skor domyslas
Áno či nie? Veď to nechajte na každeho, nech sa rozhodne sám.
Volaj69 sa pýtal na názor tak ako žena som ten svoj napísala. A nech sa rozhodne každý sám, jasné.
@zienka, názor ti predsa nikto neberie.
Ja len konštatujem, prečo si napríklad ja holím niektoré partie. Nie preto, že by som túžil po hladkom image, ale preto, lebo mnoho žien z môjho okolia považuje chlpaté telo za prejav zanedbania starostlivosti/hygieny. A teda ako chlap, ktorý sa snaží ženám zapáčiť, viac-menej nemám na výber...
Jasné, že nie všetky ženy majú takéto požiadavky, no moje rovesníčky väčšinou áno.
Tie príklady, ktoré som uviedol v predošlom príspevku, mám skoro všetky z vlastných skúseností.
Jasné, že nie všetky ženy majú takéto požiadavky, no moje rovesníčky väčšinou áno.
Zanedbanosť sa rovná nehygiena nie odchlpenie 🤣
Tak to mi je ťa ľúto, keď nemáš na výber...
Mne je skôr ľúto Vás žien a tej Vašej nerozhodnosti. Na jednu stranu chcete muža s veľkým "M" (a tým nemyslím prirodzenie) a na druhú stranu od neho požadujete, aby sa správal presne opačne. Zvláštne...
Ale nerobme z toho žabo-myšiu vojnu. Ty si nám prezradila svoj názor, ja zase ten môj a tam by to mohlo skončiť. Nie je potrebné vzájomné osočovanie.
Ja som rád keď sa každý človek vyjadrí a povie názor. Ďakujem a cením si že komunikujete a píšete. Je to fajn ak tu človek vidí záujem aj o možno trochu normálne konverzácie.
Presne tak ako píšeš holenie je móda ale pre mňa nepochopena
Presne tak mne to pride ako by muž strácal to čo ho robí mužom.Jeho prirodzenosť .Podľa mňa je úžasné ak muž zaujme nie telom kojenca ale svojim šarmom a vystupovaním v spoločnosti. Držaním tela a jedná otvorene a sebaisto. Samozrejme nie ako hulvát ale pozná etiketu a jeho slová niesu ako slovník drevorubača.
Ako vidím, ešte nevymreli tí normálni chlapi! Ešte som zabudla na veľmi dôležitý znak muža a to sú vlasy. Tiež by mali byť krátke. Veď sa nechcem s mužom byť v kúpeľni o čas strávený pri zrkadle a deliť sa o tužidlo na vlasy, fén, spray na udržanie účesu...jedinému chlapovi, ktorému som to dokázala prepáčiť bol Diego z telenovely Keď budeš moja, tomu sa tie upravené po plecia vlasy hodili, ale aj tak sme sa ženy zamilované doňho dozvedeli, že je gay...
Vlasy sú image žien aj muža a meni sa počas života ich dĺžka aj vzhľad. Ako deti sme vnimali spoložiakov a spolužiačky v puberte. V strednej škole sme menili učes a ako páv sme sa snažili zaujať. Pride vek keď hrdosť a nam zlezie z hlavy. Ostrovček na hlave nie každý vnima ako niečo vkusné. Preto vlasy zo zadu prehodí do predu a urobí si učes facka. No a roker si vlasy dá do gumičky pripadne nechá ,,hrivu ,,plápolať vo vetre a tak máme účes Vodnika Kepule 😁Ženy je to na vás aby ste upozornili na vkus či nevkus muža.
No keby bolo viacej žien ako si ty

Chlpaté telo muža áno či nie?
Rajcuje ťa mužné chlpaté telo?