Nedostatok sexu

Manžeľka to nechce každý deň.

Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Souhlasim, vubec nejde o vrozenou frigiditu, ze ktery uz me manzel taky narknul, ale o to, ze mi to neumi udelat, orgasmus mam jen malokdy a radsi si vyberu zadnej sex nez spatnej sex.. No a jak bych mu to asi tak mohla rict bez toho, abych radila jeho muzskou jesitnost. Delat to kazdy den takhle by me zabilo...
Jsem 7 let ženatý a celou tu dobu prakticky nesouložíme. Manželka nemá moc zájem, je unavená z práce a ani ju to nebaví. Mohl jsem se snažit jak chtěl. Snad dědičná frigitiva. Ale před svatbou asi po 4 roky jsme souložili normál. Pro mne zbyla onanie a tu si dělám takřka denně, jsem vášnivej honič. A vím jak si to extra zpříjemnit.
To samé mám taky a nechce se mi pořád škemrat a vymýšlet, kdy, jakou polohu, radši si ho vyhoním a je.
skus ju najprv riadne vylizat apotom ak by uz mala dosianut orgazmus jej vsun penis do muslicky.
Ahoj rád ti ho do mušličky dám a pěkně tvrdě ti ji vymrdam ozvi se
ja mám rád keď mi vyhoní niekto iný
Aj ja mám rád keď mi ho niekto iný diskr. vyhoní
- Z komentů jasně vyznívá otázka proč si neudělat místnost "change partnerů".
Na chatu je už tolik zbytečných místností že jedna, co by se k něčemu hodila, tam ještě bude mít místo.
Chronické spáče/čky soustředit do jednoho prostoru a ty při chutí třeba do nějakého klubu. Než se popárují a dají si klíč od bytu "spřízněné duše" na svůj kroužek na klíče.
Žijeme jenom jednou a tak kdo chce to svoje ať to má :o))
Ahoj,partnerka asi těžko bude mít dědičnou frigitivu,pokud vám to dříve několik let fungovalo.Zde na foru si můžeš tak akorát postěžovat,ale nevyřešíš zde nic.
Výstižně napsaný-co dodat-nestěžuj si a konej