Aquapark Moravia saunový svet
(editado)
Kde to je ta Moravia ...Dnes ideme Ondrašová dvor Bíla na Morave by sme to pozreli ...vďaka za odpoveď
Pocas vikendu sa chystame do wellness v Patinciach. Bude tam podobný par, ktory ma rad relax vo wellnes, nahotu a vzrusenie?
Budeme s priatelkou v Permone od 26.12 do 28.12.2022, ak by tam nahodou bol tiez niekto v tom case, mozeme zazit nieco vzrusujuce 😉😉Viac info správa, aj bi😊
Piste, len ak tam realne ste, alebo viete prist.
Piste, len ak tam realne ste, alebo viete prist.
Od Ježiška sme dostali wellness pobyt. Ktorý si vybrať? Permon? Alebo Bešeňová? Brno?
Za nás môžem odporučiť určite hotel permon, ale je to vec vkusu. Keď by sa dalo, sme tam každý mesiac 😉
Jednoznacne najdovaznejsi je aquacity
Ak sa chce niekto pridat zajtra tak sai senec
Senec je fajn. Radi tam chodime. Napiste do posty
Ahoj,chodíte ešte do senca na welnes
Ak myslíš Infinity maximus v Brne tak jednoznačne to.
Zdravim
slovensko
Topka permon to asi viete
Sirava je super
Polsko
Chocholowskie a terma bania
Madarsko
Uplny otras zatial vsade kde som bol
Nemecko
Vsade super kde som bol, badewelt treba skusit urcite odporucam vylet ked je cele kupalisko bezplavkove
slovensko
Topka permon to asi viete
Sirava je super
Polsko
Chocholowskie a terma bania
Madarsko
Uplny otras zatial vsade kde som bol
Nemecko
Vsade super kde som bol, badewelt treba skusit urcite odporucam vylet ked je cele kupalisko bezplavkove
môžem poradiť v Maďarsku - wellness bezplavkovú zónu na kúpalisku v Bükfürdő
je to veľké, veľa ľudí tam chodí, je tam veľké jacuzzi vo vnútri a vonku aj bazén a miesta na opaľovanie. vo vnútri tiež oddychové miesta. treba skúsiť, vrelo odporúčam
je to veľké, veľa ľudí tam chodí, je tam veľké jacuzzi vo vnútri a vonku aj bazén a miesta na opaľovanie. vo vnútri tiež oddychové miesta. treba skúsiť, vrelo odporúčam
Za nás môžem povedať že na Slovensku čo sme pochodili určite permon . V Poľsku krásny wellnes ma Terma Bania ale aj mesto Piwniczna ,hotel Czarna owca. Určite NIE na wellnes do maďarská, Miskolctapolca,tam je asi zakázané ísť bez plaviek do wellnesu.
(editado)
Najviac sa nám pačil saunový svet v Pl. Goracy Potok
Preco? Co bolo tam take vynimocne?
Ahoj môžete skúsiť inn wellness v BB. Prísna bezplavkova zóna. V strede wellnessu je virivka ale veľmi neviri takze vidno všetko všetky. Sauny a sprchy sú tak blízko pri sebe že nemá význam si dávať poachtu.
Bol niekto tento vikend na majstrovstvach Slovenska v saunovych ritualoch v Besenovej?
Pre nás permon top sme tam stále , keď sa dá:-)))))
Dobrý deň prajem dnes niekto na welness do Permonu?
Ahojte. A co tak zajtra Permon?
V Permone iba ubitovani môžu včera som tam bol.
Este stale to nezmenili? Myslel som si, ze “po pandemii” to vratia do povodneho rezimu… Dakujem za info, tak dam iny wellness po ture
Je niečo podobné aj bližšie alebo priamo v Bratislave? 😉😉😉😉
Vyskúšajte wellness hotela Partizán na Táľoch. Síce je to menšie ako Permon no prostredie podobné. Dodržiavajú tam bezplavkovú zónu takže si užijete nahoty. Radi tam chodievame takže odporúčame
Vyskúšali sme a je to fajnove tak ako má byť, dodržiava sa saunova etika
Ahoj môžem sa opýtať navštevujete stále tento wellness? Chodí tam veľa ľudí?
Ahoj, áno stále tam chodievame. Je rozdiel či ideš v pondelok keď je menej ľudí alebo v piatok keď je ich viac.
https://www.wellnesstips.sk/kupele/buk-liecebne-a-termalne-kupele_60008_0_1.html
bezplavková wellness zóna (editado)
bezplavková wellness zóna (editado)
Ahojte my radi chodíme do aqualandu Miravia. Je to pri Mikulove,čo je kúsok a je tam super,ale už je teplo,takze zase až na jeseň.
Pre mna je topka v Brne Infinit Maximus rezort...Chodim na viac dni,da sa tam ubytovat a ked si zaplatite balicek tak mozte byt pocas celeho pobytu nonstop vo wellnes a este aj navyse..Sauny su vo vnutri a ak vonku,podobne ak jakuzzy a vo vnutri bazen,vonku velke jazierko...
Ahoj, ano, poculi sme, ze Brno je topka, co sa tyka wellness, ale vraj je to tam trochu viac diskretne. Ze tam toho az tolko clovek neuvidi :(
Tak uvidi len to co sa tam momentalne nachadza...vonku je bezplavkova zona a zalezi iz len na tom aky ludia su v fanej chvilke vo wellnese...
Ked je malo ludi, tak v kazdom welnese sa da vyšantit😁 my s frajerkou sme si to napriklad rozdavali aj v tt v relaxe v tom medvedom brlohu ked tam bolo prazdno
Aj v Permone sa dá všeličo zážit len treba chcieť mi tam ideme 13/14.5.2022.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Vieme a uplne nas stve, ze dnes nakoniec nestihame :/. Aj preto sme dali tuto temu, ze hladame alternativy. Trochu nam vyhovuje wellness dalej od BA. Vzrusuje nas, ze sa bude niekto pozerat, ale urcite nechceme, aby to bol niekto znamy. Kolega z prace alebo tak. :D Chapes. :)
Ahojte.
Dobre wellness na "ocumovanie" je v Dunajskej Luznej. Male a vladne tam nahota. Otvorene v tyzdni uz od 12:00
Dobre wellness na "ocumovanie" je v Dunajskej Luznej. Male a vladne tam nahota. Otvorene v tyzdni uz od 12:00
Ahoj ja rada chodim Spa Relax Trnava , bezplavkova zona, saunovy svet .....myslim ze jeden z naj v okoli a jakuzzi 2 jedna vonku a jedna vnutri 😏😉
My sme tam boli pred Vianocami a nič moc. Ale to je vec názoru
Hmm to musime vyskusat niekedy :)
Ahoj, pisal som spravu, rad poradim mam skusenosti

Najodvaznejsi saunovy svet
Dajte nam tipy