BDSM klub

Má někdo prosím zkušenost s Ateliérem ?

Ahoj, po delší rozvaze, zda má smysl vznést dotaz i na těchto stránkách, to přesto zkouším, tak snad se najdou fajn lidi na odpověď :)
Dlouho váhám nad návštěvou BDSM klubu Ateliér/Kotelna, ale ani tady nemohu objevit žádné konkrétnější info jak to tam probíhá. Vím, že mají různě zaměřené dny a nyní i tematické akce jako např.plesy apod. Ale chybí mi konkrétnější popis jak vše probíhá, jak to tam vypadá. Nerada jdu přímo do úplného neznáma, tak bych byla ráda za nějakou zkušenost.
Předem díky ! :)
Děkuji za odpovědi. Zní to celkem nenuceně, tak možná na start dobré.. Jen já tedy o jiném BDSM klubu nevím a podle reakcí to zní spíše průměrně, což asi nevadí ve finále, je mě to přivádí tedy k myšlence zda jsou i jiné kluby po Praze zaměřené tímto směrem ?
Lepší jsou Hellácky akce:) Doporučuji a chodím pravidelně.
Ahoj. 18. května budu v Praze. Rád bych navštívil klub. Můžeš mi dělat společnost? všechny výdaje za mě
Dole hospoda, nahoře místnosti. Ideálně se tam jdi podívat nějaký čtvrtek. To jsou povídací večery. Da se tam i celkem pokecat a jako holka u stolu opravdu sama sedět nebudeš. Nicméně to není žádné swingers! Hrát si chodí předem domluveni lidé.
Jo a každá hrací místnost je na 30 minut pro účastníky. Nikdo tam nestojí a nemá v ruce stopky, ale prostě tam chodí hodně lidí tak aby jsi měla vůbec šanci se do nějaké místnosti dostat.
Je to normální hospoda a v patře jsou hrací místnosti. Žádná megavýhra to tedy není, ale v Praze nic podobného pro veřejnost nenajdeš. My tam chodíme jenom v rámci Prague Fefish Weekendu, moc nám nesedí komunita, která se kolem tohohle klubu motá.
Já říká kolega, je to v podstatě normální hospoda 🙂 na otevřené večery ve čtvrtek může kdokoliv a uvidíš. Já tam mám akorát pocit, že tam chodí dost ustálené party lidí, nicméně asi není problém se připojit ke konverzaci, ale to už záleží, jak jsi společenská 🙂
Úplně normální klub/hospoda s úplně normálně nenormálníma lidma *3*
Jde o to, co si od toho slibuješ.
Ve FB skupině se dá domluvit s někým, kdo ti dá konkrétnější info. :-)