Áno mal som bolo to super rajcovne aj náš videli ľudia ale nám to nevadilo
Úžasne, keď počas prechádzky počujem ako si to dvaja rozdávajú a žena kričí ako o život. Osobne tiež pri tom kričím a druhých to rajcuje
Aj my často máme sex v lese aj vo wellnese.
ja sa rad nechavam v lkese bicovat - mozem sa tam uplne uvolnit a hlasno stonat od bolesti :-) je to velmi vzrusujuci pocit
Tak to sa rad pridam.ak by ste chceli
Momentalne velmi aktualna tema - hladame hribiky, zrazu moj "dubak" v dierke a pokracujeme dalej :) Esteze rastu!
Nie len v lese všade je to prírode uzastne vodné nádrže lúky rozhladne posedy samozrejme vždy treba pozerať na nato či sú tá deti a rešpektovať aj iných ale šukanie v letných mesiacoch by malo byť zakazane doma a prikázane v prírode🙂
Ano jasne Sad Janka Kráľa o strom suknička a ideš bežci chodili okolo. Alebo niekde do poľa mame to radi so ženou vonku
Ani mam rad chces si to niekedy so mnou rozdat
Hlavne nie ked je horuco a dusno :) Lepsie mimo leta 😁😁😁
Na lúke je super a v lese na stojana alebo na pni.
najlepsie je autom niekde vyjst a na kapote ci na stojaka da sa opriet 😉👍😊
Väčšinou v lete na festivale, ale bolo párkrát aj v zime na snehu
(editado)
Na snehu je to TOP!
Mravce... komáre.. ihličie... Ono to vyzerá super romanticky, ale reálne je to horšie. Ak môžem poradiť, tak väčšinu problémov rieši stan. Kľudne menší, spratný a ľahko skladateľný. Nájsť si nejakú menej turistifikovanú zrúcaninu hradu a stráviť tam noc. Keď aj dôjdu nejakí turisti, tak "však iba kempujeme", ale v noci tam turistov moc nebýva. Podvedomý strach z neznámeho miesta navyše príjemne zbystrí zmysly.
Treba s tým všetkým počítať, veď je to príroda, ale určite to stojí za to zmeniť prostredie a vybehnúť z rutiny to určite. Na stan za pekného slnečného dňa v kempe kde nebolo veru polo prázdno mám ešte zaujímavé spomienky s bývalkou :D Len si pamätám, že vplyvom výdatného sĺnka, ktoré na ten stan svietilo celý slnečný deň, nášho zvýšeného dychu počas dlhých predohier tam bolo ako v saune :D ale stálo to za to :P a trošku aj adrenalín, tie zvuky naokolo, byť nenápadní..odporúčam skúsiť :P :D
Nooo to mozno skusime, len dufam ze nebude moc teplo ked pojdeme na festival
Alebo sa da este vyprasit ju pekne na stojaka alebo odzadu😉😉
kto sa bojí nech nejde do lesa...
Tak to muselo být dost nepríjemne
Tak potom iba na stojáka o strom 😉
Áno v je to vzrušujúce a súper.
Presne a este ked sa na to niekto pozera raz sa my stalo zo znamou ze sme si to krasne uzivali a zrazu odskočila lebo videla pani vzadu ako na nas pozera a masturbuje kedže nemam problem tak sme ju zavolali len pride ku nam blizsie krasne ma vyfajcila ja som ju urobil a isla si svojou cestou od vtedy chodim len a len na bankov 👌🏻
Hm tak to muselo byt rajcovne tak vas vymáknut,,
Radi... Pluvatko ebo kvp les ... Mnamka
jasné že je to super.raz na hubách so ženou som sa neudržal,keď sa zohla pre hríb.stiahol som jej leginy aj z gaťkami a vrazil jej ho na stojáka odzadu.proste poriadna rychlovka.ráno mi v práci kolegiňa hovorí.poriadne ti kokotisko stál,dával si jej zabrať.videla som vás .bola som v kríkoch kúsok od vás.takže aj takto to môže dopadnúť.
A potom si sa zobudil a pyžamo, alebo trenyrky mokré
Neviem prečo ten výsmech.Ty si zrejme okrem vlastnej a inde než v posteli ,netrtkal.
Áno je to fajn v lese a dobre sa dá aj vzdychať)) omg
A ty máš rada sex v lese♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Je to super zazitok a este ked je pekne pocasie da sa vseli jak polohy a ten pocit ze si tam je nezaplatitelny ale pozor na pijakov treba potom vse skontrolovat na tele.
Sex v lese je úžasní keď je pekne teplo

mate radi sex v lese?
už ste mali sex v lese aké to je?