je to vobec reálne tu nájsť

ozaj motyka skor vystreli

Neviem prečo sa niekto musí montovať do niečoho o čom nemá šajnu , a nevie ako to bolo, ja proti vám nič nemám, ale pre istotu som si vás hneď na začiatku blokol, karma je zdarma ,,Zvrhlici12,, ,,_Stag_Vixen_,,
Plačeme od zúfalstva , prosím na kolenách prosím odblokuj nás , nech ti môžme poslať plnú schránku milostných správ a našu adresu aby si mohol ihneď dôjsť k nám pre odprosenie 🤦‍♂️
Práve si ukázal pravú tvár a IQ, ja nestojím o vaše správy, ani o vás a presne takéto správanie som čakal od vás. Moje motto je, ,, správaj sa kdruhym tak ako ty chces aby sa oni správali k tebe,,
Veď presne takto sa správaš od začiatku celého tohoto vlákna a dostávaš presne čo si zaslúžiš , si trápny , sexuálne frustrovaný človek ktorý si nedokáže nájsť nikoho ani tu a ani v reále a preto si tu vybíjaš svoje frustrácie na každom kto sa odváži povedať ti pravdu . Ver že touto svojou konverzáciou si prišiel aj o poslednú možnosť ako si tu niekoho nájsť . Radšej si zmaž profil a začni od nova a skús sa k ľuďom správať normálne , aj keď u teba je to asi nemožné .
Ooo klobúk dole, takže čo vravíte vy je pravda, a čo poviem ja je klamstvo, ak si myslíš že je to pravda, tak nedávaj nikdy na svoje pocity , frustrovaný niesom a mazať nebudem nič, nepoznáš ma a aj tak sudis. Takže ešte raz ,,karma zdarma,, a ak mi ma niekto klamať tak to naozaj neprosím
ja som vzdy nasiel ked som chcel :) cize, da sa to
Keď si zaplatíš a hľadáš len .... Ja by som chcel nájsť zenu na dlhšie jedno či slobodnú alebo vydatú
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
nie je to tym ze som neni taky stary ako ty :D
ty si frustrovany lebo mas maleho dicka
vsak? :D
Tiež som toho názoru, niektorí najprv malo píšeš chceme ťa viac spoznať, potom píšeš moc , ja netvrdím spoznať treba ale niektorí majú fakt čudné požiadavky ako,,MyDvaja8875,, ty fakt čudný radšej pokoj od nich.
Ešte raz, čudný si ty, poprosíme nemusíš nás tu menovať, už len o tvojej inteligencii svedčí, že si túto tému po odmietnutí našiel po vyše pol roku, menuj tu niekoho kto klame, nadáva, vyhráža sa a nie ľudí ako my, ktorí tu s každým jednajú slušne, ak nevieš pochopiť prečo nemáš úspech a nedokážeš sa s tým ani zmieriť, ešte raz, problém bude niekde v nejakej bedničke, ktorá má vyhodnotiť údaje a pochopiť aj druhú stranu, len v prvom rade s rukou na srdci, byť k sebe úprimný "
A prečo píšem tu po pol roku? Lebo som si dal inzerát, a hneď ste pozerali aj profil, a to dnes, ale ja vás nechcem
Vieš my si nepamátáme už s kým sme písali cca pred pár 7 mesiacmi a keď pozeráme inzerciu...... ako môžeme vedieť že sme niekoho tvojho typu pridali do ignorácie,veď na to máme oči, my sme tí nenadávali, len ťa poprosíme slušne, konečne sa s tým zmier že o teba nemáme záujem, keďže, ani ako píšeš ty nemáš, tak tu nevypisuj hlúposti, nechcem byť neslušný, ale toto patrí do inej ordinácie a nie do tohto fóra, tak veľa šťastia a prehryzni to konečne (editado)
A ak to podľa vás nieje pravda, čo píšem, a podľa vás klamem aký ste naozaj , tak prečo máte potrebu furt odpovedať na to čo napíšem, lebo sa vám nepáči pravda, a chcete byť najlepší najdokonalejší 🤣
Čo tu otravuješ?zmier sa že Ťa nikto nechce/ani sa nečudujem/a odchod.
Takže ďalší čo sa nevie slušne správať ani vás by som nechcel a za súkromnú správu nestojím
Prepáčte o vás tiež nestojím, tak prosím tak už nepíšte ,, tu vašu pravdu,,
Zbytočne sa tu strapnuješ,kto tu niečo píše o súkromnej správe? musíš byť riadne zúfalý.
Neriešte ho :) je zbytočné s ním strácať čas aj keď tu súkromnú správu si mohol odpustiť , ani by nás nenapadlo písať mu :D
Áno je to úplne zbytočné,ani nás by v živote nenapadlo mu napísat.
Ja sa nestrapnujem každý má tu svoju pravdu 🤣 maximálne vy lebo neviete čítať
Ale ja vás nechcem vy ste falošný prečo sa hráte na niečo čo nie ste, ukážte pravú tvár, aby videli aj ostatný aký ste naozaj, a stále len vymýšľate, s vami by som si iba život pokazil, a keď si nepamätáte to asi svedčí o vašom nízkom,,IQ,,🤣
Kašlite naňho , taký sú úplne najlepší ktorý si myslia že sú najkrajší na svete a spĺňajú všetky požiadavky ktoré píše pár a keď si ich nevyberie tak už sú automaticky fejk a muž za nickom atd atd

Už to konečne pochopte že ak si vás nevyberieme môžte si sami o sebe myslieť neviem čo , nieste ani najkrajší a ani najlepší !
Ja nie som najkrajší , ja som obyčajný chlap, ktorý má chyby, ja som nepísal že ich profil je falošný, ľudia povahovo sú falošný, a o to ide , to že ma nechcú to je ich rozhodnutie, ja to akceptujem, len s prepáčením niekoho zdrbat zato že im človek nenapíše keď je prihlásený, je asi každého osobná vec, či?
Je , ale ak ich potom ignorujes v prvom rade ani nezačínaj písať , ako pár nemáme čas ani odpísať každému a ak odpíšeme tak očakávame normálnu konverzáciu a nie raz za týždeň , u nás taký majú okamžite stop ! a nemáme záujem ďalej komunikovať , mame denne desiatky nových správ a to bez inzerátu , ak dáme inzerát sú to stovky , ak ti pár odpíše mal by si byť rád a ak niesi potom ani nepíš a neotravuj !
Ja vás nechcem urážať, neviete pozadie, ale máte pravdu, ja by som chcel nájsť bud ženu alebo pár nastalo, komunikácia z mojej strany bola normálna aj keď nie každý deň som písal, môj prístup, aký pozic taky vráť, ale nemusia nikoho urážať, dalo sa to aj inakšie napísať v pohode , a o čo mi ide ? Nech aj ostatný vedia že sú falošný. Pekný večer
Mame tu veľa skúsenosti a poznáme ich pozíciu , mnoho krát sme sa ocitli v rovnakej takze … myslíme si že pravda bude skôr na ich strane. To je posledné čo k tomu povieme , zbohom
Ja vám neberiem vaše skúsenosti, keď myslíte že majú pravdu, je to vaše slovo, tešilo ma a prosím nepíšte mi ani tu ani súkromnú správu
Toto je vaša práva tvár urážať ľudí, a ponižovať niekoho, to viete vynikajúco, ja viem že niesom dokonalý, ja si chybu priznám
Ja som vám nenadaval fakt ste úbohý ale nech aj ostatný vedia aký ste naozaj falošný, a sorry že nie som tu ako vy nonstop a čakám že mi budú všetci písať a zaujímať sa o mňa, nie každý má tak čas ako vy keď mám čas tak píšem, ja som veľmi zmierený a ďakujem bohu že s vami nič, a úprimnosť začnite u seba
Nieje to lahke ale da sa...je to tak ano 30% k 70% nie,treba hlavne uprimnost v komunikacii
Par748
Par748 Inactivo hace 4 año
Ano tazke ale da sa ak clovek natrafi na normalnych ludi
Ak sa chces seriozne zoznamit a na profilovke mas holy kokot tak asi ani ta zena ktorej pises ta neberie seriozne , asi tak..
Napísal si to úplne presne. Zdieľam Tvoj názor.
Dá sa tu zoznámiť, ale prirovnal by som to 90/10 t.j. 90% vypisovači 10% sa aj reálne stretnú, prípadne, keby aspoň ľudia čítali profilové info a nie len pozerali obrázky a potom tie isté otázky, aký dlhý mám, čo tu hľadám (pritom všetko je v profile) a o spisovateľoch, ktorí chcú len aktuálne zahnať nudu a neuvedomujú si, že oberajú o čas druhú stranu ani nehovoriac. No a v neposlednom rade ľudia, čo im základná gramatika je úplne cudzí pojem, prípadne úsmevné, keď daný užívateľ pýta fotku tváre 🤦 (na tejto stránke....veď vieme, kde sme a pritom všetky sú v profile) a on nemá ani len profilovú fotografiu (proste zberači civilných fotiek, honiči). Potom tu človek už nemá ani chuť chodiť............
Veľmi presne a trefne si to opísal*114* no žiaľ nie každý na tejto stránke má inteligenciu aby na toto vôbec prišiel a dokázal pochopiť prečo sa mu nedarí
🤦 od vás radšej pokoj, s vami radšej nič
Počúvaj pane, keďže si normálne v ignorácii, asi si objavil Ameriku že môžeš ďalej otravovať a robiť zlosť ešte aj vo fóre "ono si treba uvedomiť že problém asi bude niekde inde, nie v nás, len na to treba zdravý úsudok, ruku na srdce a kúsok sebareflexie" keďže je ten sviatočný čas, skús byť kúsok prisposobivý, venuj sa ľuďom ktorí ťa majú radi, tak ako ty ich a už neobťažuj ľudí ktorí o to nestoja, krásny večer.
Ja som na rozdiel od vás normálny, len vy neviete čo chcete, ja na rozdiel od vás viem čo chcem, a viem že vás nechcem, nechcem mať nič spoločné s vami, a za ďalšie nehrajte tu aký ste milý, a to že sú sviatky sa nebudem na niečo hrať, človek má byť celý rok rovnaký a dobrý len to vy nechápete lebo ste falošný ale som rád že ste ukázali pravú tvár.
Asi takto. Napriek tomu, že je tu veľmi veľa nečestných ľudí, o sólo mužoch vydajúcich sa sa páriky , prípadne sólo ženy ani nehovoriac ( niektorí sú naozaj fajnšmekri majú to tak premakane že ich není šanca odhaliť a zmätu aj administrátorov) ďalšiu kategórou sú muži ktorí majú potrebuju ukazovat svoju partnerku Iba vo virtuálnom svete a onanuju nad predstavou že ich partnerka vzrušuje iných, ďalšie kategórie sú zberači fotiek..... Napriek všetkému predsa len je reálne tu niekoho nájst- reálneho človeka. Síce je to veľmi veľmi mizivé percento ale je to možné . Ale ide naozaj o výnimku
čavko tu zoznamit sa?neblaznite ved mne zmazali a zakazali byt parik aj ked som zenaty ale je tu tolko klamarov co maju spolocny nick ze aż ich nemaze. nikto??? a pochybujem aj o normalnosti admina urcite toto zmaze alebo ma nejako obmedzi kedze to neni zena ale bu....
Ak si teraz od myslím všetky té fejky a honicov tsk sno je to reálne... Lenže pokiaľ nevieš nadväzovať známosti za týmto účelom v reálnom svete tak ich nenadviazes ani v tom virtuálnom...
Hlavne niektoré tie požiadavky čo sú tu su šialené.
...hlavne ti asi ušlo, že toto síce je erotická stránka, ale zoznamka je len jednou z jej súčastí. Nie každý, kto si tu spestruje sexuálny život sa túži aj reálne zoznámiť...
Možno niektoré reálne ženy a páry odradí tvoj chabý pravopis a gramatika (aj v profile), čo sčasti odzrkadľuje tvoj intelekt ...
No prosím, zase si odprezentoval svoj intelekt *114*

Keby som bol žena tak sa trhám o teba *45*
Vulgárne a primitívne *114*
To je tá naj reakcia *22*
Ďalej už na teba netreba reagovať. Predstavil si sa sám *114*
Nadávkami a nejakým homo nálepkovaním môžeš uraziť len primitíva ako si ty. Mne si na smiech. Maj sa nula. *52*
Keď vyselektujes idiotov, tak sa dá zoznámiť.
Veď to je ten problém, že aj ostatní selektujú idiotov, preto sa s tebou nikto nechce zoznámiť.
Na pôvodnú otázku, či sa tu dá nájsť, spoznať či stretnúť niekoho áno dá sa, ale jednoduché to nie je.
Väčšnou tu nikto nečíta profil, tomu komu píše a naopak. A početnú skupinu osadenstva tvoria muži schovavajuci sa za ženské a párové nicky, ktorí preživajú svoje uspokojenie pri nekonecnej fantazii za pomoci pisania správ. Voči tomu sa budeš tažko brániť ze ti budú vypisovať nezmyselnosti. Treba sa hrať na farboslepèho a neriesit farbu nicku co ti pise na inzerat, lebo na 99% je to itak muz.
Roman1221
Roman1221 Inactivo hace 3 año
A bohužiaľ aj ten ktorý to prečíta, a ešte aj požiadavky splňa, tak nemajú oňho záujem
No keby tu poniektorí nemali milión kadejakých požiadaviek a ozaj reálne hladali tak nájdu.
presna kazdy sa len schovava za pismena
Tak to áno,keďže vacsina tu ani reálne nehladá,další sa tu len zabávajú a zabíjajú nudu.