Vysírkové

Pro ty co se neumí bavit

Je tady spousta lidí, kteří si libují v tom, že na vše musí mít opačný názor, tak mě napadlo založit tohle téma, aby sme je měli pěkně pohromadě.
Přidávejte sem jejich nicky a uvidíme, kteří se budou nejvíce opakovat.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
To je banda...
Tak a teď mě zkuste někdo vysvětlit co vás přivádí na amatéry, sex to rozhodně není.
co asi? dá se tu dobře prudit a nikdo ti za to nepoloží pěst na oko *1*
My nikoho neprudíme, ale mnozí se cítí být pruzeni. Ale to je jejich problém.
Psycho
Ty jsi také daswe, protože tenhle profil tady existoval už před deseti lety.
Docela se to tu začíná vysvětlovat, nebo vysírat. (editado)
Noacojako - ve vlákně od nového zmateného uživatele ho rovnou nazývá lhářem. Ve zmíněném vlákně, které bylo nápomocné a věcné rozpoutala naprosto zbytečně flame. Mám důvodné podezření domnívat se, že je to troll a *473*, potažmo *71* ...
Já se mu ale dávno omluvila, ještě před tím než jsi sem napsal ty bludy a jaké mám důvodné podezření a co se domnívám o tobě, radějí nechám být, nejsem troll a nemá to žádnou souvislost s tématem, navíc je to v jiném vlákně.
Chápeš text ?
🤣🤣🤣 vidíš, už zase...
Ty jsi sem jen tupě napsala pmk... Já třeba zdůvodnil proč.
To, že ses omluvila nic nemění na tom, že ty jsi evidentně psaný text nepochopila, týpka jsi bez zjišťování okolností osočila že je lhář a založila flame ve vláknu, který bylo do tvýho příchodu věcný. HOWGH
JTCB 85
Je podle mne klasický troll.
Nechápe téma ve vlákně a vyžaduje zdůvodňovat můj názor.
Uráží ikonami vagíny a stříkajícího penisu.
Zavádí do vláken téma z jiných vláken.
Nechápe psaný text a nerozumí, jaký je rozdíl v textu " nedělej ze sebe veřejně lháře " vs "jsi lhář".
Jako učitelka bych mu nedoporučila postup do dalšího ročníku a jako dopravní policistka, bych mu nedoporučila pokračovat v jízdě.
A já bych Ti jako nikdo doporučil psát to do hlavního a vlákna a ne až do 4. úrovně. Pokud to tedy myslíš vážně a zase netrollíš.....

Píšeš, že nechápu nějaký rozdíl, ale sama jsi nepochopila úplně ten samý rozdíl.Buď je to náhoda a nebo ti to došlo. Je jedno, co jsi mu napsala, protože buď to bylo napadení jeho osoby tou tvou, a nebo nebylo. Pak ale nemůžeš ani psát, že tě nějak urážím... (editado)
Na opačném názoru není nic špatného, ale jsou tady tací co mají vždy opačný názor. voda je suchá, sůl je sladká, tma je bílá....
Příklad: kdysi jsem založil fórum ,,sex v přírodě " a musel jsem tam s dotyčnými řešit mravní výchovu mládeže, doživotní trauma a pod... Chápete to??? Je tady hromada onanistů na veřejnosti, doslova tady popisují jak onanují u nákupního centra a to je v pořádku, ale já jsem byl obviňován z mravní výchovy mládeže, obnažování se na veřejnosti atd... protože si chci s přítelkyní užít sex někde v přírodě.
Je rozdíl mít opačný názor, nebo si libovat v tom že se do někoho schválně navážím a tím v podstatě zničím jeho fórum, protože se tak vychýlí od tématu, že už nemá smysl dál pokračovat.
Jasny, takhle mimo tema muzes otacet kde co, pak se ale docela snizujes, kdyz je doslova jasny, co tim autor rika. Netvrdim, ze autora tematu podporuju, ono to tema samo o sobe je vlastne vysiraci, ale snazit se nekoho kdyztak chytat za slovo, slovickarit, chytracit nebo vytrhavat veci z kontextu je mi vzdy proti chuti a to nezavisle na cloveku. Toho clovek dost vidi v kazde politicke debate. Tady je to usmevne. Kazdy rozumny clovek pozna, ze ses celkem chytry clovek, asi i schopny, ale proc mas obcas tendence delat presne tohle fakt nechapu.
Jestli jsem se chytl, no tak ok, to mi nijak nevadi

To chytani za slovicka atd... bych jako ukazku bral, ale ty tohle praktikujes v ruznych formach pomerne casto.

Kazdopadne nejsi jediny a jak rikam, rozhodne je fajn, ze mas nejaky nazor a umis ho vyjadrit. Sice ses za me casto takovy ten brouk pytlik, ale kazdej je nejakej
S politickou nekorektnosti, jinou volbou slov, ktera nejsou lidem pri chuti atd... S tim problem nemam.

No uz asi nic k tomuto komentu nemam
V podstatě jsem založil tohle fórum přesně kvůli takovým jako jsi ty, můžu se tady s tebou dohadovat o tom jestli tma bílá nebo černá a sůl sladká, nebo rozebírat její chemický vzorec a pak se tak vzdálím od tématu, že už nemá cenu v něm pokračovat.
Popravdě jsem přesně tohle čekal, že se tady ti vysírkove nahromadí a budou se mě snažit vysvětlit že je vlastně chyba ve mě, protože neumím komunikovat.

nazval bych to spíš Trollové :-) nějaké vylepšení, které by mělo takové uživatele odhalovat a upozorňovat na ně plánujeme. Snad brzy *404**467*

jinak....

čerpáno z WIKI :-) .... Troll (či trol) je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který začíná hádky, provokuje čtenáře na internetu a rozsévá neshody tím, že zveřejňuje záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům. Jeho cílem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi a odklonit se od tématu debaty. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním.
Dobrý večer,
jen bych se chtěla zeptat, zda se podařillo slíbené "...nějaké vylepšení, které by mělo takové uživatele odhalovat a upozorňovat na ně plánujeme..."

Taky se (bohužel) občas nechám trollem vyprovokovat, mea culpa...
Co tak třeba omezit počet nově založených vláken za týden? Trolla to aspoň trošku omezí v nových aktivitách, a normální uživatel většinou nemívá potřebu zakládat nové diskuze každý den, tak snad takové opatření ani nepocítí.
Pavle,Ty bys nepoznal trolla ikdyby stal pred tebou 🤣 (editado)
To bude bezva, doporučuji též nějaké skóre. Čas od času se tu objeví jedinec, který napíše scestné výkřiky jako "já ne" do fóra starého třeba rok i víc. Popřípadě založí vlákno s nějakým štěkem a když se nezájmem propadne mimo hlavní screen, přidá si smajlíka, nebo 3 tečky. A adminům/moderátorům je to fuk.
Jenže tady se žádná diskuse nekoná, proto jsou trollové nutností. Vypisují se pouze názvy měst a letních destinací či pouhá hledací hesla stále se opakující dokola! To, že se většina zdejších úchyláků neumí zapojit do diskuse je problém. Stále chat nahrazuje inzerci. Tam se hledá, na chatu se má komunikovat!
Áááá… Raddoni má něco proti Berušce. Asi chtěl *362* a ona mu nedala *1*
Nevím co je tenhle clovek zač (ikdyz tuším) tam pujde spis o zavist nez cokoli jineho *3*
*3* třeba ty , jinak kdy naposled tu byl ,,N3PI ,, že ho dáváš do placu,možná špatně sleduji zdejší fórum ale nějak se nemohu rozpomenout kdy jsem ho zde vyděl *19*
Tak zrovna Sojkatu bych neřadila mezi vysírky. Ma zvláštní chovani nekdy ale ze by tu vysíral,to fakt ne. Na tohle je tu ten tvuj zmíněný kámoš. A ten tu chodí,to jen ty neumis rozeznat ze tu chodi pod jinym nickem 🤣

Ale to tvé vyděl to je masakr 🙈 (editado)
No narozdíl od tebe se během komunikace jako ty nezablokuje když ví že má popel na hlavě, to ty radši toho dotyčného zablokuješ což tady o tobě ví všichni kterým jsi psala své moudra v soukromé zprávě.
Jinak když už tady někdo někoho zmiňuje bylo by dobré aby ho tady zmínil se stávajícím a aktivním Nickem co tu má ......
Jo a ještě b. Když tvá moudrost je tak za hranicí lidského chápání, můžeš mi prozradit kdes opět vyčetla že M. Je můj kámoš ? Poděl se prosím o svou moudrost,, prosím, prosím,,
*3**3* ty fakt umíš pobavit... prakticky je mi u zádele co si o mě ty nebo ostatní tady myslí.ale zkusím ti to vysvětlit
to že jsem tě zablokovala bylo z toho důvodu že jsi (tradičně) nechápal můj text.a pořád dokola opakoval nesmysly
víš,ono bavit se s někým kdo pořád dokola mele svou,lže a vymýšlí si a není schopen připustit jiný úhel pohledu je těžká a vyčerpávající věc.víš jak,když se hádáš s debilem,klesneš na jeho úroveň.a hádají se debilové dva.to já opravdu nepotřebuju *3*
ráda si podiskutuju s někým kdo má logické a konstruktivní myšlení a komunikace má spád.klidně přijmu odlišný názor,pokud je vysvětlen rozumně.což u tebe neplatí.
jinak nemám potřebu někoho blokovat,když pominu otravné úchyly a nadržené sprosté individua.takže ty tvoje výmysly o blokování všech v sz si nech pro kámoše.jsi opravdu velmi natvrdlý a nechápavý,což tu denně dokazuješ.proto jsem tě žádala abys už na mě nereagoval.takže to prosím respektuj.taky si tě nebudu všímat ju? přeji krááásný den *2*

(editado)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Díky uz je mi vse jasne 👍👍
Tady je to jak v blázinci koukám *3*
Dostali jsme vycházky a venku je moc parno, tak co už 🤷🏼‍♂️🙃🤪 (editado)
To trochu nesedí, ty odpovídáš jako daswe, ale úplně z jiného profilu, navíc z profilu mojí kamarádky.
No, s Tricho jsem si tak trochu psával a tenhle profil tu byl zaregistrovaný krátce po jejím odchodu. Jeden člověk tu na ní měl pifku, což by sedělo i na ten popisek v profilu...
Noacojako-ty tomu jeste nerozumis? 🤣🤣🤣
Rozumím, daswe si založil profil Tricho, protože měl na ní pifku.
Ne, daswe v tom je s největší pravděpodobností nevině.
*3** a jak to víš ? *3*
Ty jsi také daswe ? *3*
Tak prosím vás, všichni deswe, jděte laskavě do hajzlu !
Pokud k tomu přistupuješ takhle...

Podle jednoho místního génia jsem i N3PI
Nick sa da zmenit, je to zbytocne.
To je paráda, už se nám to tady začíná pomalu hromadit.
Mít opačný názor znamená vysírání? Aháá
Dobře ti šibe,jen co je pravda
Beruška 69 V jednom fóru ses hádala, že člověk co váží 150Kg ještě nemusí být obézní. Ano je to tvůj názor, ale je to stejně stupidní jako kdybych tvrdil, že člověk co měří 2m není vysoký . Chápu že při tvé váze 250Kg co máš napsané v profilu ti 150Kg připadá v pořádku, ale pro 99,9999%populace je 150Kg těžká obezita.
🤣🤣 další co nečte .tak jeste jedou a čti. po..ma…lu.
Nikde jsem nepsala ze 150kg neni obezita.
Naopak jsem psala ze je to hodne

Jen jsem napsala ze morbidní obezitu si představuju jinak. Např.200-300kg

Stejne tak jsem psala ze na kazdem cloveku bude vypadat jinak

A vubec,co ma tenhle tvuj výblitek spolecneho s timhle vláknem ? Že by jen potreba vysírat?

Za nepochopení psaného textu nenesu zadnou odpovědnost.

Nemáš zač
Nazdar
(editado)
Beruška nic takoveho nerekla. Boze ona na tebe reaguje a necte poradne tve vyroky a ty na ni reagujes a nectes, co pise uplne stejne. Tvrdila, ze se nejedna o morbidni obezitu. Coz v cca 99,9999% se jednat bude. Pak to zkousela tak nejak zlehcit blaboly atd... Kazdopadne nikdy netvrdila, ze clovek se 150kg neni obezni. Kdyz chces na nekogo upozornovat a peskovat ho ci znemoznovat, tak musis pouzit jeho skutecne vyroky a nikoli domnele nebo vytrhavat z kontextu ci vynechavat slova.
Ano uznávám, vynechal jsem slovo morbidní obezita. Už je to pár dní co jsem si to četl. S tématem to podle mě souvisí.
Prostě jsou nějaké všeobecné standardy dle kterých se řídíme a pak jsou výjimky a extrémy, ale pokud se chceme držet tématu, tak se držíme těch standardů.
V jednom fóru,,sex v přírodě " jsem byl pořád dokola obviňován z mravní výchovy mládeže a doživotního trauma někoho kdo by mě mohl vidět, což mě připadá jako totální úlet vzhledem k tomu, že se tady běžné píše o onanii na veřejnosti, dokonce i na parkovišti před obchodním centrem a takových příkladů bych mohl uvést spoustu.
Nepopírám jistou inteligenci zdejších vysíračů, pokud vás má člověk opravdu nasrat, tak to musí mít hlavu a patu, ale všeho moc škodí.
Sice si nemyslim, ze by Beruska byla vysirac, ale reagujes na neco, co autor prece netvrdi.
Prosim Tě,neraguj na me jo? Dík (editado)
Ja se te zastanu vuci, dle meho nazoru, nespravneho obvinění a pouze te upozornim, ze reagujes na neco, co autor nerekl a zase spatne.
protože jsi opět nepochopil psaný text.
za zastání samozřejmě děkuju
To si spis ty nepochopila psany text, kdyz vynechas v reakci na autora to slo Vše. Je rozdil mit jiny nazor a na vse jiny nazor. Kdyz ma nekdo na vse jiny nazor, tak to je vysirani i dle me