Pojeďte do Braňan tam je to dobré 👍 klidně pisnite do vzkazů
Na pískovně začali celkem masivně kácet stromy. Uměl by někdo říct z jakého důvodu?
(editado)
(editado)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
To by mě také zajímalo kdo to uklidí. Všude bláto atd. ale za celou dobu tam byly 2 páry jedni na motorce a druzí v Octavii stříbrné a super páry jen škoda, že ne více seznámení .. Myslím, že určitě jste tu jelikož když jsem se zeptal na Amiky tak žena se smála na svého muže,ale neodpověděli.🙋♂️❤️
Na černe motorce jsem tam byl já a moje kámoška kouřila mě tam a někdo nás pozoroval a honil 😁😉👍
Ahoj také tam jezdím na motorce koupat
To nikdo neví a hlavně to minule pokácel na cestu takže se nedalo nikam jít
Čauky bando nebyl tam náhodou včera někdo kolem 1 zajímalo by mne jak dopadl ten pár u stříbrného auta. Byl příjemný pohled na ně
Zítra se chystám kam zajet nejlépe??] Poradíš
Mám dotaz. Lze na nudi pláž nebo poblíž vjet s motorkou a přespat v malém stanu? Nebo to nebývá zvykem a byl bych za úplnou lamu ? :-))
(editado)
Urcite jde pokud mas enduro a znalosti v terenu
Divné-sobota odpoldne, teplo, slunce a tady na pískovně ani noha. Ale vůbec nikdo…
(editado)
Sobota dopoledne, byl jsem tam a opravdu ani jeden naháč, všude prázdno, tak jsem to obešel, na chvilku zastavil na molu a pak spokojený odešel.
V pátek jsem tam byl s o hodně mladší kamarádkou :-P
Ja včera na opalovačku a také vše v pohodě... 😃
I s klíckou jsi byl?:-) To muselo být zajímavé
Jasný nemám nárok ji sundat.. :-)
My byli u prvního rybníka. Ale u vody, ne u auta. Bylo krásně.
Škoda noo dnes tam byl zase pár na skútru ale styděl se protože občas se najde nějaký blbce co musí jít úplně blízko místo aby stal někde dal a koukal.
Každý pár to má jinak no.. Na nás nikdo nekoukal, viděl naháče a šli pryč. A to jsme tam byli relativně dlouho.
Škoda, já bych se i podíval:-) Třeba se zadaří, chodím tam na koupačku celkem často .-P
My viděli někoho nahého na tom molu nebo co to tam je.. jak kdyby nejblíže k silnici. Známe místo zřejmě.
Molo je fajn, také tam chodím, jak je ostatně vidět v galeriích...Ale je tam celkem brzy odpoledne stín. I když v těch vedrech teď to zase tolik nevadí :-P
Já tam byl až okolo 17. Myslel jsem, že by mě někdo mohl vykouřit, ale bohužel…
A koho by sis představoval?'Ženu? Muže? Je to jedno? Záleží na okolnostech?
Tak žen tam opravdu mnoho nechodí…:-)
Takže konkrétně, když tam nechodí mnoho žen, už tě tam někdy nějaký muž vykouřil?
Já tam už jednou cucal
Chceš být snad další v pořadí?:))
Zrovna dnes jsme tam byli. Vedle nás další pár. Zalezli jsme za křoví a po chvilce jsme si začli užívat. Pár se slunil kousek od nás . Taky naháči.
Včera večer jsme na chvíli také byli
Mohl by někdo dát souřadnice? Příští týden budeme v okolí na dovolené a rádi bychom někde nahotili a .....
50.5359911N, 13.6857589E
Jak ten par vypadal a kde jste lezeli?
Škoda, byl jsem tam dopoledne. A zítra také zajdu :-)
My byli vcera na tom druhem rybniku a smiroval nas typek co tam prijel modrou octavkou
My jsme také někoho slyšeli v křoví. Jen se nukázal, ale kraválu nadělal dost. Byli jste přímo u mola?
(editado)
Včera pár v autě u rybníka ona pěkně stříkala metr daleko ječela na celý rybník a když přijdeš blíž tak týpek nadává tak proč tam jezdíte teda se ukazovat.
My se chystáme s partnerkou tuto neděli. Nějaký opalování a sex u vody, tak snad se zadaří.
Druhé kolo bude snad ve středu. Nějaký tip kde přesně se rozvalit ?
Také tam jezdím do Braňan k vodě 😉
Taky by mě zajímalo kam se tam chodí nahotit. Párkrát, když jsem jel kolem , jsem se tam byl podívat a nikde žádný naháč. Můžete dát souřadnice konkrétního místa pro naháče ? Díky
Já tam byl dnes poprvé, teplá a čistá voda, lidí tak akorát, akorát pár textiláků
Jo chodíme ale otravuje tu jeden žalud má na sobě jakože tanga a dlouhé vlasy zezadu to vypadá jako ženská ale je to chlap a rád ruší páry při hrátkách.
Pár co tam byl dnes ve 12 tu je?? děkuju
Ahoj odkud je tam nejlepsi pristup
S tím tam musíš počítat že se tam stahují různí individua
Chodí někdo z diskutujících na pískovnu pravidelně?
Já, mam to za barákem, zrovna jsem přišel. Akorát chodim na tu normální pláž, né na nuda.
Nepotřebuju, aby na mě někdo čuměl ze křoví
Ti čumilové už nejsou to, co bejvali.
Nepotřebuju, aby na mě někdo čuměl ze křoví
Tak to nemá chybu naturální medvěd. Medvede máš mozek? Proč svůj příspěvek nedáš na konec aby se nemusel hledat?
Obdivuji jedince, kteří mají potřebu ostatní za něco kárat a peskovat. K tématu jsi nenapsal nic, reagoval jsi na příspěvek, který s tvým vyjádřením nemá nic společného. Pokud bych to udělal já, jen proto, aby byl příspěvek na konci, mohl by se ozvat kdosi (třeba i ty sám), že reaguji na nesouvisející příspěvek. Nebylo by rozumnější se navážet třeba do administrátorů, že by členění a přispívání do jednotlivých témat mohlo fungovat jinak? 🤔
Jak to vidíte letos? Počasí zatím nic moc....
Párkrát už jsem letos byl. Ale pravda - teď počasí nic moc
Kdyz je hezke pocasi tak je tam fajn
A nějaké zážitky? Třicet znaků.......
-123466151361- Prosím nelekej se. Tato reakce nemíří přímo na tebe. Jen je obtížné zvolit, kam příspěvek napsat, aby to někomu nevadilo... Jde dnes někdo na pískovnu?
Já byl, ale jen chvíli. Byla tam nějaká omladina, tak jsem nechtěl zaclánět :))
Tak snad už bude teplo a bude na co koukat.
-123466151361- Prosím nelekej se. Tato reakce nemíří přímo na tebe. Jen je obtížné zvolit, kam příspěvek napsat, aby to někomu nevadilo...
Už někdo byl u vody v Braňanech?
Už někdo byl u vody v Braňanech?
Jistě, několikrát. Třicet znaků
Jak se Ti líbí na pískovně? Třicet znaků....
Líbí, proč by nelíbilo :-) Debilních třicet znaků
Tak to je fajn... 🤗😊😊😉 Třicet znaků
Hele medvede mrkni jak jsou příspěvky seřazeny podle toho kdy je tam člověk přidal. Tak mrkni jak je složité najít příspěvek uprostřed třeba 150 příspěvků. Asi nic moc. A opravdu reagovat na něco třeba rok starého.
Může mi někdo poradit kudy na tu pískovnu? Chtěl bych se tam podívat.
Z Mostu směr Braňany, za letištěm cca po 300m vpravo, je tam zakaz vjezdu. Projdeš lesikem vlevo a jsi tam.
ahoj , se zeptám také , jezdím na kole k Mosteckému kostelu , pak cyklo stezkou na 3113 , koukala jsem i na mapu a nenašla jsem ?? jezdím nad jezerem , jezero mám po levé straně pak je tam ta odbočka na Braňany projedu lesík a dál nevím ??
Od kostela po cyklo 3113, vyjedeš na kopec na konec té cyklostezky k silnici. Odbočíš doprava a na hlavní zase doprava. Po 200m odbočka vlevo a jsi na cestě mezi těmi dvěma pískovnami
. Tam se rozhlížej a až uvidíš nahé
jsi na místě
(editado)
ahoj četl si , také mi psal jeden , že by mě to ukázal kudy , tak uvidím podle počasí ...
Rád. Tě. Tam někdy. Vězňů. Projížďkou na. Kole nebo na Barboru. Chtěla by jsi
Kdy pojedete pojedu s vámi také
Teď......,................
.
.
.
.
Teď? A co teď? Teď jsi měl zážitek? Nebo teď tam jsi???
Jedu se podívat na Braňany nebude tam někdo mám plné koule teď hned
Chodí někdo ještě? Asi dnes zajedu na kukačku.
Mrtvo včera jsme měli možnost přijet kouknout kolem oběda a nikdo nikde
Byl jsem v pondělí, včera ne :-) Jinak tam chodívám i celkem často...
Už se někdo byl slunit na pískovně? 😉
Tak od zítra se prý ochladí... Máte za poslední pěkné dny nějaký zajímavý zážitek z Braňan?
Tak jaké to bylo. Zdařilo se něco napíšeš do vzkazu.??
Dnes dopoledne budu v Braňanech nahotit honit a odjíždět mé hračky. Rád se potkám s klukem a můžeme vzájemně pohonit pokourit a třeba zamrdat
Dneska krásný pár na motorce hezký něžný sex dalo se krásně koukat
Vypadá to, že už snad bude hezky....
Tak je hezky nebude někdo nahotit??
Už se opaluje i bez plavek...
Ahoj jak vypadal ten pár a jakou měli motorku??? :)
Ano voda dobrá, je tam klid, dá se tam dobře zaplavat. I nahý :-)
Ahoj. Jak už napsal někdo přede mnou. Nečekej tady orgie. Když si najdeš šikovné místo a budeš tam ve správný čas a mít sebou partnerku můžete mít příjemný zážitek. Já osobně preferuji ten zarostlý rybník dál od silnice. To se tam dalo ještě zajet autem. Tento rok nevím. Zažil jsem tam příjemné sexování. Jednou nás tam načapali mladší parta kluku a červenali se víc než my.
Lidé se tu scházejí opravdu různí... A někdy je dost těžké odhadnout, kdo má jaké úmysly... Málokdo se vyjádří narovinu...
Asi je někdy lepší nic neplánovat... a zadaří se, i když počasí není úplně 100%
Ahoj, a máte rádi k sobě i diváka? :-) Přeji pěkný den.
Kdo ještě odtud má zážitek? Jaká místa preferujete?
Tak dnes jsem zajel do Braňan, podívat se jak to tam vypadá. Tak opravdu se musí auto nechat na začátku jelikož cestu nějaký dement zasipal. Lidí tam bylo dost málo a všichni v plavkách. Viděl jsem jak si to dva kluci dávali ale o mou přítomnost nestáli. Když už sem chtěl jet domů natrefil sem na páreček. Manik lízal té svojí buchtu a ta úplně šílela. Když mě vydela řekla to tomu svému a vypadalo to že budu fasovat. Nic méně sem se vrátil a ta krásná kočka mi zapozovala.krasne sem se vystříkal. Děkuji jste super. Rád se případně zase někdy podívám.
1) Proč ten, co zasypal cestu je dement? Co když si chce majitel jen chránit své? To co tam někteří po sobě nechávají fakt není pěkně....
2)Jak jsi poznal, že dva kluci o přítomnost nestáli?
3)Pokud Té kočka viděla a zapózovala, proč jsi nedal řeč?🤔
2)Jak jsi poznal, že dva kluci o přítomnost nestáli?
3)Pokud Té kočka viděla a zapózovala, proč jsi nedal řeč?🤔
Tak myslím že bordel tam bude stále možná o malinko menší. Ale dříve si někteří bordel odvezli autem teď se na to vykaslou rovnou. Kluci neměli zájem protože sem se jisch ptal. A samozřejmě jsem se s tou holkou bavil.
Díky za vysvětlení. On ten původní příspěvek vyzněl tak, jak to většinou probíhá... Pozorování z povzdálí a pak jen domněnky... Tak je fajn, že jste si to na místě vyjasnili.
Jinak k těm odpadkům.. Nevím, proč by tam měl někdo něco nechávat.. Zvládnou to donést tam, zvládnou to snad prázdné odnést domů. Není to žádné oficiální koupaliště, tak kdo by to tam měl asi uklízet?!?
Jinak k těm odpadkům.. Nevím, proč by tam měl někdo něco nechávat.. Zvládnou to donést tam, zvládnou to snad prázdné odnést domů. Není to žádné oficiální koupaliště, tak kdo by to tam měl asi uklízet?!?
Nevíte jak to vypadá na nudi na Kamenčáku?
Netuším. Ale určitě se to tady dá zjistit.
Na Kamenčàku to vypadá pořád stejně. Jen teď začali dopouštět vodu.
Bez plavek bývají naturisté výjimečně i u zadního "rybníka"... Ale tam spíše bývají auta a rodiny se stany... Takže pokud je tam volno... Spíše lze na naturisty narazit u předního "rybnika". Společnost různorodá...
Spíš bych měl prosbu pro všechny návštěvníky. Pokud je zatím možné využívat tuto lokalitu, bylo by možné si odpadky odvážet? Zvládnete to přivézt, jistě to zvládnete i odvézt. Pokud to zvládnou cyklisté, zvládnou to i uživatelé motorových vozidel. Zajímalo by mě, co si myslí Ti, kteří tam neváhají nechat plechovky, PETKy apod. Kdo si myslí, že to po nich bude uklízet? Že by z erotického omámení zapomněli? 🤔
Spíš bych měl prosbu pro všechny návštěvníky. Pokud je zatím možné využívat tuto lokalitu, bylo by možné si odpadky odvážet? Zvládnete to přivézt, jistě to zvládnete i odvézt. Pokud to zvládnou cyklisté, zvládnou to i uživatelé motorových vozidel. Zajímalo by mě, co si myslí Ti, kteří tam neváhají nechat plechovky, PETKy apod. Kdo si myslí, že to po nich bude uklízet? Že by z erotického omámení zapomněli? 🤔
Letos počasí zatím opalování moc nepřeje, ale kolem cesty od Braňan (kde stávají auta) se začínají hromadit odpadky (opravdu hromady odpadků, matrace apod.). Zajímalo by mě, co lidi vede k tomu, aby do volné přírody vyhodili odpadky. To tam fakt chcete? Proč kazit takové fajn místo?
Protože je jednodušší to vyhodit někde v lese, než to řešit jinou cestou..
Takhle dojebali i vedle panelky nejznámější mrd místo.. teď jsou tam fotopasti.
Omezenost nezná hranic.
Takhle dojebali i vedle panelky nejznámější mrd místo.. teď jsou tam fotopasti.
Omezenost nezná hranic.
Fotopasti jsou z druhé strany pískovny (od letiště)?
Nevim kde přesně jsou, četl jsem o tom někde článek.
Tak škoda, že jsme se nic bližšího nedozvěděli. Ani vyhledávač nic nenajde.
Ahoj. Přidávám se k tvé prosbě, co se zanechaného bordelu kolem vody, v houští, lesíku týče. Nejde mi na rozum lenost a absolutní neúcta ke všem a všemu prasat, která nejsou schopna posbírat po sobě odpadky, naložit je a vyhodit ve městě do popelnice. Bohužel se tu ale naše prosby s velkou odezvou nejspíš nesetkají, jelikož mám dojem, že ten největší bordel tam nechávají ,,Homolkovic" rodinky, co Braňany pojímají jako místo levné dovolené a kempují tam. Zrovna včera tam podobně hlučná tlupa najela. Zaparkovala přímo u vody (Předpokládám, že zasypanou cestu objeli lesíkem.), rozbalili stan, židličky, nafoukli člun, nahodili pruty, rozdělali ohniště a pustili se do likvidace rákosí okolo vody, mlácení do okolních stromů pro dřevo na ohniště a veškerý klid byl pryč....:(.
Já se tam byl jen párkrát podívat. Jednou, když bylo horko a slunečno jako dneska, jsem tam viděl samotnýho opalujícího se nahýho chlapa ležícího na zádech se stojícím pérem, pak o kus dál taky samotnýho nahýho chlapa jak si nenápadně na břehu honí, občas nějaký běžný nudista. A tady na Amatérech byly několikrát fotky menšího gang bangu nafoceného zde. Ale není to jako vyloženě nudistická lokalita. Jsou tam hodně rybáři, lidi v plavkách, apod. Co se týče přístupu autem, je to horší. Spodní cesta od Braňan od severu je zasypaná fůrou hlíny. Auto tedy asi nechat nahoře u jižního cípu a pak seběhnout pěšky kopec. No na jednu stranu je to blbý mít daleko auto, na druhou stranu horší přístupnost může odradit běžné obyčejné návštěvníky a naopak přilákat různé nudisty, exhibicionisty, voyeuristy, šukající páry, honiče, apod.
to je teda profilovka....humus

Braňany pískovna u Mostu
Nuda