Co si myslíte o mučení varlat?

Vlastní úvaha o závislosti na ballbustingu

Nejsem submisivní ani masochista ale vždycky jednou za čas, obvykle tak 3-6x ročně mám chuť, náladu nebo mě prostě z nějakého důvodu láká prožít sexuální zážitek s mučením varlat. Jedná se o podvázání, fackování při honění, pěsti, tahání nebo i bití nástroji. Do trvalého vztahu se to asi moc nehodí. Praktikuji to s jednou dominou, se kterou máme kamarádský vztah. Na symbolu nadřazenosti mi nezáleží a zcela se již po letech vytratil což mi ale nevadí. Nevím jestli bych se dokázal této "závislosti" vzdát v případě vážného vztahu. Nebo to prozradit přítelkyni a doufat že to pochopí. Jaký na to máte názor, líbí, nelíbí, je to podle vás akceptovatelné ve vztahu?
Ano, proč né? je to pěkná věc a příjemná. Rovněž mít na sobě nejraději trvale pás cudnosti.
Mě by se taky líbilo, kdyby mi někdo pomučil kulky a vůbec mě ubližoval. Láká mě to, ale odvaha schází...
Je to hlavně o komunikaci. Myslím, že s rozumnými limity se není čeho bát. Může být jen problematické nalezení stejně nastavené partnerky ale rozhodně to není nemožné.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Rozumím, je to pro tebe neakceptovatelné a opovrhuješ tím, komu se to líbí. Respektuji tento názor.
Sice je to mimo téma ale moc nechápu co máš proti obrácenému misionáři? Ani se jako chlap u toho nenadřeš
To je jenom sojkata. On už jiný nebude *19* (editado)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Však v pohodě 👍 nechci měnit tvůj názor a jsem rád že jsi napsal jak to cítíš. To na co se ptám je úchylka tak musím počítat s takovými ohlasy.