Ahoj nebude nejaky par dnes u rybnika bucek?ja 30 let rad koukam
Ahoj ja 30 let moc rad bych smiroval nejaky par,pokud byste meli zajem,napiste do zpravy,ja normal kluk
Hotttttt-Hele a co si zkusit najít svojí ženskou než imrvere ve všech možných tématech tady na Amaterech, křížem krážem po republice shánět páry a chlapi????že by nějaká nemoc?
Ahoj mam v planu jit ponahotit na Bucek, prida se nekdo koho bych mohl okukovat? Ja 30 let
Tak kam se jeste v roce 2025 chodi? Tedy jestli vubec
Ahoj ja 30 let , dnes pujdu honit na Bucek, pokud chces koukat napis
Ahoj ja 30 let nebude nejaky par dnes na Bucku? Rybnik Bucek
Chodí tu ještě někdo mrskat do přírody a měl by zájem o načapání od páru M(36)+Ž(27)? Kdyžtak DM pro domluvu
Ahoj ja 30 let mel bych zakem o nacapani
Ahoj moc rad bych byl pristizen ja 30
Kam mam poslat chlapa, aby se potkal s jinym chlapem / chlapama? Kdy a kde se tak mistni bi nebo gay chlapi potkavaji?
Pošli ho za chlapama a já přijdu za tebou.
Rakovnik a okoli něco reálné ?
Ahoj ja 30 let, dnes pojedu nahotit na bucek,najdu par nebo nekoho,kdo by se take ukazal nahaty?
Řekni mu ať napíše rovnou, někdo se ho ujme ..
Čau hodně pěkných fleků je směr jih u slabec. Tam moc nikdo nechodí. V Rakovníku maximálně na Špičák nebo letiště
Dneska okolo 18h bych někde pohonil okolo Rakovníka poradí někdo kde?
Pár pěkných fleků jsou když se jede že Všetat na Bukovou v tom lese, pak třeba hůrka nad Panoším újezdem tam je to i s vyhlídkou a může se tam i autem 😀
Chodí se na ten Bucek často jezdím okolo
Ahoj, dnes pojedu na Bucek, najdu tam nejaky par? Ja 30 rad koukam
Ahojky jsem že mšece.. měl bych zajem
Ahoj ja 30 let obcas jezdim nahotit k Cervenemu rybniku ze strany od chatek
Někdo něco podniknout v Rakovníku? Dogging? Šmirovačka? Honka ? Smirovani při honeni ??
Rád bych něco kolem Rakovníka a Berouna něco podnikl
Dnes jsme byli na třech stolech.
Ahoj ja 30 najdu nekoho kdo by sel ponahotit na Bucek?
A já tam honim sám. Chci tam potkat někoho ale...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Jestli je to ten přístřešek u Nového Domu jak myslíme, tak tam je to fajn. Byli jsme tam taky párkrát, ale ve většině případů je tam celkem dost aut a i rodiny s dětma , co jdou následně na prochajdu do lesa, takže moc klidu tam není.
Co jsou tři stoly. Nemám...............,................
Často se chodí sexovat na rybník Bucek u Řevničova,za hrází doleva
Ahoj rad bych nachytal par na Bucku nebo kdekoliv v okoli slany kladno, ja 30 najdu?
Ahoj rad bych se dnes potkal na bucku s parem,na ktery bych rad koukal,ja 30 let najdu?
Jo ale z jakého směru. Jako směrem k malému bucku?
ano,když jedeš od dálnice,přejedeš hráz a hned za ní doleva podel rybniku,po asi 200m je vlevo nějaká oplocená zahrada a hned za ní jsme už často vídali sexujicí pár.
Dobrá s jezdíte tam přes den nebo večer?
Kdyz tam nahodou jedeme tak pres den
Je tam klid, nebo je to frekventované, pejskaři atd? Koukali jsme do map a kousek jsou obytné domy.
Celkem klidek.uz je po sezone.........
To by mě zajímalo který chudák se tu baví palcema dolu. Ještě včera tu nebyl ani jeden , proč taky, je to jen normální debata. Dneska u každého komentáře jeden palčák. To musí být asi hodně smutný člověk.😊
Ahoj. Pokud by vám nevadilo tak bych vás pozoroval při sexu.
Bydlím ve Slaném.
Bydlím ve Slaném.
Zdravím. Občas si tam zajedu udělat fajn. Nikdy jsem tam na honiče, nebo pár nenarazil.
A vam by vadilo keby k vam prisiel chalan sadol si a zacal honit?
Mě by se to líbilo. Pomohl bych mu k výstřiku
Upřímně, v našem věku nestojíme o diváka ve věkové kategorii našich dětí. Není to nijak osobní, protože se hlavně ani neznáme, jen se nechceme předvádět před někým o polovinu mladším, než jsme sami. Takhle to prostě máme.

Rakovník public
Ahoj,kam se chodí honit a sexovat v Rakovníku