Dotaz ohledně swingers clubu

Praha

Ahoj všichni chceme s manželkou v pátek někde v Praze zajid do clubu pořadí někdo jaký přemýšlím o bunkru
Ahoj, my chceme v sobotu s přítelem vyrazit poprvé a koukáme na Desire :)
Ahoj Náš názor na SW kluby v Praze. Paradiso - dobre parkování , věkový prumer 40 + , mohou jen pary a ženy ,není tam sauna ,středa.denni party je top, majitele v pohodě Fantasy - horší parkování kdyz prijedete později ,věkový prumer cca 30 let Hezké prostředí , sauna neni , občasné akce i pro muže , Většinou pomalejší rozjezd Desire Dobre parkování Věk mix úplně všech věkových kategorii , otviracka i zaviracka o něco dříve než jinde ,super wellness zóna Bohuze ve většině dnů muži navíc což my nejvyhledavame a ten silnější barman hodně připisuje na uctenky /pokaždé jsem ho musel umravnit/ vstup za hubičku Bunkr- parkování v pohodě prostředí také wellness fakt super Bohuzel strašně mužů navíc už to neni SW ale GB Chapeme ze to musi nekdo zaplatit Pokud přijde nějaký hezky par tak se zavře vBDSM místnosti . Hodně cizinců Jinak přejeme hodně fajn zážitku !!!!
S hodnocením celkem souhlas.Co se týká účtenek,tak zrovna v Desire jsme ten problém moc neměli,ve Fantasy už asi 3x,ale většinou chybu napravili a největší hokej v konzumaci u nás měli v Bunkru.Tam si ještě nepamatovali kdo z nás přijel autem,tak parkovné pro jistotu naúčtovali všem.
No my občas chodíme do Desire a barman je na pohodu, nikdy se nám nestalo, že by něco připsal, protože nám pokaždé přečte co jsme měli a my to odsouhlasíme. A dělá to u všech i před nama co platili.
Líbí se vám naše žlutá taška? Kupte si modrou...*3**3*
Pokud jste z Prahy, tak tam zkuste vyrazit i toho 23.9. To je akce měsíce a ty bývají super ;-)
Také bychom chtěli jít do bunkru ale dost lidi nás od toho odrazuje prý klub jako takoví dobrý ale vláčky chlapů jsou prý poradu otravný tak si rádi přečteme názor lidi kteří tam chodí dík.
Rozmysleli jsme se a zajdeme do club Lublaňská
Nevím co očekáváte,ale toto není zrovna typický sw klub.
Takhle…každý má rád něco jiného. Nejlepší by bylo, abyste vyzkoušeli postupně všechny kluby, ať máte přehled. No a pak už si sami zvolíte, kde se Vám nejvíc líbilo a kam budete chodit. ;-)

Akorát…co se týká toho Bunkru, tak asi v ten pátek tam bývá nejvíc lidí, a když je ta akce měsíce.
My tam minulé úterý byli. Pozvali jsme dva muže (shodou okolností Němce, nebyli tam spolu) do zadní místnosti. Nedá se zamknout, ale většinou stačí zvědavcům jen naznačit a oni potichu zavřou a odejdou. Obě trojky byly fajn. Ano, muži tam smí samotní a mnohdy si s někým užijí, ale většinou je to v pohodě zvládnutelné.
Nebo pak si sjednat hlídku*3* Pokud tam bude muž, který vám bude sympatický a chtěl by být Vaším divákem, tak mu umožněte, že Vás může sledovat, ale zároveň bude dávat pozor na to, aby jste nebyli rušeni ostatními muži.*4**1*
Haha, kamarád tam jednou byl o jeho narozeninách. Pomohl jsem mu tam najít partnerku, která ale měla přání, že nechtějí být rušeni nikým cizím. Tak jsem stál u dveří a hlídal je. Co bych pro kamaráda neudělal :D
I to je možnost:-) Také jsem viděl jedny, kteří kliku přivázali k posteli... Šlo dveře pootevřít, ale jen tak na deset cm.
tak běžte na akci jen pro páry
Jenže my třeba hledáme jen muže ;-)
Navíc já měla svůj nejhorší zážitek na swingers ve Fantasy a to kvůli jednomu páru, který mne tam furt otravoval a dokonce si 2x otevřel petlici u mučírny a vkradl se za námi a to co následovalo to byl fakt děs. Skutečne byli horší než singl muži.
Nestálo by za to, přečíst si celé vlákno, nez zareaguji? *3*
ano něco jsme přečetli nebojte,ale přivazovat kliku??*3**3**3**3*
Pak to chce číst lépe... My to neděláme, viděl jsem to dělat jiný pár. To zaprvé, za druhé, manželka má ráda víc mužů a ne, nebudu za dvernika, abych je někam pouštěl jednoho po druhém ruhem, takže přivazovat kliku nepotrebujem. A třetí, na swingers platí, že si každý může dělat co mu vyhovuje, tak to nechte na jiných co jim vyhovuje. My někdy sukame přede všemi, nekdy se závěrem. A co?
ok tak to je jiná,chápeme*4*jen ta uvázaná klika nám přišlo celkem humorné,ale netýkalo se to vás
Díky. Nu, překvapilo nás to, ale proti gustu...*18*
nám připadne úplná blbost se na swingru někde zavírat nebo zamykat,pak to nedává smysl proč tam někdo jde
Protože si chce třeba užít jen s tím, s kým chce.
Tak jako je tam převaha mužů…to jo, ale zase tam chodí ženy, které to mají rády. No a ten, kdo nechce být ostatními obtěžován, tak jim to buď sdělí, že nemá zájem o společnost nebo je možné jít do místnosti, která se dá uzamknout.
Nám nevadí převaha mužů,ale nechceme snědé cizince.
Ano,těch pánů tam bývá dost.Ale až na výjimky respektují NE,takže se nemusíte bát jejich zapojení.Jenom to někdy ruší,když se během pár minut 12x někdo zkouší přidat.
Ahoj. Jo…Bunkr je fajn. My tam také rádi chodíme. Zrovna teď v pátek jsme tam také byli. Teď jak je to tam zrekonstruované, tak je to tam moc hezké. Myslím, že by se vám tam mohlo líbit ;-)
Ahoj, v čem se chodí po klubu? Jen v ručníku nebo oblečení?
Ahoj. U baru a ve společenské místnosti můžeš být klidně v civilu, ale po ostatních prostorách klubu se chodí buď ve spodním prádle, v osušce nebo nahý.