Podle mě to ne každá žena ustojí. Pokud jsi byl doteď spíš ten dominantní může to při ni být i dobrý šok.
Ahoj, zkus naplánovat nějaký romantický večer, třeba se saunou, výřivkou a sektem.....
Všímej si její nálady a ve správné chvíli se jí zeptej, jestli je něco co by chtěla ve vašem vztahu zpestřit atd......
Pak jí navrhni že bys chtěl ve vašem vztahu zkusit být sub a ona by si zkusila roli dominy.
Pro inspiraci jí pusť nějaký video aby věděla a ať ti na to poví svůj nazor a klidně jí ukaž toho víc, jestli jí něco nezaujme......
Všímej si její nálady a ve správné chvíli se jí zeptej, jestli je něco co by chtěla ve vašem vztahu zpestřit atd......
Pak jí navrhni že bys chtěl ve vašem vztahu zkusit být sub a ona by si zkusila roli dominy.
Pro inspiraci jí pusť nějaký video aby věděla a ať ti na to poví svůj nazor a klidně jí ukaž toho víc, jestli jí něco nezaujme......
Něco takového jsem zažila...nejdřív jsem byla zaskocena, ale pak si řekla proč to nezkusit jen jako hru a nakonec jsem v sobě objevila slušnou mrchu...v tom dobrém slova smyslu. Na respekt mimo sex to vliv nemělo, dokázali jsme to oddělit. Největší odvahu asi vyžaduje se svěřit, pak už se dá najít způsob, jak tu fantazii zrealizovat. Hodně štěstí

Jak říci "doma" o BDSM chutích
Jak ženě říci, že chci být v posteli submisiv
mám dlouhodobý vztah a všechno nám doma klape, až na jednu věc - poměrně často mám chuť být vůči své ženě submisivní. A jde mi hlavně o ponížení, resp. pocit submisivity. Např. aby mi moje žena:
- přikázala nahý úklid
- aby si "vynutila" footfetish
- trochu rozkazovala
- i třeba lehce pofackovala nebo si hrála s bičíkem
- přinutila mě ochutnat vlastní sperma
- atd.
Zkrátka nic úchylného nebo dramatického :-) Jednou jsem jí poprosil o spoutání, ale vypadá to, že není ten typ, chybí jí to převzetí aktivity a dominance... Zároveň se trochu bojím, že kdybych jí řekl o těchto představách, že se náš vztah změní a nebude mě mimo postel respektovat (mám na mysli vzájemný respekt, máme vyvážený vztah). Co si o tom myslíte? Hlavně asi ženy, jak byste reagovaly, kdyby vám muž řekl toto (zvlášť když to ve vás není přirozeně). Dokázaly byste pak svojí pokoušenou dominanci udržet jen v posteli a nedívat se na chlapa jako submisivního i mimo postel? :-)