Ja mam par rokov obriezku. A musim povedat, ze si teraz nadavam, ze som nesiel uz davno. :) Aj kvoli zdravotnemu hladisku.
Penis bez kožky je ako šálka bez uška…je tam z nejakého dôvodu a ten čo si ju dal odstrániť mu buď nešla stiahnuť alebo si ju často neumýval, predkožka je sexy a má svoje opodstatnenie rovnako ako chlpy
jednoznačne odhalený žaluď:) mam to asi od 24r cca 5 rokov a je to super, samozrejme tak chodim vo wellness, spoločných sprchách...jedine ak sa opaľujem tak si stiahnem predkožku (raz sa mi spiekol tak koli tomu) , snažil som sa o to mať ho odhalený už skôr ale stále sa mi sťahovala koža späť no neskôr som si to stale napravil a už to tak mam , a neviem či tak mávajú aj iní sem tam niekto má..je to rôzne...asi ako s ochlpením, každý ako nu to vyhovuje. ;)
hm palec dole...zaujimalo by ma co sa ti ma mojej odpovedi nezdalo.... kľudne napíš:)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ja mam malu predkozku zalud skoro vzdy odhaleny. Mam 53 a som stale velmi citlivy. Skoro striekam.
Aj ja som extremne citlivy a striekačka je super
Pri obriezke je tiež odhalený žaluď a na veky, citlivosť, si zvykneš na to a príde to ako normálne

Obnažený žaluď
Stiahnutá predkožka