Já mám svojí předkožku rád ,tak nemám. žádný problém.
Ahoj, mam obrizku a honeni neni problem, prsty okolo zaluda a uz to frci. Mazat nemusis. A jinak je to super, nemenil bych za predkozku. Navic zensky maj radi oral s peknou bambuli, porad cistou
Přesně tak, tohle je fakt super žalud je venku a pořad čistý, pro holky hodně lákavé …..předkožku mám ale nosím ji trvale staženou za žaludem a to je taky fajn
to sis měl zjišťovat před tou obřízkou ne? :D
Nejlepší je fimóza, je to super, nemusíš přetahovat, mýt si žaluda, je krásně zavíčkovanej, nikdy ho nevidíš, super se s fimózou šuká, holky to strašně vzrušuje a líbí se jim to nevidět u chlapa žalud a úplně nejlepší je se tady s fimózou fotit a vystavovat se tady, je tu čím dál tím více fimózáků a zkráceným uzdiček a předkožek sotva přetažitelných přes žalud. Je to teď hodně moderní mít fimózu 😃💪 .
Mohl by mi někdo poradit jak toho docílit abych měl taky fimózu a byl jsem zavíčkovaný, nebaví mě se koukat na žalud a umývat ho 🤷🏻♂️😞
Mohl by mi někdo poradit jak toho docílit abych měl taky fimózu a byl jsem zavíčkovaný, nebaví mě se koukat na žalud a umývat ho 🤷🏻♂️😞
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
To je hoooodně vtipny, sem spadl smíchy ze židle, bohužel jaksi zatím nemůžu, tak mi je vaše rada k hovnu chytráci
Fotku mám, je to 14 dní po zákroku, poslu
Obřezaný nejsem a předkožku k honění nepotřebuji honím bez předkožky normálně palec a ukazováček k sobě a přejízdím přes žalud, předkožka není vůbec potřeba a ještě je hnusná, pták s předkožkou vypadá hnusne a ještě tvoří sajrajty…
Spousta chlapů si obřízku chválí, že to je super, ale zrovna honění s obřezaným ptákem je problem. Takže jen tak z estetických důvodu obřízka smysl nedava
Péro mám obřezaný 20 let že zdravotních důvodu (fimoza) a není problém si ho honit, ani na sucho. Samozřejmě s lubrikantem je to lepší ale hlavně musíš řict partnerce jak ho má dlachnit, aby ti to bylo příjemný. O délce sexu nemá cenu polemizovat, zásadní vliv na výdrž to nemá, stejně je to všechno v hlavě
Hygienu jsem nezanedbával ani před obřízkou, možná ale na tom něco bude
To jsem si prubnul včera, nebyl jsem pomalu schopnej se vystříkat, oproti stavu před obřízkou, kdy to bylo za chvili
Tak jsem ho chvíli taky jen Šplíchal bez efektu, musel jsem použít lubrigant, jinak by ho asi napoprvé nevyhonil
Hele, ty si dobrej borec, ty tady máš ke všemu tak nějak co říct, viď? Napadlo tě třeba, že ta obřízka byla nutnost? Že to možná nešlo jinak? Že to třeba nebylo z rozmaru? Pobere ti to ta věc, co máš na krku? Navíc tvůj příspěvek nemá s otázkou absolutně nic společnýho. Zbytečně trápíš klávesnici.
Neboj, určitě na to přijdeš 😁
Kůže se na něm hýbe pořád, akorát nemá takový přesah.
Kůže se na něm hýbe pořád, akorát nemá takový přesah.
Ahoj, jsem také po obřízce v dospělém věku. Hele masturbace v pohodě, Ja ma hned několik způsobu . Hned jak ho budeš moct vzít do ruky, tak poznáš jam to udělat. To ze jsem si buněčný udělat byla ta nej věc Protože sex nabral úplně jiné obrátky.

Onanie s ořezaným penisem
Obrřízka