TAK TOHLE UŽ JE VRCHOL DRZOSTI A AROGANCE !!!
Pipka, co se tady prezentuje fotkami kradenými z netu si stěžuje na neserióznost potencionálních zákazníků - spíš tedy "hejlů"...
WTF
Ten profil bych neblokoval, ale rovnou zrušil
To mají platit za něco, co si stáhnou zadarmo?:
vipergirls.
to/threads/4465034-Beauty-Angels-cute-teens?s=70aeea66d9285fff098a1cd6e83c70c0&p=46688464&viewfull=1#post46688464
Další tady:
tinywetpanties.
com/models/jessica-lincoln/jessica-lincoln-enjoys-toying-her-wet-cunt/7.jpg
Pipka, co se tady prezentuje fotkami kradenými z netu si stěžuje na neserióznost potencionálních zákazníků - spíš tedy "hejlů"...
WTF
Ten profil bych neblokoval, ale rovnou zrušil
To mají platit za něco, co si stáhnou zadarmo?:
vipergirls.
to/threads/4465034-Beauty-Angels-cute-teens?s=70aeea66d9285fff098a1cd6e83c70c0&p=46688464&viewfull=1#post46688464
Další tady:
tinywetpanties.
com/models/jessica-lincoln/jessica-lincoln-enjoys-toying-her-wet-cunt/7.jpg
Super práce, s dovolením jsem to napsal terezkovi i do oné inkriminované galerie.
A terezka i s galerií jsou fuč!
Je to škoda takovej krásnej roztomilej Vocásek to byl,
Ale teď by mě zajímalo kolik toho to stvoření dokázalo prodat za tu dobu co to tu plenilo
Ale teď by mě zajímalo kolik toho to stvoření dokázalo prodat za tu dobu co to tu plenilo
Teď tady budou stížnosti, že Tereza je podvodník, protože přijala prachy a smazala si profil 🤣
To od tebe není vůbec hezké... Chudák holka si dala práci ukrást někde fotky, chce je prodat hlupákům a ty to takhle odhalíš 

Mimochodem, mít ukradené fotky v galerii je porušení Podmínek nahrávání obsahu, tak jsem zvědav, jestli třeba ten účet někdo smázne, nebo aspoň galerii. Nebo jestli to u zaplaceného VIP vlastně tak moc nevadí.
Dobrej
.
Nějak nerozumím,co řešíš.Stěžuješ si na zájemce o fotky a zároveň svá fota a videa nabízíš.Nebo je slabý zájem a je to nepovedený způsob reklamy?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Holka, ty seš jeden velkej omyl. Tohle tvý podnikání také není úplně košer.
Setkání nehledáš a fotky+videa nabízíš za peníze.Jak tě tedy někdo může podvádět?Pochybuji že své obrázky posíláš na fakturu,kterou ti někdo nezaplatí.
Vůbec nechápu, že tady někdo někomu pošle peníze. Od toho dneska máte onlyfans patreon a podobně. To že tady Admini tolerují tyhle profily s rádoby holkama co prodávají jakože své fotky vůbec nechápu. Tipuju, že u tohohle profilu je založené vlákno jen proto aby se zviditelnila a snažila se podtrhnout, že ona je opravdová.
Tak co tu hledáš, proč sem vůbec chodíš? Tady se schází lidičky kteří sex mají jako zálibu a vášeň. Ne jako zdroj obživy, to si dobře přečti! Jestli si chceš vydělat peníze tak mazej do Lidlu za kasu. Tam toho možná ulovíš víc.
Možná....
Možná....
Znovu se ptám,čím tě tu podvádějí.A proč si stěžuješ na honiče?Vždyť pro ně se tu prodáváš.
Zaráží mne ta agrese v komunikaci…
Zaráží tě to asi proto, že s tím nemáš zkušenosti. Stačí si dát vyhledat fotky z jejich alb. Prostě stáhne fotky z internetu a snaží se s tím obchodovat. Proto jsou na ní ostatní naštvaní. Otázkou zůstává, jestli je to vůbec žena ten profil
Já myslela její agresivní chování…
Já teda myslela tu tvou agresi vůči mužům 🙈🙈
To nepochopila jen ona, neboj. Teda doufam
Můj vzkaznik bohužel vypadal jinak 🙈😅
Ok, pak tedy chapu, proc se zde podvodnikum tolik dari
Jistě, vysoká poptávka…v podstatě ti chlapi dostávají to oč si říkají…
S adminem?
Možná se pletu ale nemají tady náhodou,,podnikatelky,
Mít trochu ověřený profil???
Možná se pletu ale nemají tady náhodou,,podnikatelky,
Mít trochu ověřený profil???
Také jsem si myslel, že komerční profil je právě pro toho, kdo tu nabízí služby.
A já snad někdy něco po tobě chtěl ty chudinko......
Spíš mi to přijde, že se potřebuješ zviditelnit aby sis zvedla kšefty, co? Naprosto nechápu proč bych měl nějaké pipce platit za fotky nebo videa, když plno lepších je na internetu zadarmo.
o tom ověření dost pochybuju ty žebráku o VIP

Loudiči fotek, honiči
slibotechny