Saunia Thermal - K. VARY

Kdo chodí?

Kdo chodí do Saunie Thermal. Je tam spousta zákoutí, velké a zároveň intimní prostředí.
Sice je relativně velká ale odpočívárna úplně na houby. Kromě chladnější solné a herbal všude horko a i ve všední den dopoledne relativně dost lidi. Nabídka saun super ale čuňačiny max v parní a ještě tam nesmí nikdo přijít.
Nepujdete nekdo zasaunit v kv? Muzeme se domluvit na nejaky den. Relax, popovidat
Asi neznáme nikoho kdo by tam byl. Tak jsme zvědavÿ jestli někdo napíše nějakou zkušenost.
Tam je to zas myslim oddelene muzi zeny (editado)
Byl jsem tam a ke to uplně normální sauna. Menší s větší návštěvností. Průchoďák kde klidu moc není.
V páře je za rohem klídek nebo v té aroma sauně je takový hezký klidný kout. :)
Nechcete zajit dneska nekdo? K veceru v kv
Zitra zase zajdu vecer v kv do sauny, jestli se nechcete nekdo pridat
Byla jsem v pondělí v Saunii a situace se nezměnila. Nefungovala parní, tak jsem byla v tropické. Kolem půl desáté málo lidí, od 11 se plní.

Půjdu nejdříve za 14 dní a uvidím zda Arena nebo Thermal.
Doporučuji ještě saunu v jachymově hodně utulné :)
Byla jsem včera stále stejně příjemné a pohodové, terasa funkční, klid, po třetí nebylo ani moc lidí.
Agricola otvírá saunový důl až ve dvě, dopoledne nefunguje. Souhlasím, v zimě na zasněžené terase je supee.
Ahoj,máme to stejně, sníh na terase je úžasný. Saunie je určitě lepší dopoledne nebo pak až večer. Rádi někoho potkame. Saunění opět začíná a nudapláže konči. .
Za mě nejlepší poměr výkon a cena, má srdeční zaležitost, útulná, vybavená, pohodová. Třeba se tam potkáme. *4*
Ahoj, napiš až se pojedeš saunit. Náhodě se dá pomoci.
Nechystate se dnes? Premyslim ze bych vecer sel
Chystáme se s manželem, kdy je prosím lepší doba? Víkend, všední, dopoledne, odpopedne, večer? Ať tam není úppně hlava na hlavě :)
V saunách není nikdy hlava na hlavě, je jich hodně a vždy si najdete nějakou volnější. Parní je mimo ostatní, hledejte.

Nechodím o víkendech, speciálně odpoledne a podvečer tam bývají i děti a odpočívárna narvaná. Nejvolněji je dopoledne do 11 kdykoliv v týdnu, potom se začíná plnit. Bazén je vždy volnější.
Super, děkuji za info, vyrazíme někdy dopoledne :)
Me se jeste vyplaci certak od 20h. Maji tam do 22h a kdyz prichazim tak uz spis nekteri odchazi a ke konci tam neni skoro nikdo nebo spis nikdo.
A co certak? Tam je to docela fajn. Ja zas nevim jak to vypada v Arene po rekonstrukci ale nebylo to tam driv tak utulne jako na certaku
Ve Varech chodím dopoledne, odpoledne a podvečer do Agricoly, Čerťak otvírá až v pět. Arena po rekonstrukci je fajn, před ní nic moc.
Ano, na Čerťáku bylo vždy fajn. Doporučuji
Máme stejnou zkušenost. V odpočívárně vůbec, pouze v těch dvou saunách se dá zazlobit. Parní je nejvhodnější. Tam se dá i zapíchat nebo pohonit. Občas s divákem.
Ahoj Mára a Dáša sme z ostrova máš watsap 605835197 pojďte snami po kameře teď živé
S přítelkyní jsme v páře zlobili. Pak dorazil i jeden divák, který si ho s námi vyhonil.
Zažili jsme v páře to samé. Nakonec super zážitek.
Ahoj Mára a Dáša sme z ostrova máš watsap 605835197 pojďte snami po kameře teď živé
Velmi hloupá odpověď... Fórum je o sdílení zkušeností a rad.