Zdravý sex

vše kolem bezpečného sexu

koukám, že u spoustu profilů je pouze dárci krve.... myslíte si, že když darujete krev nebo někdo jiný, že si tím ochráníte před pohlavními nemoci?
Mě to spíš přijde, jako zbožní přání nebo krom toho, že člověk daruje krev, se pak ještě někdy v průběhu roku chodí na vyšetření? (pač darovat se dá jednou za čtvrt roku max ne?)
ahojky kdo ma chut si uzit s 18letou slecnou sem z pribrami
A co darci plazmy jsou tady nějací? Já chodím do DCCH. Plazma se dá darovat každých 14 dní.
Ráda bych se zapojila do diskuze.

Myslíte si,že když bude mít dotyčný doklad o tom,že daroval krev bude moci šukat bez kondomu s ženou tady s AMATERŮ,která má doklad O DÁRCOVSTVÍ také,a bezproblémů ?
Pokud je mi dobře známo,dárce krve chodí nejříve po 8 týdnech.Je tedy potřeba,aby se chodilo pravidelně,aby byl přehled ...A teď,co když v mezidobí si zašuká s někým bez,kdo darce není,a bude nemocný!! Co teď? Inkubační doba nemocí je různá.Takže se to pozná po čase.A když těch klientů,jako dárců bude mít více ...Tak mi potom řeknite,kde je jistota v dnešní době. A nebudte naivní,...důvera ... Víte,co to znamená? Ta se buduje hodně dlouho a nějaký doklad o tom,zda jsem DARCE ...HMM

Můj skromný názor.
SÁRA
sex.jihlava - já mám podobný názor na věc....
já sem třeba krev nedaroval, ale daroval sem spermie.....

proto mi tahle úvaha přijde hodně zavádějící...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
No ale, jak píšeš zde spíš jde o nezávazný sexuální vztah, jinak by člověk nemusel řešit zdraví... spíš narážím na to, že zde někteří lidé mají v profilu přímo, pouze s dárci krve... takže spíš přínde, že je to jenom nějaká základní jistota zdraví... taková pojistka bezpečnosti... protože kondom ochrání jenom před pár základníma nemocemi(podstatě před těma, co už člověk nevyléčí nebo obtížně)...
tak jako ochrana před nemocemi to není. Ale když člověk chodí darovat krev, tak ví že je zdráv. A i když se chodí darovat krev jednou za čtvrt roku tak testy dělají pred každým odběrem. Takže asi tak.
Takže je spíš jenom posílení sebevědomí, že vší, že ten protějšek by měl byt zdraví...