Je to zcela normální a většina zdravých mužů to tak má, takže se nemáš čeho obávat. Když budeš v pohodě, tak s pomocí tvojí nebo tvé přítelkyně se po pár minutách asi tak 10 znovu dokáže rozehřát, takže jsi normální a zdravý muž!
chcem sa opytat preco ked zaspim tak sa mi postavi a stoji 4-5hod.celu noc a ked sa preberem klesne a neni to eroticky sen vzdy ked zaspim stoji a byva vecsi a tvrdci strasne
To je divný, ty vnímáš ve spánku svůj penys? To , potom asi nespíš, ale bdíš,jinak to nechápu!
mam takovy zvlastni problem. mam problem se udelat pri sexu. Kdyz si ho vyhonim udelam se behem 15-30 minut. ale pri sexu mi stoji 3-7hodin a nejde mi se udelat. poradi nekdo? myslite ze je problem treba v tom ze pritelkyne me dostatecne nedokaze vzrusit? nebo je problem ve mne?
v kosi na pradlo jsem nasel kalhotky me zeny, v miste pipiny bile, bojuji, jestli to je vytok, jeji ejakulace nebo cizi sperma, ja s ni den predtim styk nemel - vratila se vecer se srazu s kamoskou - poradi nekdo? poslal bych mu fotku kalhotek. diky
Zapomeň na koš a spodní prádlo manželky jinak se žárlivostí utrápíš a zbydou ti jen oči pro pláč, dobrá rada zní, rozdej si to s ní ty sám a vychutnávej se svou ženou žhavý sexík, nezaobírej se kravinama co by ti mohly zničit přítomnost
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
jseš moc nadrženej :-D, když su nadrženej stojí furt(i po udělání, když jsme fakt v tom) :-D
Tak určitě;)

problem ci ne ?
Ahoj