Mladé baculky

🙂

Jaký máte názor na mladé baculky? A nestyděli by jste se za ní pokud chodí upravená?
Rozhodně nestyděl. Miluju Baculky a ostatní ať si říkaj co chtěj
baculky jsou sexy ale uplně nejlepší když ma uzky pas a velkou prdel..ja bych nejraději každě baculi vylízal prdel ..jazýčkem jim projet analky*3**2**2**162**15*
Baculko ozvi se rad se seznámím a klidne i více.
Ozvi se a nebudeš litovat.
Baculky jsou nejlepší.. Je to krásný pocit a vzrušující stvoření.. Zame je to č1
Pánové, já vám je přeji a proto vám z cesty odstraňuji ženy s velikosti 34-36.
Faktem je, že sebevědomá žena, a je ůplně jedno jestli je mladá a tenká jak tužka nebo starší a hmm… prostorově náročná, se snadněji dostane k sexu než kdejaký chlap *19*
Nestydel, naopak. Hubená zenska moc nevzrusuje.
Jaký je příklad baculky? Kolik na kolik?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Jasně, a muží jsou na tom lépe, nebo?
Jj, od chlapa se sice očekáva ….. Přesto je jich víc než dost co se jmenujou Nemám Nic a nebo Neumím Nic a jsou to obézní pivní skauti *19*

Mám takový pocit, že máma nového krála *19* (editado)
Není náhodou Strelec a Méďa Béďa z jednoho poklopce ?
To je nazor. Na tebe se musi stat fronty.

Jako osobne mi prijde trapne, ze jsou lidi opravdu lini se sebou neco delat. Par kilo navic, proc ne, to neresim, ale kdyz ma chlap vysku 180 cm a 110 kilo nebo zenska 160 cm a 80 kilo, tak je to jen lenost a hloupost. Inteligentni clovek se stara o telo i po fyzicke strance. Nerikam, ze mame byt atleti, ale byt obezni je proste volba a jen uplne mizive mnozstvi lidi za to opravdu nemuze.

Ale rict, ze za zenskou mluvi hlavne vzhled a za chlapa naopak to, co dokazal je nazor uplneho burana.
A přesně z tohohle důvodu nejspíš nemůžeš najít nikoho ani na vztah, ani na sex. Málokterá ženská chce poslouchat, že je dobrá akorát na to dělat někomu šperk (holt emancipace). Ale věř si čemu chceš, jen se nediv, že nemáš u žen úspěch. To, co popisuješ, možná platí u určité skupiny lidí, ale rozhodně to nemůžeš generalizovat. Já třeba v okolí nemám žádný takový pár, kde by ženská byla jen hezká a chlap jen bohatej. Většinou jsou ty lidi na podobný úrovni - podobný stupeň vzdělání, míra atraktivity není u žen nějak extra výraznější, chlapi tedy většinou vydělávají o něco víc, ale rozhodně ne víc než o 50 %. Asi se pohybuješ v nějaké dost specifické společnosti, když vidíš něco jiného. A to se pak není co divit, že máš tolik předsudků a mindráků. V mém světě klidně chodí hubenej chlap s tlustou holkou, ženská vydělává víc než chlap, chlap se s ženou střídá na rodičovské dovolené atd.
Hele, já mindrák nemám, rozhodně ne ze vztahů a z toho, že "všichni chlapi jsou takoví a ženský makový". Lidi kolem sebe si vybírám a jsem neskutečně ráda, že v mém okolí se nevyskytuje žádnej šovinistickej incel (to jsi odhadl správně, že tě tak nazvu). Jakou máš velikost penisu, jaké jsi orientace a jestli máš poruchy erekce, to si netroufám odhadovat a nemyslím si, že by to nutně muselo mít vliv na to, jak se tady prezentuješ. To, že si myslíš, že by to někdo použil jako urážku vůči tobě, svědčí zase jenom o tobě (podle sebe soudím tebe, že?). Nejsi náhodou Dědek Homolka z Vinted? Ten používal dost podobné argumenty, neustále se oháněl "obecnými pravdami", které si vycucal z prstu (prostě viděl, co chtěl vidět - píše se tam měkké i, jen tak mimochodem). Já jsem ročník 89, vyrůstala jsem v Praze, studovala jsem vysokou školu a ze svého blízkého okolí prostě absolutně neznám to, co popisuješ. Čímž neříkám, že se to neděje, ale že to nemá absolutní platnost, lidi jsou různí a holt každá sociální bublina má svá specifika. Jenže ty tady přisuzuješ své sociální bublině funkci reprezentativního vzorku.
Tvoje fakta jsou chaby asi jako ti tvoji Svicari.*3*

Samozřejmě, ze se podvody deji a to i ty majetkove a protoze rovnost muzu a zen uprimne jeste uplne stopro neni ve vsech dulezitych aspektech ani dnes, tak samozrejme se casteji obohati rozvodem vic zena na majetku, nez muz. Stejne tak casteji o potomstvo nema zajem muz, nez zena.

Iracionalne se dokazi chovat vsichni lide, to nesouvisi s pohlavim

Tvuj koment v poslednim odstavci, to je opet neco na urovni 5 tridy. Zcela zbytecna zalezitost.
Catriona
Catriona Inactivo hace 3 año
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inactivo hace 3 año
Mě baculky vzrušují 😍 Pokud tedy o sebe pečují, párkrát jsem zažil a musím říct, že jsem byl ve všech ohledech spokojen 👌🏻
Pokud je v rozumné míře tvarovana a nejedná se o extrém, tak se není zač stydet! Pokud je dámou, pecujici a starostlivou s vkusem tak je vše v pořádku:) mimochodem, někdy je ,,baculka,, přitažlivostí mnohem atraktivnější než kde jaká stihl vyzle ☺️☺️
Jo, ale vsechny ty "malickosti" musi k sobe pasovat (jako u vsech jinych ... ééé osob). Pak to musi jeste v hlave na spravném míste udelat "klik" a je to jedno jak ta ... osoba vypada.
Baculky jsou parádní, pokud mají k velkému zadku pořádná prsa. Jednu takovou mám na občasné řádění a neměnil bych!! Padáda holky!!!
Mě to moc rajcuje... takové velké,ale pevné sametové.. ještě když to má hodně ráda 🎯💯❤️👉👌💦🤤
Každá žena má svoji krásu ať je hubená nebo Vaculka ale já raději baculky
Náhodou baculky jsou skvělý, a kdo neměl baculku tak o hodně přichází, většina mých partnerek byly baculky, a bylo to snima super, já prostě baculky miluju.
Samozřejmě že nestyděl...To spíš chlap, který se stydí za svou partnerku by se měl stydět...Upravená neupravená, štíhlá nebo baculka, když ji miluju není co řešit, líbí se mi taková jaká je 😎
Hu *385* jak jako nestyděl?!???!

Doprčic holka zajdi si někam na hrnek sebevědomí.

Já teda nejsem hubená a nikdy jsem nebyla a o pěkný mužský jsem nikdy neměla nouzi.
Štíhlé holky mají hezké postavy. Silnější děvčata bývají zase hezké v obličeji. To je můj pohled k tématu.
Naopak, není proc se stydět. Mladá baculka je mega vzrušující
Vyhýbám se jim, většinou nemají úzkou kundu.
Velký omyl..A trochu slušnosti by bylo na místě..
Do čeho to ten nahoře duši vložil...😂😂😂😂
Ty ale určitě víš, že tady nejde o vizáš ale o baculatost. Hmmm... a nebo ty nevíš co je vizáš. (editado)
Tak docela nerozumím otázce. Pokud jsem s baculkou,tak proto, že s ní chci být a potom asi není důvod ke studu.
A někteří tu, jak koukám, zas asi nemůžou za svůj pravopis....*22**22* (editado)
Vtipný je, že v jiném vlákně na to poukazuje u autora *378*