Už som niečo podobné zažil - on slušne požiadal, ja som slušne odmietol a potom sme si z toho robili srandu. Odmietnutie nie je žiadna tragédia.
Na rovinu aby vedel že nieje to sranda
Ak je to tvoj najlepší kamoš, tak ho najlepšie poznaš a on teba, to znamená ze vieš ako mu to povedať…
Áno už ho poznám naozaj dlho . Len či je lepšie mu to povedať na rovinu alebo len naznačiť ? Alebo sa radšej vykašľať na to a nájsť niekoho cudzieho …
Narovinu povedat. Ze zene sa lubi takze ak raz by pokukaval po trojke nech sa ozve. Nebude vediet ci vtipkujes alebo nie a potom bude vyzvedat. A ked odmietne stale to mozes zahrat ze si srandoval…
Toto je zatial najlepsi napad.
mne a to stalo ze kamoš odpovedál ze by iného nechcel ale leda videl. chcel ma na sexx hneď že som ako ženská co v podstate ma pravdu mne chuti penis a muž co na berie ako ženu cubku
Nech s ním žena začne flirtovať a ty mu daj najavo, že by ti vôbec nevadilo, keby spolu mali sex. Že by ťa to dokonca vzrušovalo. Isto do toho pôjde. Najlepšie, keby ste čosi popili a vtedy to skúsili.
No veď to že podľa mna by do toho išiel len nechcem aby to vyznelo nejak trápne alebo aby sa na mna nezačal pozerať inak . Že by sme si tým pokazili priateľstvo . Ale myslím že on by sa nechal nakecat
Ak je normálny, tak nebude mať žiadne predsudky. A ak máš peknú ženu, tak nie je o čom. Ktorý zdravý chlap by odmietol sexi ženu? Ale ako som písal, skúste si čosi vypiť, nech je aj atmosféra uvoľnenejšia a potom aj keby odmietol, tak to bude brať, že ste mali vypité a stratil si zábrany.
Normálne,...ale ak je Maďar ,.tak po maďarsky ,...

Bull
Bull a najlepsi kamoš