Oral - vysperkovani techniky

Vase tipy a triky pro bozsky oral

Jsem toho nazoru, ze clovek se ma cely zivot ucit a zlepsovat a tak tedy zakladam toto tema - davam prostor vsem Vam, panum i zenam, abyste prispeli necim uzitecnym a napsali sve nejlepsi zkusenosti, jak provadet ten nejvic bozsky oral, jaky umite dat nebo jaky si umite predstavit, ze dostavate.

Co je pro vas nejvic prijemne? Jaka technika a zpusob? Co okolo toho? Ano, ja vim, kazdy jsme jiny, ale vic hlav vic vi a ve finale, i kdyby tady mela pristat jen jedna jedina rada s necim novym, overenym a pomohlo to alespon jednomu cloveku vystrelit partnera pusou az do oblak, ucel to splni.
Děkuji ti za tohle vlákno. Dočetl jsem se tady o technikách, které by mě nenapadly. Zkusím o to někdy ženu požádat, jestli to projde :)
Ahoj, zde máš můj nazor na orál:

Já mám rád, když žena při orálu nepoužívá ruce (tím myslím honění penisu). Opravdu jen ústa a jazyk. Líbí se mi silné sání žaludu, a potom pomalé jemné kouření hezky nahoru a dolů s použitím jazyka, který dráždí uzdičku. Občas u toho pomačkat varlata a jsem v sedmém nebi. Ale každý to má zajisté rád jinak *4*
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inactivo hace 3 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Luxusní je když má chlap obrizku jak já a žena ví co s tim
Většinu už tady ostatní probrali (hluboké polknutí, věnovat se koulím a zadku), ale pokud chceš chlapa dostat něčím novým, zkus čaj. Měl by být tak horký, abys ho ještě udržela v puse, aniž by sis spálila jazyk. Podrž doušek horkého čase v puse a přiber péro, ideálně, když na tebe ten chlap neuvidí (třeba zavázané oči). Chvíli kuř, pak spolkni a napij se znovu a opakuj...

...chlap rozkoší poleze po stropě. Mimochodem, tohle funguje skvěle i na orální sex se ženou, klitoris to taky snáší moc dobře. Jen se přitom trochu nabryndá, ale po správném orálním sexu má být stejně mokro :-) (editado)
Tohle praktikuju hlavne s lehce chlazenymi napoji, caj jsem jeste nezkousela 😊.
No, jak známo, chlad na pánská přirození nemívá úplně dobrý vliv... i když to není úplně pravidlem, párkrát to v bazénku v sauně bylo opravdu hodně dobrý. Ale tam se nejednalo o orální sex :-)
Noo ono to neni uplne ledove, to se neboj 😁 bych byla hloupa, kdybych to chtela ukoncit driv, nez je potreba 😁. Jen trosku, aby to trosku zapusobilo, kdyz se to hned v te puse zahreje 😁. Zatim teda musim rict, ze to jeste atmosferu (a ani erekci) nezabilo 😁.
To musela být pěkná rychlovka 😂 nebo málo studená voda.

Teplo mám taky moc rád. I když trochu zchladit, když už je na prasknutí také pomáhá.

Přidávám se k ostatním: hlavní je pocit oboustranné spokojenosti, celková atmosféra, hlazení všude kolem, oční kontakt, .... a roleplay také nabízí různá zpestření.

Zkus třeba vzít jeho ruce, dát si je na svůj zátylek a naznačit, ať si tě pevněji chytí za hlavu. Taky mám rád, když mě žena při orálu víská ve vlasech a tlačí na sebe.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Anoooo, svazovani se u nas teda nekona, ale pravidelne dostava chlap, kdyz jsme v horizontalni poloze, polstar na hlavu (mozna asi aby mi do toho i nekecal 😁) a to si pak uzivam vic i ja, kdyz slysim ten dech, co postupne tezkne, kdyz se blizi k vystriku ❤️.
Pusou to mám moc rád a za mě je top když:
1) si to partnerka užívá, dělá to ráda a baví ji to
2) používá ruce jen, když si o to řeknu
3) umí vytvořit podtlak, nikam nespěchá
4) dokáže to dělat hluboko
5) na konci nemění techniku a dodělá mě intenzivně pusou, dokud orgasmus zcela neopadne, neekluje se a ideálně vše polkne *6*
A hlavní rada je, schovat zuby. A pamatovat, že každý chlap to stejně může mít rád jinak...
Vždycky schovávám zuby do skleničky .*3*
No se směješ, ale párkrát jsem se už o něho bál a není moc horších věcí než u toho neustále škrtat o ostré hrany zubů *24*
Aneb jak se zpívá v jedné písni: "

Jsem naštvaný na Božku,
už s ní nejdu protože,
natrhla mi předkožku
trojkou vlevo nahoře."
To vas fakt tak vsechny bere to polykani? Me staci kdyz se muzu pritelkyni vystrikat do pusy to je super, ale potom rychle opadava vzruseni a nadrzenost a prijde me to spis fuj ze by to polykala 😃. Takze to muze klidne vyplivnout. Ale jinak to udelani do pusy je top
Nejlepsi je kdyz kouri pero a u tojo otevira pivo a zapne telku.
Za mne asi následující body:
1) Nespěchat, pomalé a táhlé průniky, kde si mohu vychutnat každý milimetr jejích úst, jejího krku.
2) Hluboko, cítit jak mi kořen pomalu objímají její rty, jak se dotýkají kůže na stydké kosti, jak už nemohou dále.
3) Když u toho opatrně polyká - ne při vrcholu, předtím - to stahování svalů kolem něj je něco úchvatného.
4) Když stříkat, tak ideálně do krku (něco podobného co dělá třeba Morgpie z phubu).
5) Když ne do krku, tak do pusy - s tím že to sama nechá vytéci ze svých úst, jak se jí to pomalu v ostrůvcích sesouvá po ústech, bradě, krku až na prsa.
6) Úsměv a laškovný pohled.
když to nakonec všechno spolkne *71*
Obecně jako vše v sexu. Je třeba sledovat co to dělá s partnerem a mluvit s ním. Co přesně se mu líbí a co ne.
Pokud se něco dělá jen mechanicky, aby to bylo. Nebo se vůbec nezajímáte co prateta vzrušuje. Nebo je partner totální dřevo co jen leží. Pak se raději seberte a jděte pryč.
Otázka je kdo tě kouří, pokud je to tvoje milá, mělo by to být až do finále, neboť tě přijímá celého z lásky.
Říká se ,která nepolyká - nemiluje. Je mi celkem jednou jestli ano , nebo ne , ale poslední fáze ,když pozvolna ochabuješ v jejích ústech a probíhá oční kontakt je nádherný.
Pokud ti to dělá šlapka , nebo rychlá známost , pochopím ,že se jim do toho nechce. Což se týče techniky,
tu bylo asi popsáno dost a je to volba každé ženy a chutí každého muže.
Pridam par svych postrehu. Kecy, ze kazdy to ma rad jinak jsou jasne kazdemu, ale za me hlavne

Zenu ci muze (proste osoba ktera provadi oralni sex aktivne) to musi bavit. Kdyz citim nebo vidim, ze to tu osobu nebavi, tak to nebavi ani me.

Vnimat partnera, nebat se zeptat na nejlepsi pohyb. Vetsina lidi se z me zkusenosti stejne udela jen pri 1-3 specifickych zpusobech drazdeni. To je ale na finis. Pokud ten pohyb uz znam, tak si proste hrat. Ne jen tupe dovnitr a ven, skadlit, drazdit, menit tempo, tlak, lubrikaci, hloubku, oblasti drazdeni i techniku, staci zmenit treba jen uhel, ocni kontakt nebo naopak se zahalit vlasy atd...

Osobne mam rad drazdeni u korene penisu, rukou, pusou, jazykem. Takze rad hluboky oral, ktery teda realne zadna moc neumi (ikdyz casto zeny tvrdi, ze umi). Casto zeny proste neumi byt trpelive a pomale. Spechaji, kmitaji jak o zivot, pritom opravdu na dodelani je potreba vetsinou 1-3 specificke zpusoby. U drazdeni zen mam stejnou zkusenost, ze se vetsina udela jen pri max trech ruznych zpusobech drazdeni. U muzu to je casto stejne. Dale mam rad oral bez rukou, hezky jen pusinkou, nemusi byt celou dobu, ale kdyz holka pouziva jen hlavu a ruce ma treba za zady nebo na mem zadku, tak je to fajn. Za me vyvarovat se zubum ve vetsine pripadu. Kor pokud se snazite o hlubsi zasun do pusinky, tak je to super. Nebat se cucat koule (opet zjistit, jak to partnerovi vyhovuje) a treba i drazdit zadek, prsty, jazykem... Ja treba mam rad lizani zadku, ale prsty uvnitr me nic nedelaji.

Libi se mi, kdyz zena rada polyka, ale to je jen takova tresnicka na dortu. Hlavni za me je, aby to provadejiciho bavilo. To je alfa a omega vzruseni u me
Super sumarizace, diky 👌. Pokus s rukama za zady co nejdrive zkusim, doted jsem vzdy alespon za stehno drzela, maximalne dala ruce do klina a nechala se chytit za vlasy, ale za tema zadama to muze vypadat -> pusobit vic sexy.
Jestli chceš, posloužím jako testovací trenažér. Rád popíšu pocity a upozorním na případné nedokonalostí. Snad mám co nabídnout 😍
Já myslím že to nebude potřeba, naštěstí mám doma muže, který je v pohodě na testování různých .... novinek :). Ale děkuji za nabídku :).
Chápu, hlásím se tedy jako náhradník, až to muže nebude bavit 😍😀
To zalezi na preferencich partnera, mne secto treba obcas takto libi, kdyz se zena snazi jen usty, ruce za zady nebo podel tela, kleci mi u nohou a jeji jedina starost je udelat me. Kor pokud ho takto dokazes dostat i velmi hluboko do pusy (pripadne do krku, ale to bez ruk jde uz tezce), tak je to prima. Nekmitej po nem jak zbesila, nejde jen o tu fyzickou stimulaci, ale i celkovy obraz situace. No treba se vam tohle zalíbí a treba ne. Hlavne zkoušet obcas neco noveho
Nikdy nejedu na kvantitu, ale na kvalitu, na tom si zakládám 💪. Obecně nesnáším, když je sex dělaný "jakože se to musí".. Prostě šup šup, ať mám splněno, faječku do diáře a jedeme dál, to raději sex žádný. (Pozor, neplést takové odbytí s rychlovkou, kdy jsou na to naladěni oba). Hluboko do krku, v takové pozici, hádám, že nezvládnu, to by bylo potřeba pomoc od partnera když by mi lehce přitlačil hlavu ...
Jo určitě, jak říkáš, vždy je to o preferencích daného muže/ženy. Ale víš jak to je, když se to nezkusí, tak se to nezjistí ;).
Tak hodne zabavy preji. Partnerka/partner, ktera si nemysli, ze je automaticky nejlepsi, je radost
za mě je hodně důležitý být otevřená čemukoliv, nestydět se, umět si s tím vyhrát. Samozřejmě nevynechat koule, a když je možnost dát si předem sprchu, tak i zadek. Pak už je to jenom na tobě, tvé fantazii a odečítání z reakcí partnera, co se mu líbí. A pak taková ta krásná tečka v podobě výstřiku do pusy, a hrátky se semenem. :)
Třeba současně masírovat prostatu,to jsou pak úžasné orgasmy a pak také technika zmařených výstřiků,kdy ho necháte pořádně vydráždit aby jen uvolnil jen část semene a to několikrát opakovat.,nám se to nejvíce povedlo že došlo k pěti výronům.
Souhlasím, tahle metoda je hodně příjemná.
Rika se, ze transexuxualky oral delaji nejlip, protoze mame neco z obou svetu, toho muzskeho, i zenskeho. Za me asi tolik, ze mam rada dostatek casu, jemnost a rafinovanost. Nevenovat se jen krasavci ale i jeho okoli, koulickam, pod koulickama a neni spatne doplnit proliznutim i analku. V prvni fazi spis olizovani penisu jako zmrzliny, po spodni strane, uzdicka, te se rada hodne venuju, olizovat kuzicku predkozky hned za zaludem, dirku penisu…a postupne se vic venovat zaludu, jemne ho sat a cumlat, vzit krasavce hloubeji do pusy, uz i intenzivneji, nechat muze aby se s citem hybal, na chvili ho polknout celeho az do krku, sledovat zda v nem pulzuje a vcas ubrat aby se hned neudelal, pekne oddalovat i vicekrat a pak nechat muze udelat se do pusy, protoze to je krasny i emocne, vychutnat si semeno a polykat, protoze je zhmotneni muzske touhy a tim ze polykam muze emocne akceptuji. Osobne mam rada hladce vyholene krasavce o cistote asi netreba diskutovat.
fajčenie na stopku kde sa povie stop a hlava ostane tam kde je