Nejdřív koukám na...

Kam koukáte nejdřív?

Lýtka->zadek->obličej/oči->celek. Nesmí mít: příliš úzké až žádné lýtka, zmalovaný ksicht, přifouklé rty, kouřit cigarety a podobné hnusy
Pokud se bavíme jen vzhledu, co mě zaujme u holek na ulici, tak vlasy, postava a pak třeba netradiční doplňky, oblečení, v létě tetování když je vidět, dredy....
Figura jako takova. Hezky zadek a nedej Boze kdyz má leginy. Pak oblicej,vlasy a oci. Jsem dolnak,takze narazniky me temer nezajimaji a kdyz se to posune dal,koukam na pradlo a jak je upraveny hriste.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ty jsi debil,........................................ .
Nejdřív obličej. Postava, pokud je v nějaké rozumné normě, nehraje až tak velkou roli (editado)
*73**73**73* a pak *63*. Tak nevím, jsem horňák, nebo dolňák *3**3*? (editado)
Abych se mohl zaměřit na detail, musí mě nejdřív zaujmout celkovým dojmem, protože i když na ženách například zbožňuju tmavě hnědé oči, tak pokud proti mně půjde jejich majitelka s nehezkou postavou, špatným držením těla, neupravená (sakra, skoro jako bych popisoval sebe*3*), nebo naopak zmalována kikina, tak ani nebude příležitost, že bych se do těch očí zahleděl a utopil se v jejich temné hloubce. Naopak, když se bude jednat o mladou holku s hezkymi vlasy, tvářickou a postavou nebo elegantní dámu, ze které vyzařuje určité fluidum, tak je úplně jedno, že má třeba modré oči, protože tento, zase ne tak úplně podstatný "nedostatek" nahradí tím ostatním. Takže jako první celkový dojem, držení těla, chůze a až pak zkoumám oči, rty, hýždě, jak má posazenou pánev, jestli má útlé kotníky, útlé zápěstí, útlá ramena.. Samozřejmě když má legíny, kouknu i do rozkroku, jak ji má tvarovanou.

V poslední době ten první dojem dost ztěžuje ta dnešní příšerná móda. Volné krátké kalhoty do pasu, které holkám deformují zadky, xxxl bundy..to pak už nezbývá, než kouknout na ten obličej, protože z postavy nevidím vůbec nic.
Snazim se do oci, ale nekdy je to secsakramentsky tezky.
Nevím jak ostatní, ale u mně nejdřív celkový vzhled, pak obličej a postava, když je mi sympatická, tak pak to ostatní. Prsa moc neřeším, nejsem horňák 😀.