Ideální je zablokovat celý internet, protože dezinformátor jsou agent CIA a je tuze, ale fakt tuze zlej!
(editado)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Někteří sem chodí hlavně jen kvůli povídkám. A ty jsem nepsal 2 roky... Ostatní se nemusí ani přihlašovat, když vidí galerie a povídky...
Podle mě by pomohlo, kdyby free účty byly co nejvíce omezené a pak by bylo nějaké polo-VIP členství, které by se muselo koupit třeba minimálně na rok (ale stálo by třeba jen dvě stovky) a to by umožnilo to tytéž výhody, co jsou dnes zdarma.
Jsem tady nový (přítelkyně má zkušenosti, ale nešlo změnit její účet na párový), ale jsem některými ouchylárnami docela odrazován.
Jsem tady nový (přítelkyně má zkušenosti, ale nešlo změnit její účet na párový), ale jsem některými ouchylárnami docela odrazován.
Také, bychom to uvitali, jak jsme měli problem s některými muži, i stím ,že nam 1 vyhrožoval dost nechutně. Adim napiše jedině co se dá zruště nick a založte nový. Tak ti co jsou nějak postiženi útoky na to ještě doplatí, což se nám nezdá fér !
Na nemožnost blokace nadávám už několik let. Sama mám velmi nepříjemnou zkušenost se stalkerem.
Tohle bohužel nevyřešíte, neb to nejde.
To uz jste provedli, tim nastavenim, modri proste vam nenapisou. Ale aby vas nevideli vubec, to asi jen tak nepujde, ikdyz to zobrazeni galerii taky jde nejak nastavit. Jinak blokovat trolly je tu zbytecny, proste si udelaj novej profil. Muj nazor je, ze by tady melo byt toho zpoplatneno mnohem vice nez jen videa a nabizeni erotickych sluzeb.
no,hlavně že je tady nesmyslná novinka olajkovat zprávu.hahahahahhahha
když někoho bloknu a odmítnu jednou,tak vždycky vim,proč to dělám.....když mi ten nick napíše znovu z jinýho nicku,tak se nemění nic na tom,že máš NOVEJ NICK..........takže blok číslo dva..prostě nemám zájem tak to pochop
ke každýmu už si píšu poznámky,at je dobrá,nebo blbá...at je hezká fotka ze zprávy,nebo neni můj typ
ja fajn mít tady přehled
on je ten blok stejně fuck,když mi blokovaní mohli občas i napsat,což admini zase hned smažou
a proč se mi tu najednou objevujou zprávy ohledně nákých posraných kreditů-to mám jako profil označenej za sexuální služby,který neprovozuju????!!!!!
ke každýmu už si píšu poznámky,at je dobrá,nebo blbá...at je hezká fotka ze zprávy,nebo neni můj typ
ja fajn mít tady přehled
on je ten blok stejně fuck,když mi blokovaní mohli občas i napsat,což admini zase hned smažou
a proč se mi tu najednou objevujou zprávy ohledně nákých posraných kreditů-to mám jako profil označenej za sexuální služby,který neprovozuju????!!!!!
pár takových psycho už sem tu měla....vyhrožování,atd...takže postup je danej...
ono je uplně jedno jestli máš nebo nemáš...bud máš dva nebo deset,nebo ten nick jenom změníš..nejspíš až se ozveš na třetím si budu ty nicky zapisovat,každou poznámku zvlášt a pravda bude jasná..když to teda bude stejnej profil...ale mě stačí jen vidět odkaz fotky cos mi dal do zprávy a hned vim o koho jde...a radši se ještě ujistim,že mi zůstal v bloku...asi tak...
a tady je jasnej fakt,že srágora radši si jde založit další nebo se na chvílu schová....

Úplné zablokování uživatele
Zablokovaní uživatelů