Domnívám se , že proto, že dámy hledají především, a to za každých okolností , vztahy. Oproti tomu muži za každých okolností víceméně sex. Ale zároveň mám myšlenku, že tento portál není až tak relevantním měřítkem, je tu všeobecně specifická skupina lidí, ale i mužů a hlavně žen. Pokud se podíváme čísly na některé seznamky typu Badoo, Tinder atd. určitě tam převyšuje počet žen vůči mužům...
Kouzlo ženy je v tom, že i za předpokladu kdy chce jen sex, si nikdy o ten sex neřekne a nebude ho uvádět jako primární zájem. To jsou prostě ženy, mají rády omáčky a komedie kolem všeho, hlavně kolem toho sexu
Kouzlo ženy je v tom, že i za předpokladu kdy chce jen sex, si nikdy o ten sex neřekne a nebude ho uvádět jako primární zájem. To jsou prostě ženy, mají rády omáčky a komedie kolem všeho, hlavně kolem toho sexu
Proč je zde modro a ne červeno? No to je prosté, protože muži sem jdou za naivní vidinou okamžitého, levného a bezproblémového sexu a ženy jsou zklamané jejich chováním.))) A ještě malé motto závěrem……. Chceš-li ženu dostat do postele, nikdy s ní nezačínej komunikovat o sexu, ukaž nadhled, přehled, trochu inteligence a žena jakožto tvor zvídavý, tě na rande pozve sama. Hezký den.
Chlapi jsou holt větší zoufalci..🤷
Ne, zoufale jsou obe pohlavi stejne. Jen chlap je primejsi a dava to klidne verejne znat. Zena ikdyz chce sex sebevic, tak bez vztahu do toho vetsinou nejde nebo se musi aspon opit na parbe, akci, aby ji to neprislo lacine. Chlap je prostejsi, je mu to vic jedno. Navic stale plati, ze chlap kdyz ma 20+ zen za zivot, tak je spis borec. Ženská? To je spis kurva preci. Zenske jsou navic stale v pozici, kdy nemusi delat nic nebo si to aspon mysli. Kolik zen si za zivot oslovil a kolik oslovilo tebe. I treba tady nebo na tindru jasne plati, ze zena jen ceka na osloveni. Tech ma az moc a tak si ani nevybere, nikdo ji neni dost dobry. To je realita seznamek dost casto. V realu je to jednodušší, chlap i nehezky prumerny muze zaujmout, muzi zeny taky sami oslovi, ale ne 100x za den, navic v prime konfrontaci se lovcum lepe hraje tohle divadlo, mas tam hlas, rychlost reakce, drzost, vuni, vzhled, postoj, obleceni atd.. To tu nemas a zeny tohle maji rady. Samotne to nedelaji, pac se boji a ikdyz jsou samotne, tak taktiku nezmeni.
No a chlap jde treba sem a mysli si, ze tu ma sanci vetsi, nema a vetsinou jde jen o srabka, co se boji oslovovat v realu.
Do toho si vem, ze pres mnozstvi nabidek tu ma kazdy pod cervenym nickem pocit, ze je extra zadouci, takze urcita skupina zen tu je doslova jen proto, ze si tu zvyduji sebevědomí. U muzu by to nedopadlo jinak, at si nic nevycitame.
No a moje nejoblibenejsi kategorie jsou zeny, ktere tvrdi, ze na seznamovani nemaji cas a tak jsou na seznamce. Seznamka opravdu nesetri cas v seznamovani, jen dava dalsi způsob jak nekoho poznat. Tedy pokud nemas cas na seznamovani, tak se proste neseznamis nikdy. Proste musis mit cas jit ve vysledku na realnou schuzku. Laska pres internet je hezky film, ale tydny si jen psat vydrzi malokdo a je to o nicem. Takto se seznamit je asi nejtezsi zpusob vubec. Pak dojde ke schuzce, zapoji se dalsi smysly a muze byt po vysledku. Nerikam, ze je sance nulova, ale neni moc velka a ve vysledku te to stoji vic casu nez si udelat cas na seznamovani
Sectemo podtrzeno, seznamovani po netu moc dobre nefunguje. Furt je lepsi se seznamovat v realu. Kdyz ti to nejde, tak na tom zapracuj. Zlepsi hadry, postavu, sebeprezentaci. Ono ti to pomuze i jinde. Tvrdis, ze zeny nepotkavas, tak zacni treba chodit na jogu. Pak se s nejakou dej do reci, at ti doporuci treba knihu o tom a proste se trosku zaclen. Nebo si nacti knihy, kurzy o sebeprezentaci. Komu to nejde samo, ten se proste musi snazit. Jit na amatery je asi nejhorsi zpusob. Na tindru aspon hned vis, zda te zena potvrdi a mas aspon trochu zpetne vazby hned. A i tam je sance o dost nizsi, nez v realu
No a chlap jde treba sem a mysli si, ze tu ma sanci vetsi, nema a vetsinou jde jen o srabka, co se boji oslovovat v realu.
Do toho si vem, ze pres mnozstvi nabidek tu ma kazdy pod cervenym nickem pocit, ze je extra zadouci, takze urcita skupina zen tu je doslova jen proto, ze si tu zvyduji sebevědomí. U muzu by to nedopadlo jinak, at si nic nevycitame.
No a moje nejoblibenejsi kategorie jsou zeny, ktere tvrdi, ze na seznamovani nemaji cas a tak jsou na seznamce. Seznamka opravdu nesetri cas v seznamovani, jen dava dalsi způsob jak nekoho poznat. Tedy pokud nemas cas na seznamovani, tak se proste neseznamis nikdy. Proste musis mit cas jit ve vysledku na realnou schuzku. Laska pres internet je hezky film, ale tydny si jen psat vydrzi malokdo a je to o nicem. Takto se seznamit je asi nejtezsi zpusob vubec. Pak dojde ke schuzce, zapoji se dalsi smysly a muze byt po vysledku. Nerikam, ze je sance nulova, ale neni moc velka a ve vysledku te to stoji vic casu nez si udelat cas na seznamovani
Sectemo podtrzeno, seznamovani po netu moc dobre nefunguje. Furt je lepsi se seznamovat v realu. Kdyz ti to nejde, tak na tom zapracuj. Zlepsi hadry, postavu, sebeprezentaci. Ono ti to pomuze i jinde. Tvrdis, ze zeny nepotkavas, tak zacni treba chodit na jogu. Pak se s nejakou dej do reci, at ti doporuci treba knihu o tom a proste se trosku zaclen. Nebo si nacti knihy, kurzy o sebeprezentaci. Komu to nejde samo, ten se proste musi snazit. Jit na amatery je asi nejhorsi zpusob. Na tindru aspon hned vis, zda te zena potvrdi a mas aspon trochu zpetne vazby hned. A i tam je sance o dost nizsi, nez v realu
Nesouhlasím s tím, že seznamování na netu nefunguje. Mám spoustu přátel, kteří si našli partnera po různých seznamkách a jsou spolu roky. Já si se svým mužem psala několik měsíců, než jsme se poprvé sešli, a už to spolu táhneme třináctý rok. Myslím, že velký problém dnešní doby je, že všichni chtějí všechno hned, hrozně tlačí na pilu, aby jim náhodou něco neuteklo.
Taky jich par znam a sam jsem se jednou takto seznamil a byl to 4 lety vztah, ale i tak tvrdim, ze nefunguje nijak extra dobre. Samozrejme pokud se zena chce seznamit, jako skutecne seznamit, tak se sance dost zvysuje, ale to plati vic z pohledu zeny jak muze. Pokud je zena rozumna a neni na stavena na takove to, hm ten je zajimavy, ale ten taky a co kdyz je tu ještě nekdo lepsi, tak pak to naopak funguje pro zenu celkem dobre. Prece jen ma hromady nabidek, jenze vetsina lidi takto neuvazuje. Proste jakmile vetsina lidi ma prilis mnoho moznosti vyberu (a je jedno zda muz neno zena), tak si nedokaze vybrat. Dokonce to nevede ani ke stesti (mysleno obecne). Jednou jsem cetl nekde nejaky vyzkum (asi ne moc podlozeny), že idealni moznost vyberu, tedy ani malo a ani moc je 7. Jednalo se tedy o veci jako druhy jogurtu, napoju, hader atd... Ale myslim si, ze to celkem sedi. Hlavne pri seznamovani, pokud mame prilis velky vyber, tak zacneme vymyslet nesmysly a mame prehnana ocekavani. Ve vysledku pak zeny (pac muzi na seznamkach tolik nabidek nemaji) hledaji nekoho uplne nerealneho, casto chlapa, ktery je vlastne kombinaci treba tri chlapu.
Takze idealne neco jako tohle: chytreho sportovce, ktery ma uspesnou karieru ci firmu, dobre se obleka, ma zaroven hromadu casu pro zenu a zastane i vsechny domaci prace.
Zatim me zadna kamaradka ci zena nepresvedcila, ze to tak neni a mnoho mych atraktivnich kamaradech hodne dlouho furt hledali a hledali, nez se jim bud zmenili zivotni hodnoty s vekem nebo si uvedomili, ze opravdu nehledaji realneho chlapa, ale chlapa z filmu
Takze idealne neco jako tohle: chytreho sportovce, ktery ma uspesnou karieru ci firmu, dobre se obleka, ma zaroven hromadu casu pro zenu a zastane i vsechny domaci prace.
Zatim me zadna kamaradka ci zena nepresvedcila, ze to tak neni a mnoho mych atraktivnich kamaradech hodne dlouho furt hledali a hledali, nez se jim bud zmenili zivotni hodnoty s vekem nebo si uvedomili, ze opravdu nehledaji realneho chlapa, ale chlapa z filmu
Ty zeny se stejne rozhodnou pro toho suknickáre (nasilnika, dobrodruha) po kterém jede kazdá druhá. A ocekavají, ze se ze dne na den z neho stane beránek (prestane se kurvit, chlastat atd) Ten "nudny" s domkem a octavkou combi, co se ve volném case soc. angazuje (siberťak, chromajzlíci) má sanci nevelkou.
(editado)
Ahoj. Myslím, že to má několik důvodů.
1. Většina žen má trochu jiné starosti než mají muži - obstarat děti (úkoly...), vaření, úklid a samozřejmě ještě zaměstnání. Pak jsou za ten den tak unavené, že na nějaké amatéry nemají ani pomyšlení.
2. Zdejší muži (ne všichni) a jejich zprávy působí dost antisexualne. Kdyby napsali zprávu na úrovni, tak pohoda. Ale když ti 90 % chlapů napíše zprávy typu "děvko pojď prcat", "vymrdám tě tak, že na to nezapomeneš"... O fotkách ptáků co posílají do zpráv se asi nebudu radši zmiňovat. Taky se občas najdou magoři co vyhrožují a fakt brutálně.
Plno žen to pak radši vzdá.
A k těm ženám co nabízí služby: nikdy nevíš co je k tomu vede. Doba je těžká pro spoustu lidí a spousta z nich jsou ženský, co jsou sami z dětmi, tak se snaží sehnat nějaké peníze aby mohli svým dětem něco koupit. Není to prdel. Vím o čem píšu.
Mohla bych napsat román o tom co jsem tu za ty roky zažila a kolik typů chlapů jsem tu potkala.
Kdysi jsem tu měla i galerii, po týdnu jsem ji musela smazat. To co mi chodilo do zpráv bylo něco neskutečného. Omlouvám se, že je to tak dlouhé, ale snad to pomůže k pochopení proč je nás tu tak málo
1. Většina žen má trochu jiné starosti než mají muži - obstarat děti (úkoly...), vaření, úklid a samozřejmě ještě zaměstnání. Pak jsou za ten den tak unavené, že na nějaké amatéry nemají ani pomyšlení.
2. Zdejší muži (ne všichni) a jejich zprávy působí dost antisexualne. Kdyby napsali zprávu na úrovni, tak pohoda. Ale když ti 90 % chlapů napíše zprávy typu "děvko pojď prcat", "vymrdám tě tak, že na to nezapomeneš"... O fotkách ptáků co posílají do zpráv se asi nebudu radši zmiňovat. Taky se občas najdou magoři co vyhrožují a fakt brutálně.
Plno žen to pak radši vzdá.
A k těm ženám co nabízí služby: nikdy nevíš co je k tomu vede. Doba je těžká pro spoustu lidí a spousta z nich jsou ženský, co jsou sami z dětmi, tak se snaží sehnat nějaké peníze aby mohli svým dětem něco koupit. Není to prdel. Vím o čem píšu.
Mohla bych napsat román o tom co jsem tu za ty roky zažila a kolik typů chlapů jsem tu potkala.
Kdysi jsem tu měla i galerii, po týdnu jsem ji musela smazat. To co mi chodilo do zpráv bylo něco neskutečného. Omlouvám se, že je to tak dlouhé, ale snad to pomůže k pochopení proč je nás tu tak málo
Hmmm.Velice dobře napsané.Jsou někdy situace,kdy člověk sám neví jak by se zachoval.
Souhlasím se vším , co jsi napsala . Mám stejné zkušenosti . A to tu jsem necelé 3 roky . Když se někdo ptá , proč tu jsem , když nehledám sex ? . Odpověď : psychické otužování . 😀Tolik urážek a nadávek jsem nezažila za celý život .A to jsem" stará větev" 😀
Já když se tu kdysi registrovala, tak jsem měla velký problém, že jsem si u každého chlapa představovala jaké má úchylky. Třeba v obchodě jsem viděla pár a představovala si jak on si obléká její spodní prádlo když je žena v práci. Nebo že ten chlap co si vybírá banány má uchylku v latexu a chce být ponižovaný.
Časem už jsem otupěla
Časem už jsem otupěla
Většina žen tady je tu možná kvůli povídkám, max. se vystavit v galerii... Zbytek kvůli kšeftům.
Kdyby jsi viděl ,jaká psaní někdy od chlapů dostávám,tak by jsi to možná lépe pochopil.😓Ale nechci házet všechny do jednoho pytle.🙂😉
Protože žena nehledá sex na netu 😀. Potřebuje o muži vědět víc , než jakou má výbavu . A netlačí nás plná varlata .😀😀 Máme silnější mateřský pud , než ten sexuální 😀😀
Protože muži mají více peněz než ženy a proto jim zbývají peníze na vysokorychlostní internet. Ženy už peníze nemají, tak doma brečí u svíček a valchy.
Příčina v důsledku je, že zde hledají ženu jen blbové...

Počet amatérů vs amatérek
Logické příčiny početní převahy mužů